Hay Allah canım yaaaaa, sıkılcaksın biraz ama bol bol kitap götür yanında bari de onlarla oyalan olmadı.
aynen öyle yapacağım canım bu arada senin dr kontorlün vardı nasıl geçti napıyordu oğluşun?
Hay Allah canım yaaaaa, sıkılcaksın biraz ama bol bol kitap götür yanında bari de onlarla oyalan olmadı.
doğru esracım sabahki yazdıklarını okudum da ağlattın beni valla çok hassas olduk eşime de söyledim hamileliğimin tadını çıkarttırmadın dedim çok şükür ki ben sorunsuz geçiriyorum bi de ev hanımıyım ama tam istediklerimi yaptıramıyorum birazda eşin karakteriyle ilgili canım benimki de sevgisiz büyümüş bebeğimizi de 1 yaşına girene kadar kucağına alamazmış bakalım yapabilecek mi:acep:
aynen öyle yapacağım canım bu arada senin dr kontorlün vardı nasıl geçti napıyordu oğluşun?
evet anne baba yanında yaşamadığı için ilgi sevgi görmemiş eşim ondan kaynaklanıyor ketum olması. ortaokuldan beri dışarıda okumuş ondan sonrada yine farklı memlekette çalışma hayatına atılmış. onada hak veriyorum biraz zaman alıcak belki değiştirmek ama ben sabırlıyımdır elbet değişicek zamanla yada ben alışıcam böyle yaşamaya
iyi geçti Deryacim, 900 gr olmuş bnim paşa oğlum. gayet iyiydi. sadece kontroldü zaten, o yuzden çok rahatsız etmedik kendisini, çok şükür iyiydi yani.
selamlar kızlar...
geçmişi oku oku bitiremedim...
bugün izin günüm evdeyım...
sabah bacağımda bir krampla uyandım geçti hemen şükür ama acayip oluyormuş...
bu arada kızlar eşlerinizle ara sıra sıkıntı yaşayabiliriz her evlilikte oluyor....
fakat başımıza ne geliyorsa iletişimsizlikten geliyor...
benim psikolog bir ablam var onunla konuşmuştuk bi keresinde...
eğer eşinle bir problem yaşıyorsan..
bunu onunla konuş.
yalnız en büyük hata konuşurken suçlama dedi...
sen şöyle sen böyle demiycekmişiz...
sen böyle yaptığın zaman ben böyle hissediyorum. felan diyerek ama suçlamadan.
hislerimizi anlatıcakmışız...
aynı zamanda onunda suçlamadan neler hissettiğini dinlemek gerek..
evlilik bu karşılıklı konuşamazsan kopuk olur.
endişelerinden,beklentilerinden,hissettiklerinden bahsetmek gerekiyormuş...
ve tabi ki empati kurmak...
unutmayın ki bizim nasıl bazı isteklerimiz varsa.erkeklerinden bizden beklentileri var...
anlayalım ve anlatalım ki.çözüm bulalım...
inanın ben böyle yapıyorum ve senede 2 yada 3 ü geçmez tartışmamız...
kendinizi ve eşinizi seviyorsanız...
sevgi emek istiyor...
selamlar kızlar...
geçmişi oku oku bitiremedim...
bugün izin günüm evdeyım...
sabah bacağımda bir krampla uyandım geçti hemen şükür ama acayip oluyormuş...
bu arada kızlar eşlerinizle ara sıra sıkıntı yaşayabiliriz her evlilikte oluyor....
fakat başımıza ne geliyorsa iletişimsizlikten geliyor...
benim psikolog bir ablam var onunla konuşmuştuk bi keresinde...
eğer eşinle bir problem yaşıyorsan..
bunu onunla konuş.
yalnız en büyük hata konuşurken suçlama dedi...
sen şöyle sen böyle demiycekmişiz...
sen böyle yaptığın zaman ben böyle hissediyorum. felan diyerek ama suçlamadan.
hislerimizi anlatıcakmışız...
aynı zamanda onunda suçlamadan neler hissettiğini dinlemek gerek..
evlilik bu karşılıklı konuşamazsan kopuk olur.
endişelerinden,beklentilerinden,hissettiklerinden bahsetmek gerekiyormuş...
ve tabi ki empati kurmak...
unutmayın ki bizim nasıl bazı isteklerimiz varsa.erkeklerinden bizden beklentileri var...
anlayalım ve anlatalım ki.çözüm bulalım...
inanın ben böyle yapıyorum ve senede 2 yada 3 ü geçmez tartışmamız...
kendinizi ve eşinizi seviyorsanız...
sevgi emek istiyor...
yazdıkların çok doğru ve önemli gerçekten ama bu dönemimiz de biraz daha anlayış ve ilgi bekliyoruz o kadar:acep:
cnm tavsiyelerin için çok teşekkürler güzel diyorsunda ben beklentilerimi söylersem ne kıymeti var kendisi çözsün beni kendisi bulsun istiyorum. ve buraya yazdıklarımın hiçbirini kendisine söylemedim sadece şakayla karışık imalı bi şekilde arada vurguluyorum ama kavga olayımız kesinlikle yok o da bende sabırlıyızdır eğerki çok kırılmışsam bi kenara çekilip ağlarım yada ondan gizli ağlarım yinede kırıcı sözler söylemem. belki zamanla farkeder eksiklerini hatalarını beklemekten başka yapacak bişey yok şimdilik
işte bende bundan bahsediyorum...
biraz daha anlayış ve ilgi beklediğinizi onlarada söyleyin.
erkeklerin anlamadığı bişi varsa oda imadır.
net olarak beklentileri söylemek gerekli.
inanın hemen yapmasalarda ileriki günlerde istediklerinizi yapıyorlar...
kimse kırıcı bir hareket yaptığını farketmez canım.onun bu hareketinin senin için kırıcı olduğunu ona söylersen,anlayabilir...
tamam cnm konuşmayı deniycem inş. kırmadan kırılmadan anlatabilirim derdimi.
merhaba anneciklerrrrrr
benim göğsümden süt gelio yaaa sizde de oldu mu? normalmiş aslında ama bu kadar erken beklemiyordum. tamam oluk oluk akmıyor ama atletimi benek benek ıslatmış:1::1:
anne oluyorum ulennnnnn çok heyecanlandım yaaaa:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
merhaba anneciklerrrrrr
benim göğsümden süt gelio yaaa sizde de oldu mu? normalmiş aslında ama bu kadar erken beklemiyordum. tamam oluk oluk akmıyor ama atletimi benek benek ıslatmış:1::1:
anne oluyorum ulennnnnn çok heyecanlandım yaaaa:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
merhaba anneciklerrrrrr
benim göğsümden süt gelio yaaa sizde de oldu mu? Normalmiş aslında ama bu kadar erken beklemiyordum. Tamam oluk oluk akmıyor ama atletimi benek benek ıslatmış:1::1:
Anne oluyorum ulennnnnn çok heyecanlandım yaaaa:bebecik:bebecik:bebecik:bebecik
psikolog dediğim ablam varya bir gün ben acayip kızmıştım iyi bir tartışma yaşamıştık eşimle gittim ona anlattım neler dedin dedi...
bende sen söylesin,sen böylesin felan diye dediğimi felan anlattım..
oda bana sakın ha.dedi..
sakın sen sen diye başlayan cümleler kurma dedi...
onu çok sevdiğini.ama bu hareketlerin sana neler hissettirdiğini anlatmalısın dedi...
o seni suçlarsa sende ona bu durumu anlat seni suçlamadan oda senden beklentilerini sana söyleyebileceğini söyle...
sen ne hissediyorsun felan diye sor..
biraz zor oldu ama.benim eşimi konuşturmak bile çok zordur..
ama başardım.şimdi çok daha rahat anlatıyoruz birbirimize dertlerimizi...
konuşmanın sonu inanki çok güzel bitiyor...
ses hiç yükselmiycek ama hep sakin sakin konuşucaksın....
volumü yükseltmesine de izin vermiyceksin...
sonuç miss... :dans:dans
bizde de tam tersi ben ona kırılayım söylemem o da bana kırılsın söylemez kavga etmeyiz ama ortada bi soğuk hava eser durur sebebi belirsiz. Keşke konuşsakta çözsek sorunu her ne ise. Hiç konuşmamakta iyi olmuyor kafada hep soru işaretleri oluyor neden niçin nasıl?:acep: Halbuki bana dese sen neden böyle yaptın yada neden böyle dedin bende cevabını vercem ortada sorun kalmayacak. Aynı şekilde bende ona sormam lazım gerçi ben sorsamda o yok bişey deyip geçiştirir kesin susmayı tercih eder genelde öyle bi kişiliği var
ebeeeet
şekerim sakın memişleri kocana elletme
esram güzel arkdaşım herkes farklı be boşver eğer seni gerçekten çok rahatsız etseydi bebek yapmazdın bu adamdan dimi...
Bizde kavga etmeyiz ben trip yaparım konuşmam o yapar konuşmaz sonra geçer boşver hayat çok kısa beeeeee
ebeeeet
şekerim sakın memişleri kocana elletme