değişik metodlar geliştircez...cola şişesine koyucaz meyvesuyunu falan...çaktırmıcaz... hayal gücümüz sayelerinde gelişecek!!!!
tv de yok...eğitim setlerimiz var şimdidien babamız getirdi hazır...günde yarımşar saat alfabe sayılar ingilizce... 1 yaşından itibaren başlıcaz...
Kızlar ya,7. ayda doğum çantasını hazırlarız falan diyorduk ya
var mı aranızda hazırlıklara başlayan??
Bizim hala bir sürü eksiğimiz var :dertli:
bir yaşında alfabe eğitim falan bence çocuğu çok sıkmış olmazmısınız ben çocuk çocukluğunu yaşasın derim sonra okul çağı geldiğinde bir bıkkınlık gelmesin:acep:
bende eşyası var ama çantası yokkk
ces çok güldürdün beni allahta seni güldürsün alemsin öyle bir yazmışsın ki yani yazdıkların benim içinde geçerli neyse canım lazım olursa artık bulduğun çantaya toplarsın
ben çanta yerine bavul alacam şöle küçük kırmızı şık bişiiii
amin canım allah nasip etsinde düzgün evlatlar yetiştirelim. bizde 4 kız kardeşiz ya o yüzden erkek hep erkek istedim sanırım ama kız evlatta lazım hemde çok inşallah onuda yaparız.
Çok yakışıklı uzun boylu bir oğlum olsun (babasına benzeyebilir) güzel ahlaklı vicdanlı namuslu olsun ay ne bilim ya bütün güzellikler onda olsun
ben şuna karar verdim kızlar
hastahane için bir kaç adet gecelik ve bir sabahlık alayım, ev için saten normal beyaz yada krem pijama takımı ne dersiniz mantıklı mı?
Valla dogum cantasina iliskin bir tek kendi geceligim hazir, onu da ablam verdi zaten. baska da hicbisiii yok. yavas yavas hazirlicaz bakalim, ama daha cantanin kendisi bile yok.
ben pijama almadım kendime daha...şişicem yaaa aslında almam lazım di mi... annem istanbulda şu anda 10 güne gelicek, ben hazırlıycam, ewimide toplucak kadıncağız azcık...
dün çarşaf değiştirdim yatmış kalmışım üstündeyok yaa... kanda yok totoda ağır gelio artık
esracım
kısmet olur ise haziranın ortasında tüm eksiklerimizi alacağız eşimle büyük alışveriş, sonra ykayıp ben çantamı hazırlayacağım, herkes çok erken değilmi diyor ama hazirana girdik, temmuzda 1 hafta tatil, sıcaklar ağustos ramazan hadi biz tutmayacağızda adamların dili dışarda kalır alışveriş esnasında, en güzel haziran bu ayda herşeyi hazırlayalım bence
bende eşyası var ama çantası yokkk
hastahane için bir kaç adet gecelik ve bir sabahlık alayım, ev için saten normal beyaz yada krem pijama takımı ne dersiniz mantıklı mı?
Çanta begenemedim napiyim, çantalar ateş pahası, aldığım bebek arabasına takım çanta satılıyo 180 TL, altın iple mi diktiniz mubarekler?
Bence bebek bakım çantası olarak al canım, bavul alcaksan da termal çanta al bir tane süt saklamak icin unutma olur mu? biberon koycaz ya onlar icin lazım.
hastane icin 2 tane gecelik, ev icin de 2 tane şık pijama yeter sankim.
müzikli çizgi film gibi canım bu... ders diye otrtmucam bende başınatabiiiki sıkmamak lazım. sıkılırsa kapatıp 1 ay sonra deniyosun, bunlar denenmiş hep...korkma sen çok araştırdı kociş . zeka gelişimi içinde önemli...
Çanta begenemedim napiyim, çantalar ateş pahası, aldığım bebek arabasına takım çanta satılıyo 180 TL, altın iple mi diktiniz mubarekler?
Bence bebek bakım çantası olarak al canım, bavul alcaksan da termal çanta al bir tane süt saklamak icin unutma olur mu? biberon koycaz ya onlar icin lazım.
yok tatlım hastahane için Rüzgar içinde nike dan bir sır çantası beğendim onu alayım diyorum sırt çantası daha rahatmış.
rengi riskli değilmi krem rengi. malum kanama olucak ya. damlar falan farketmezsin
Ben hastane için bi pijama,bir de gecelik alayım diyorum sabahlık ile..
Dikiş olmazsa pijama giyerim sanırım.
rengi riskli değilmi krem rengi. malum kanama olucak ya. damlar falan farketmezsin
sadece termal koruyucularda var...biberon için mesela... hatta forumda d&r da görmüştüm. sıradan bi çantada alınabilir...
bu arda migroslarda primalara pampers eklemişler 3-5-4 lira kazançlı oluyoooo.... haberin,iz olsun. yenidoğan alcamm 2 paket ben...
sadece termal koruyucularda var...biberon için mesela... hatta forumda d&r da görmüştüm. sıradan bi çantada alınabilir...
bu arda migroslarda primalara pampers eklemişler 3-5-4 lira kazançlı oluyoooo.... haberin,iz olsun. yenidoğan alcamm 2 paket ben...