2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
değişik metodlar geliştircez...cola şişesine koyucaz meyvesuyunu falan...çaktırmıcaz... hayal gücümüz sayelerinde gelişecek!!!!

tv de yok...eğitim setlerimiz var şimdidien babamız getirdi hazır...günde yarımşar saat alfabe sayılar ingilizce... 1 yaşından itibaren başlıcaz...

Gerçekten istedikten sonra zor olmasa gerek bunları başarmak..
Azimliyiz:sirin:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben şuna karar verdim kızlar

hastahane için bir kaç adet gecelik ve bir sabahlık alayım, ev için saten normal beyaz yada krem pijama takımı ne dersiniz mantıklı mı?

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bir yaşında alfabe eğitim falan bence çocuğu çok sıkmış olmazmısınız ben çocuk çocukluğunu yaşasın derim sonra okul çağı geldiğinde bir bıkkınlık gelmesin:acep:

müzikli çizgi film gibi canım bu... ders diye otrtmucam bende başına :) tabiiiki sıkmamak lazım. sıkılırsa kapatıp 1 ay sonra deniyosun, bunlar denenmiş hep...korkma sen çok araştırdı kociş . zeka gelişimi içinde önemli...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces çok güldürdün beni allahta seni güldürsün alemsin öyle bir yazmışsın ki yani yazdıkların benim içinde geçerli neyse canım lazım olursa artık bulduğun çantaya toplarsın :kptmya::kptmya::kptmya:

Çanta begenemedim napiyim, çantalar ateş pahası, aldığım bebek arabasına takım çanta satılıyo 180 TL, altın iple mi diktiniz mubarekler?

ben çanta yerine bavul alacam şöle küçük kırmızı şık bişiiii

Bence bebek bakım çantası olarak al canım, bavul alcaksan da termal çanta al bir tane süt saklamak icin unutma olur mu? biberon koycaz ya onlar icin lazım.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
amin canım allah nasip etsinde düzgün evlatlar yetiştirelim. bizde 4 kız kardeşiz ya o yüzden erkek hep erkek istedim sanırım ama kız evlatta lazım hemde çok inşallah onuda yaparız.

Çok yakışıklı uzun boylu bir oğlum olsun (babasına benzeyebilir) güzel ahlaklı vicdanlı namuslu olsun ay ne bilim ya bütün güzellikler onda olsun

oğlu olacakların hepsinin ortak fikriiiii babaya benzemesi isteği. ne kadar şanslıyız ideal erkek tipimizle ewlenmişiz ne kadar aşığız eşlerimizee

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Valla dogum cantasina iliskin bir tek kendi geceligim hazir, onu da ablam verdi zaten. baska da hicbisiii yok. yavas yavas hazirlicaz bakalim, ama daha cantanin kendisi bile yok.

Benim ikisi de yok henüz:hihi:

ben pijama almadım kendime daha...şişicem yaaa aslında almam lazım di mi... annem istanbulda şu anda 10 güne gelicek, ben hazırlıycam, ewimide toplucak kadıncağız azcık...
dün çarşaf değiştirdim yatmış kalmışım üstünde :( yok yaa... kanda yok totoda ağır gelio artık

Evet aslında artık almak lazım ya:acep:

esracım

kısmet olur ise haziranın ortasında tüm eksiklerimizi alacağız eşimle büyük alışveriş, sonra ykayıp ben çantamı hazırlayacağım, herkes çok erken değilmi diyor ama hazirana girdik, temmuzda 1 hafta tatil, sıcaklar ağustos ramazan hadi biz tutmayacağızda adamların dili dışarda kalır alışveriş esnasında, en güzel haziran bu ayda herşeyi hazırlayalım bence

Erken olur mu hiç,bence en güzelini yaparsınız canım.

bende eşyası var ama çantası yokkk:hihi::hihi:

Bizim hiçbir şey yok nerdeyse:hihi:

ben şuna karar verdim kızlar

hastahane için bir kaç adet gecelik ve bir sabahlık alayım, ev için saten normal beyaz yada krem pijama takımı ne dersiniz mantıklı mı?

Canıms en bilirsin ama sanki satenler rahat olmaz gibi geliyor:acep:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Çanta begenemedim napiyim, çantalar ateş pahası, aldığım bebek arabasına takım çanta satılıyo 180 TL, altın iple mi diktiniz mubarekler?

Bence bebek bakım çantası olarak al canım, bavul alcaksan da termal çanta al bir tane süt saklamak icin unutma olur mu? biberon koycaz ya onlar icin lazım.

yok tatlım hastahane için Rüzgar içinde nike dan bir sır çantası beğendim onu alayım diyorum sırt çantası daha rahatmış.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
müzikli çizgi film gibi canım bu... ders diye otrtmucam bende başına :) tabiiiki sıkmamak lazım. sıkılırsa kapatıp 1 ay sonra deniyosun, bunlar denenmiş hep...korkma sen çok araştırdı kociş . zeka gelişimi içinde önemli...

canım yinede 3 yaşından önce başlamamak lazım bence

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

sadece termal koruyucularda var...biberon için mesela... hatta forumda d&r da görmüştüm. sıradan bi çantada alınabilir...
bu arda migroslarda primalara pampers eklemişler 3-5-4 lira kazançlı oluyoooo.... haberin,iz olsun. yenidoğan alcamm 2 paket ben...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
yok tatlım hastahane için Rüzgar içinde nike dan bir sır çantası beğendim onu alayım diyorum sırt çantası daha rahatmış.

Zaten çantaları biz taşımayacağımız için farketmez :hihi:

rengi riskli değilmi krem rengi. malum kanama olucak ya. damlar falan farketmezsin

Ben de o kadar bakıyorum geceliklere,geneli krem:ilknur:
Annem al,o kadar da bir şey olmaz,zaten sık sık pedini değiştireceksin diyor.
Kararsız kaldım:acep:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
sadece termal koruyucularda var...biberon için mesela... hatta forumda d&r da görmüştüm. sıradan bi çantada alınabilir...
bu arda migroslarda primalara pampers eklemişler 3-5-4 lira kazançlı oluyoooo.... haberin,iz olsun. yenidoğan alcamm 2 paket ben...

Evet şu pampersleri ben de gördüm,beyaz oluyor paketleri.
diğerlerinden farkı ne acep?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

termal çantadan kastım oydu zaten işteeeee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar