2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Su gibi galgalanıyor de mi karnın, etraftakilerin tepkisi cok güzel oluyo buna, "ay ay ay hareket ediyoooooo" diiye atilan cigliklar :) elbise ustunden bile belli oluyo Denizcim ilerledikçe.

ben göbeğim çıplakken görüyorum ama başka kimse görmüyor oynadığını ben biraz göbekli hamile kaldım ya sanırım ondan

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben dün gece belim diye yatakta kıvranıyorum off aman ayyy anne olmak çok zor diye, benim oğlan bir tekme attı dedim hopp ne oluyor şikayettemi etmeyeceğiz babası kılıklı ben konuştukça o tekmeliyor dedim yavrum bak geç oldu yarın işe gideceğiz uyuyalım ne dersin yoksa valla izin alıp eve gelmem yorulduğunla kalırsın dedim, sonra uyumuşuz...:dill:

şimdiden tehdit mi ediyosun Mehtapım Ruzgar'ı :) Allah iyiligini versin, ama ben de cok zor uyudum paşamın hareketlerinden dolayı.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Su gibi galgalanıyor de mi karnın, etraftakilerin tepkisi cok güzel oluyo buna, "ay ay ay hareket ediyoooooo" diiye atilan cigliklar :) elbise ustunden bile belli oluyo Denizcim ilerledikçe.

dün sağ tarafıma kaymıştı. sağ taraf şiş duruyodu. dediğin gibi elbiseyi giy otur izle. birde asla yormayın kendinizi arkadaşlar. çok yorgunluk göbeği aşağı indiriyomuş. ben ew taşıyacam diye yerleşicem diye helak ettim kendimi bebişimi. göbüşüm aşağı indi. annem çok kızdı ama napimm yerleşmemde gerekiyodu

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dün sağ tarafıma kaymıştı. sağ taraf şiş duruyodu. dediğin gibi elbiseyi giy otur izle. birde asla yormayın kendinizi arkadaşlar. çok yorgunluk göbeği aşağı indiriyomuş. ben ew taşıyacam diye yerleşicem diye helak ettim kendimi bebişimi. göbüşüm aşağı indi. annem çok kızdı ama napimm yerleşmemde gerekiyodu

nasıl güzel oldu mu evin canım, Allah gonendirsinnnnn, inşallah mutlu mesut günleriniz olur yeni evinizde.

ne yapayım canım aynı babası şikayet edince hemen triplere giriyor, bir oktay daha kaldıramaz bünyem :1::1::1::1:
Şimdiden yolunu yapmak lazım diyosun yane :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende su kaplumbağaaası yapıcammm oğluşumu babası çok heves ediyor zaten...umarım sewer suyuuu

Ay Pembişim inşallah severler suyuuuuu, hele İzmir gibi bi yerde yaşarken suya girmenin tadını çıkarsınlar de mi. ben kesin yüzmeye gondericem zaten, burnumun dibinde Balçova termal var zaten oraya gonderirim kurslar açılırsa havuzaaaaa.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
haha evet sağ göğüs altım ağrıyan cess zaten demekki kaburgaymış gerçekteen ben sadece göğüsler büyüdü o mu ağrı yapıor diordum

2 gecedir sağ göğüs altıma gece batıyo bişiler nefes alamıorum...genelde sırtüstü buluyorum kendimi o zaman...
bebek mi yapıyo bunu anlamadım yaaa...ayakları gelirmi böğrüme kadar?????????????

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Ay Pembişim inşallah severler suyuuuuu, hele İzmir gibi bi yerde yaşarken suya girmenin tadını çıkarsınlar de mi. ben kesin yüzmeye gondericem zaten, burnumun dibinde Balçova termal var zaten oraya gonderirim kurslar açılırsa havuzaaaaa.

5 yaşından önce almıolar be canım...bende eşimle yollucam havuza...olimpikte yüzsün ege'de!! ayyy ne güzel olurrrr

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
2 gecedir sağ göğüs altıma gece batıyo bişiler nefes alamıorum...genelde sırtüstü buluyorum kendimi o zaman...
bebek mi yapıyo bunu anlamadım yaaa...ayakları gelirmi böğrüme kadar?????????????

bence kafasını yukarı vuruyordur, o kadar baş aşağı durdugunu zannetmiyorum şu sıralar pembişim, başıdır başı.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
nasıl güzel oldu mu evin canım, Allah gonendirsinnnnn, inşallah mutlu mesut günleriniz olur yeni evinizde.

güzel olduu yanlız diğer ewde duvar stickerlarım vardı aynılarından bulamıyorum. çok güzel konsept olmuştu eşyalarla.

Şimdiden yolunu yapmak lazım diyosun yane :)

bende su kaplumbağaaası yapıcammm oğluşumu babası çok heves ediyor zaten...umarım sewer suyuuu

sporla uğraşan adamın huyu suyuda güzel oluyor. sağlıklı yaşam sigarasız alkolsuzzz. benimkide araba hastası hız sewiyo. rallici yapacakmış çocuğu:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
5 yaşından önce almıolar be canım...bende eşimle yollucam havuza...olimpikte yüzsün ege'de!! ayyy ne güzel olurrrr

Valla almıyolar mı 5 yaşından önce? bazı kreşler yazın bütün okulu havuzlara taşıyomuş diye duydum ben de. bütün dersler orda oluyomuş, ama yanılıyor da olabilirim.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

doktor bana o yüzden yürüme dedi zaten...bu aylar tehlikeli dedi...bebek aşapı iner aman haa dedi...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

bebek büyüyor ve organlar kendine yer açıyor içimizde. yer kapıyolar kendilerine bebekten arta kalan yerlerde:hihi:. kimiside kaburga kenarlarını tercih ediyo. böyle olunca kaburga batmaları ağrıları oluyor. benimki geçmeksizin sürekli ağrırdıı. 2 aydırr hemde şimdi alıştımm ağrısada umursamıyorumm. azaldı ama ağrılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar