Valla almıyolar mı 5 yaşından önce? bazı kreşler yazın bütün okulu havuzlara taşıyomuş diye duydum ben de. bütün dersler orda oluyomuş, ama yanılıyor da olabilirim.
ben egeden biliyorum ama farklı yerler yaş grupları olabilir tabiii... aman bi büyüsünler hele...illaki sporla uğraşacaklar...spor şart!
Kayak ve yüzme çok istiyorum oğlum bunları sevsin
bebek büyüyor ve organlar kendine yer açıyor içimizde. yer kapıyolar kendilerine bebekten arta kalan yerlerde. kimiside kaburga kenarlarını tercih ediyo. böyle olunca kaburga batmaları ağrıları oluyor. benimki geçmeksizin sürekli ağrırdıı. 2 aydırr hemde şimdi alıştımm ağrısada umursamıyorumm. azaldı ama ağrılar
doktor bana o yüzden yürüme dedi zaten...bu aylar tehlikeli dedi...bebek aşapı iner aman haa dedi...
benimkinin kayak sevmesine gerek yok, zira izmirde kayakı bırak kar yok
yandık valla o zaman yaa... 2 gecedir resmen batıyooo yan dönünce daha bi iyi oluyorum....zaten genelde yan yatıorum ama dün resmen sızmışım, geçen gece uyuyamadım hiçuyumadı aren paşa!!!!
20-30 dakikalık tempolu yürüyüşten bişi olmaz da abartıp 1-2 saati bulursa kötü. birde alışverişe çıkıyoruz ya o yürüyüşten sayılmıyomuş yorgunlukmuş onun vücuda verdiği. yürüyüz için özel zaman ayırılmalıymış.
extrem bi spor bizim için kayak gerçekten...
bende gün içindeki koşturmamı sayıyorum yürüyüşe..akşam eve gidince yemekti mutfağı toparla derken ne vakit oluyo yürümeye ne hal kalıyo bende..
Niye kızlar istanbulda da kar yok ki millet başka yerlere gidiyor kaymak için....
benim memişler göbeğe baskı yapıyo, kızım şimdiden yük taşıyo
yürüyüşümü görmelisiniz... bildiğin penguen ...
penguenin mutasyona uğramış hali
yüzme yeterli geliyo bana tabi bide enstrüman istiyorum..yan flüte bayılıyorum oğlumun mutlaka sevmesi lazımm
aynen cnm ya benim eşimde daha bir çorap bile almadı kızımıza. belkide erkek deil diye umursamıyo zaten o hep erkek diyodu sonra doktor kız deyince öylece kalakaldı sevinmedi bile. ah kızımız bi doğsun bi büyüsün görcek o bu seferde kızım yüz vermeyecek ona bu yaptıklarını bir bir anlatıcam ileride kızımıza. benim neler çektiğimi babasınında inadına ne kadar umursamaz olduğunu herşeyi bilecek kızım ona göre sever o da bizi anayla baba arasındaki farkı anlar
Canım benim hiç kendini üzme.Benim babam da ben doğduğumda aynı şeyi yapmış.Düşünsene hemşireye bahşiş verilecek oğlan olursa daha fazla kız olursa daha az bahşiş ayrı ceplerine koymuş ben doğduktan sonra kırkım çıkana kadar gelmedi babaannemler.Ama sonra ne oldu?Ben babamın biricik kızı oldum.Birtane oldum.Doğmadan daha belli etmez kedini.Doğsunda sen onu öyle gör.
Yan flütü sen çal benceeeeeee, oğlun da gitar çalsın bak süper bir ikili olursunuzzzz.