sorma birde çiçek getirmiş heyecandan vazoya damacanadan şaşal su koydum.sonra kafam yerine geldi.hoşbulduk cnm sağol:1::1::1::1::1::1::1::1: vay vay allah yardımcın olsun o zaman akşamacanım tanışamadık seninle hoşgeldin aramıza
sorma birde çiçek getirmiş heyecandan vazoya damacanadan şaşal su koydum.sonra kafam yerine geldi.hoşbulduk cnm sağol:1::1::1::1::1::1::1::1: vay vay allah yardımcın olsun o zaman akşamacanım tanışamadık seninle hoşgeldin aramıza
valla canım yaa, eşim yanımda değil biliyorsunuz, akşam geliyorum, yemek ye falan derken bu saatlerde giriyorum nete, bakıyorum kimse yok... canım sıkılıyor, 2dk da bir bakıyorum bende, neyse allahtan sen gelmişsin, nasılsın canım, bebişimiz nassıı
hu huu kimse yokmuuu
çok güzel olmuş dedi birşey daha dedi :zonk: seni bu akşam dedi :deli:
:1::1::1::1::1::1::1::1: vay vay allah yardımcın olsun o zaman akşamacanım tanışamadık seninle hoşgeldin aramıza
Kızlar bugün benim doğumgünümmmmmmmm))
Ya sorma canım çok korktumslm canım nasılsın çok geçmiş olsun allah korumuş vallahi ikinizi de daha kötüsü olabilirdi sokakta da göbüşünü tuta tuta yürü
yeni bi ticker yapmışsın çok güzel olmuş vallahi güllü falan
yok, annemlerdeyim (kayınvalidem)canım sen evde yalnız mı kalıyosun
Ya sorma canım çok korktumsen nasılsın bebişin nasıl
teşekkür ederim canımmm :sirin::sirin::sirin:
yok, annemlerdeyim (kayınvalidem)
iş sonrası eve gelince yemekti sohbetti derken çok oturamıyorum, uzanıyorum odamda...
yaklaşık 2 yıldır annemlerle oturuyoruz, benim annem mersinde yaşıyor....ne zamandır onlarla kalıyosun kendi annenler nerde
canım ya bir sıkıntı bitiyor başka sıkıntı başlıyor ama bu günümüze şükürbebişimde iyi bende iyiyim canım mide yanmam da yok 3 4 gündür rahatım bu ara o yönden ama daha çok gerilmeye başladı karnım
yaklaşık 2 yıldır annemlerle oturuyoruz, benim annem mersinde yaşıyor....
temmuz 9a biletimi aldım, kısmetse 1 ay kaldı.. 9 günü saymıyoruummm:1::1::1:canım ya bir sıkıntı bitiyor başka sıkıntı başlıyor ama bu günümüze şükür
saadetcim ne zaman kavuşacaksınız eşinle yaa ben çok üzülüyorum size
temmuz 9a biletimi aldım, kısmetse 1 ay kaldı.. 9 günü saymıyoruummm:1::1::1:
canım ya bir sıkıntı bitiyor başka sıkıntı başlıyor ama bu günümüze şükür
saadetcim ne zaman kavuşacaksınız eşinle yaa ben çok üzülüyorum size
tam olarak 2 aydır ayrıyızeşinden ayrı olmak çok zor ya ne zamandır ayrısınız temelli ne zaman bi araya gelceniz