2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim işyerimde 14 günü tüm kullandırmıyor, ahh biraz cesaretli olunsa iş mahkemesine götürülse olay bak gör bölebiliyorlermı izni.. neyse biz oturup paşaların dediğine uyalım..
memurlara verilen hakları özele versinler, eminim paşa olmayan işverende vardır içlerinde..
"hak" olunca almak sorun olmayacak benim için ama "hakkımız" yok devlete göre....

Allah hepimizin gönlüne göre iş yerleri, işler güçler versin. Ben işyerimden bu konua şikayetçi degilim Allahtan. ne zaman başım sıkışsa yıllık iznimden düşmeden, sonradan hiiiç lafını etmeden iznimi veriyolar, telefon etmem yeterli.
Ama doğum iznine gelince işlerin aksamaması icin nasıl bi sistem kurucaz bilmeiyorum. proje ofisinde tek çalışıyorum ve ben yoksam iş de yok. bu işleri dışardan yaptırmaları gerekicek o da, şirketim için büyük bi yük demek. beni bu şekilde dışardan proje yaptırarak idare edebilirler mi, yoksa işten çıkmam mı gerekecek hiç kestiremiyorum. ben bebegimi kucucukken bırakığ isyerine gelmek istemiyorum ama bana bu kadar musamalı davranan işyerimi de yüzüstü bırakmak da istemiyorum. belki de bu günde 3 saat mevzuunu açabilirsem (memura o izin, sana yok derler mi onu da bilemiyorum) günde 4-5 saat çalışarak emzirme dönemini atlatabilirim belki ama kafam çok karışık. Allah hepimize doğru kararı verme gücü versin. işyerimden ayrılırsam, boyle bi şirket bulmam zor degil imkansız. çok yerde çalıştım boylesini gormedim cunku. Allahım napıcaz biz, nolur herşey çok iyi olsun hepimiz için.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar bugün çok güzel bi rüya gördüm rüyamda kızım doğmuş eve gelmişiz altını değiştiriyorum üzerini giydiriyorum uyutuyorum falan çok gerçekçiydi :utan:emzirdiğimi göremedim ama

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Biz iyiyiz Meloşum, senin de kandilin mubarek olsun, nerelerdeydin bakem sen kaçaaaak.

ay 91 gün kalmış
saol canım
yoğunum bu aralar cescim akşamları bile girmiyoruım eve gidip uzanıyorum çoığunlukla annemdeyim yılmaz geç geliyor alıyor beni evi geçiyoruz patronda bu aralar şirkette girmekte zorlanıyorum adam yanlış düşünür
sen neler yapıyon nasıl erkekimiz

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
inşallah canım yaa iki gündür babasıyla bebiş rüyaları görüyoruz gerçi o erkek olduğunu görmüş ama tersine çıkar derler benim kızım olcak tabi son anda bi pipi çıkmazsa ortaya:cokkomik:

valla benim kuzene hep erkek dediler bi çıktı kız.herkes şokta kıyafetleri hep erkeğe göreydi kapalı kutu karnımız ne olacağı belli olmasz

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Allah hepimizin gönlüne göre iş yerleri, işler güçler versin. Ben işyerimden bu konua şikayetçi degilim Allahtan. ne zaman başım sıkışsa yıllık iznimden düşmeden, sonradan hiiiç lafını etmeden iznimi veriyolar, telefon etmem yeterli.
Ama doğum iznine gelince işlerin aksamaması icin nasıl bi sistem kurucaz bilmeiyorum. proje ofisinde tek çalışıyorum ve ben yoksam iş de yok. bu işleri dışardan yaptırmaları gerekicek o da, şirketim için büyük bi yük demek. beni bu şekilde dışardan proje yaptırarak idare edebilirler mi, yoksa işten çıkmam mı gerekecek hiç kestiremiyorum. ben bebegimi kucucukken bırakığ isyerine gelmek istemiyorum ama bana bu kadar musamalı davranan işyerimi de yüzüstü bırakmak da istemiyorum. belki de bu günde 3 saat mevzuunu açabilirsem (memura o izin, sana yok derler mi onu da bilemiyorum) günde 4-5 saat çalışarak emzirme dönemini atlatabilirim belki ama kafam çok karışık. Allah hepimize doğru kararı verme gücü versin. işyerimden ayrılırsam, boyle bi şirket bulmam zor degil imkansız. çok yerde çalıştım boylesini gormedim cunku. Allahım napıcaz biz, nolur herşey çok iyi olsun hepimiz için.

allah büyüktür cnm bebişler kısmetiyle gelir merak etme sen hiçbişeycik olmaz aynen işine devam edersin inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar