2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Dersleri benden bedava o zaman, madem benim oğlan dans edemicek bari seninkine öğretelim yöresinin danslarını. İzmir halkdansları camiasını iyi tanırım, hemen ayarlarız bi dernek ya da hoca:)
Ay çok şeker oluyolar minik erkekler zeybek oynarken, bayılırııııım.

Ay evet ben de pianoyu göördüm çok tatlı yaaa, bizimki gitar çalar heralde, anası da babası da çalıyo ne de olsa, salonda baş köşede durur gitarımız :)

çok sewiyorum bende bi süre amatörce uğraştım bingöl yöresi falan bilirim yani... bayaa amatördüm ama oğlumu gerçekten çok istiyrummmm, yazdım bunu bi kenaraaa. arıcaz seni :)

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Günaydın güzel topiğin,güzel anneleri :)

Günaydın tatlımmm :sirin::sirin::sirin:

günaydınlarrrr...

Ben erkek kardeşim olsun çok isterdim, ona ablalık yapma, ama karışmadan sadece fikir vererek falan, bu nasip degilmis bana da erkek cocuk analığı nasip etti Allahım. İnşallah güç de versin de cok dogru duzgun bi insan olarak yetistirebileyim onu. Çok istiyorum esprili, zehir gibi, akıllıi, hazır cevap ama saygılı, şeytan tüyü olan bir oğlum olsun. Vatanına Milletine Dinine bağlı olsun.

Ayh günaydın canım, nasılsınız bakalım bugün?

Amin inşalah düzgün bi şekilde yetişir evlatlarımız..
kızda olsa erkekte olsa hayırlı evlat olması çok önemli bence..
bana kızlar nedense daha bi sıcak kanlı gelmiştir hep..erkekler belli bi yaştan sonra anneye daha uzak kalıyo gibi hissetmiştim ama yaşayarak görcez artık..

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
gün içinde 1-2 kere normalde çok sıksa doktoruna bir sor istersen canım.
şimdi bu ayda rahmi doguma hazırlayan braxton hicks diye kasılmalar var, onlar normal. ama çok sık oluyosa ve uzun sürüyosa o tehlikeli. sen onceki dogumundan biliyosundur, ayırt edebilirsin.

ya evet dün çok rahatsızdım işte zor durdum eve gider gitmez yattım ama bu gün dha iyiyim inşallah birdaha öyle olmam

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben erkek kardeşim olsun çok isterdim, ona ablalık yapma, ama karışmadan sadece fikir vererek falan, bu nasip degilmis bana da erkek cocuk analığı nasip etti Allahım. İnşallah güç de versin de cok dogru duzgun bi insan olarak yetistirebileyim onu. Çok istiyorum esprili, zehir gibi, akıllıi, hazır cevap ama saygılı, şeytan tüyü olan bir oğlum olsun. Vatanına Milletine Dinine bağlı olsun.

Ayh günaydın canım, nasılsınız bakalım bugün?

amin canım allah nasip etsinde düzgün evlatlar yetiştirelim. bizde 4 kız kardeşiz ya o yüzden erkek hep erkek istedim sanırım ama kız evlatta lazım hemde çok inşallah onuda yaparız.

Çok yakışıklı uzun boylu bir oğlum olsun (babasına benzeyebilir) güzel ahlaklı vicdanlı namuslu olsun ay ne bilim ya bütün güzellikler onda olsun

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ah pembem ne zmndır çekiorum ben bu ağrıyı yaaa bende sırtüstü yatakta çözümü buluorum

bizim burdaki yerdede 4 yaş altını almıorlar havuza işemesinler diye:1:

bnmde annem böleymiş dilek :D bnm kızım olacağını duyuncada yıkıldı babam bi yüzünü güldüremedin kadının diye dalga geçer bnmle:1:

cnm ctesi dr anlattı ama salak kafam çok algılamadı sıklaştığını anlrsan drunu arıycakmışsın ama ara sıra oluorsa sorunyokmuş arkaaqrkaya olmasın yetermiş

günaydın esraaaaaaaaaaammmmmmmmmm

bendede tam tersi sırtüstü yatınca oluyooo ayağını gırtlağıma dayamış hissi uyandırıyo vallaa... şebelek aren yaaaa!!!

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Biz misafir gelince herkese meyve tabağı hazırlardık, Duru (yegenim) elinde çatal, herkesin tabagındaki muzları toplardı, hala da cok sever. cocuklar cok seviyolar muzu zaten. pekmezi bütün cocuklar sevmez ama ben cay niyetine cok iciricem insallah pekmez serbetini cocuguma. kola diye de onu vercem, kolayla tanismasini bile istemiyorum da.

Bunlar anne karnında cescimm ama doğunca da elbet faydalı olurlar

günaydın esraaaaaaaaaaammmmmmmmmm

Günaydın şikiriimm

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben yöresel oyunları bilipte oynayan erkeklere var ya biterim yaaaaaa.... ama gel gör ki eşim düğünümüzde binbir tafrayla dansa kalkmıştı :hihi::hihi::hihi:
oğlumu oynatıcam ben!! ohhh hele bi efe olsun!!!

benimkide hiç ama hiç oturmamıştı bizim düğün kaseti uzun klipli trakya oyun havası gibi, birde beyimiz düğün istememişti düğün bitti eve gideceğiz ben damat arıyorum terten su gibi gitmiş üstünü değiştirmiş ondan başka herkes damat gibiydi çıkarken allahım ne günler. Tabi bende oynuyorum gaza gelmişim annem geliyor kızım çok yorma kendini aonra gidiyor gene geliyor bak ayakların şişecek otur biraz en sonunda aaa yeter gelin bu kadar oynar mı otur yerinde 5 dakika dedi ne meraklı derlermiş aman anne dedim meraklıyım tabi bir daha mı bu kadar eylencem boşver be elalem ne derse desin hadi dedimmm şişti tabi annem ama sonra haklısın boşver dedi

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlarrr halk danslarına bayılırım 3 yaşımdan 22 yaşıma kadar içindeydim sayesinde bir çok şehirgördüm daha sonra latin danslarına geçtim veee eşimle latin dansları kursunda tanıştım :))))
ayrıca izmir ve aydın en sevdiğim yörelerdir amakocam birtek zeybek oynamayı bilmio hep öğret dio ama karadenizli olduğu halde 3 ayağı evlendikten sonra öğrendi :))))

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Biz misafir gelince herkese meyve tabağı hazırlardık, Duru (yegenim) elinde çatal, herkesin tabagındaki muzları toplardı, hala da cok sever. cocuklar cok seviyolar muzu zaten. pekmezi bütün cocuklar sevmez ama ben cay niyetine cok iciricem insallah pekmez serbetini cocuguma. kola diye de onu vercem, kolayla tanismasini bile istemiyorum da.

asla 2 yaşına kadar çikolata ve cola nedir bilmeyecek zaten... sonrasında kendisi öğrenecek ama vermem asla...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlar ya,7. ayda doğum çantasını hazırlarız falan diyorduk ya
var mı aranızda hazırlıklara başlayan??
Bizim hala bir sürü eksiğimiz var :dertli:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Ben de engelleyebildiğim kadar engelleyeceğim.
Bu kadar yaygınken,umarım başarabiliriz.

değişik metodlar geliştircez...cola şişesine koyucaz meyvesuyunu falan...çaktırmıcaz... hayal gücümüz sayelerinde gelişecek!!!!

tv de yok...eğitim setlerimiz var şimdidien babamız getirdi hazır...günde yarımşar saat alfabe sayılar ingilizce... 1 yaşından itibaren başlıcaz...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlarrr halk danslarına bayılırım 3 yaşımdan 22 yaşıma kadar içindeydim sayesinde bir çok şehirgördüm daha sonra latin danslarına geçtim veee eşimle latin dansları kursunda tanıştım :))))
ayrıca izmir ve aydın en sevdiğim yörelerdir amakocam birtek zeybek oynamayı bilmio hep öğret dio ama karadenizli olduğu halde 3 ayağı evlendikten sonra öğrendi :))))
Aynıymışız canım senle, ablam da dernekte oynardı halkdanslarını, 4-5 yaşından beri götürürdü beni yanında, onlarla beraber oynardım arkada, sonra ben de başladım zaten. boyle sanki vucuda girdi mi hiç çıkmayan zehir gibi halkdansları. zurnayla davul sesini duydum mu tüylerim diken diken olur, kitlenir kalırım, sahne heyecanı, yarışmalar falan o kadar çok özledim ki gözlerim doluyo hatırladıkça anıları. bende Türkiyenin birçok şehrini gezim yarışmalar sayesinde. iyi ki de yapmışım bu işi valla, efferim bana.
asla 2 yaşına kadar çikolata ve cola nedir bilmeyecek zaten... sonrasında kendisi öğrenecek ama vermem asla...

Ayyyynen.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Valla dogum cantasina iliskin bir tek kendi geceligim hazir, onu da ablam verdi zaten. baska da hicbisiii yok. yavas yavas hazirlicaz bakalim, ama daha cantanin kendisi bile yok.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
değişik metodlar geliştircez...cola şişesine koyucaz meyvesuyunu falan...çaktırmıcaz... hayal gücümüz sayelerinde gelişecek!!!!

tv de yok...eğitim setlerimiz var şimdidien babamız getirdi hazır...günde yarımşar saat alfabe sayılar ingilizce... 1 yaşından itibaren başlıcaz...

bir yaşında alfabe eğitim falan bence çocuğu çok sıkmış olmazmısınız ben çocuk çocukluğunu yaşasın derim sonra okul çağı geldiğinde bir bıkkınlık gelmesin:acep:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

ben pijama almadım kendime daha...şişicem yaaa aslında almam lazım di mi... annem istanbulda şu anda 10 güne gelicek, ben hazırlıycam, ewimide toplucak kadıncağız azcık...
dün çarşaf değiştirdim yatmış kalmışım üstünde :( yok yaa... kanda yok totoda ağır gelio artık

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

esracım

kısmet olur ise haziranın ortasında tüm eksiklerimizi alacağız eşimle büyük alışveriş, sonra ykayıp ben çantamı hazırlayacağım, herkes çok erken değilmi diyor ama hazirana girdik, temmuzda 1 hafta tatil, sıcaklar ağustos ramazan hadi biz tutmayacağızda adamların dili dışarda kalır alışveriş esnasında, en güzel haziran bu ayda herşeyi hazırlayalım bence

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Valla dogum cantasina iliskin bir tek kendi geceligim hazir, onu da ablam verdi zaten. baska da hicbisiii yok. yavas yavas hazirlicaz bakalim, ama daha cantanin kendisi bile yok.

ces çok güldürdün beni allahta seni güldürsün alemsin öyle bir yazmışsın ki yani yazdıkların benim içinde geçerli neyse canım lazım olursa artık bulduğun çantaya toplarsın :kptmya::kptmya::kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar