2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla canım yaa, eşim yanımda değil biliyorsunuz, akşam geliyorum, yemek ye falan derken bu saatlerde giriyorum nete, bakıyorum kimse yok... canım sıkılıyor, 2dk da bir bakıyorum bende, neyse allahtan sen gelmişsin, nasılsın canım, bebişimiz nassıı

canım sen evde yalnız mı kalıyosun

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bebişimde iyi bende iyiyim canım mide yanmam da yok 3 4 gündür rahatım bu ara o yönden ama daha çok gerilmeye başladı karnım
canım ya bir sıkıntı bitiyor başka sıkıntı başlıyor ama bu günümüze şükür
yaklaşık 2 yıldır annemlerle oturuyoruz, benim annem mersinde yaşıyor....

saadetcim ne zaman kavuşacaksınız eşinle yaa ben çok üzülüyorum size :(

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin . İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bu yıl mustafama doğum günü hediyesi almayacağım. evlendiğimizden beri ilk kez babalar günü ile doğum günü aynı güne denk geliyor. bu yıl doğum günü için hayatında alabileceği en anlamlı hediyeyi alıyor, doğum gününe baba adayı olarak ve tarafımdan çocuğumuz adına "babalar günü" kutlanarak girecek. sanırım bundan daha güzel bir hediye olmaz....
....
...
hmmm, bu sene hediye olayını böyle ayarlarsam, duygu dolu bir maille yani, e benden iyisi olmaz valla :1::1::1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar