günaydın herkeseeeeee
kandiliniz mübarek olsun kızlar
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
:cicek::cicek::cicek::cicek::cicek::cicek:
günaydın canım sağolasın seninde kandilin mübarek olsun
günaydın herkeseeeeee
Herkese günaydın, kandiliniz mubarek olsun.
ayy nasıl heyecanlıyım anlatamammmmmmm
günaydın herkeseeeeee
benim işyerimde 14 günü tüm kullandırmıyor, ahh biraz cesaretli olunsa iş mahkemesine götürülse olay bak gör bölebiliyorlermı izni.. neyse biz oturup paşaların dediğine uyalım..
memurlara verilen hakları özele versinler, eminim paşa olmayan işverende vardır içlerinde..
"hak" olunca almak sorun olmayacak benim için ama "hakkımız" yok devlete göre....
günaydın kızlar
regaip kandiliniz mubarek olsun
nasılsınız?:zuzu:
kızlar bugün çok güzel bi rüya gördüm rüyamda kızım doğmuş eve gelmişiz altını değiştiriyorum üzerini giydiriyorum uyutuyorum falan çok gerçekçiydiemzirdiğimi göremedim ama
günaydın tatlım seninde kandilin mübarek olsun biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?
günaydın kızlar
regaip kandiliniz mubarek olsun
nasılsınız?:zuzu:
Biz iyiyiz Meloşum, senin de kandilin mubarek olsun, nerelerdeydin bakem sen kaçaaaak.
çok güzel rüya ragaip kandilinde hayırlara çıksın inşallah
günaydınn güzel günler diliyorum canım arkadaşlarımmm:sila:
inşallah canım yaa iki gündür babasıyla bebiş rüyaları görüyoruz gerçi o erkek olduğunu görmüş ama tersine çıkar derler benim kızım olcak tabi son anda bi pipi çıkmazsa ortaya
Allah hepimizin gönlüne göre iş yerleri, işler güçler versin. Ben işyerimden bu konua şikayetçi degilim Allahtan. ne zaman başım sıkışsa yıllık iznimden düşmeden, sonradan hiiiç lafını etmeden iznimi veriyolar, telefon etmem yeterli.
Ama doğum iznine gelince işlerin aksamaması icin nasıl bi sistem kurucaz bilmeiyorum. proje ofisinde tek çalışıyorum ve ben yoksam iş de yok. bu işleri dışardan yaptırmaları gerekicek o da, şirketim için büyük bi yük demek. beni bu şekilde dışardan proje yaptırarak idare edebilirler mi, yoksa işten çıkmam mı gerekecek hiç kestiremiyorum. ben bebegimi kucucukken bırakığ isyerine gelmek istemiyorum ama bana bu kadar musamalı davranan işyerimi de yüzüstü bırakmak da istemiyorum. belki de bu günde 3 saat mevzuunu açabilirsem (memura o izin, sana yok derler mi onu da bilemiyorum) günde 4-5 saat çalışarak emzirme dönemini atlatabilirim belki ama kafam çok karışık. Allah hepimize doğru kararı verme gücü versin. işyerimden ayrılırsam, boyle bi şirket bulmam zor degil imkansız. çok yerde çalıştım boylesini gormedim cunku. Allahım napıcaz biz, nolur herşey çok iyi olsun hepimiz için.
saol canım
sırt ağrılarım başladı dün gece itibariyle ama genel olarak iyiyim