2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
esra

sende adamı yerden yere vurdun be tatlım, birazda iyi yönlerini düşün baka bir çok insan bebek doğunca problem yaşayıp boşanma noktasına kadar gidiyormuş sende şimdiden kendini şişirirsen Lohusa iken yersin adamı ona göre

bugün coştum arkadaşım herşeyi içime attığım için bugün patlak verdi. biz kesinlikle kavga etmeyiz eşimle ne eşim nede ben bir kötü söz söylemedik şimdiye kadar. iyi yönleride var tabiki içki sigara kumar kesinlikle yok hovarda biride deil. tutumludur fuzuli masrafı sevmez. ama ne bilimde maneviyatta önemli ilgi alaka istiyorum sadece çok şeymi istiyorum:acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla eşimde çok beğeniyor bende öyle inş. yaptırabiliriz kısmet artık şu doğumu bi atlatalım ondan sonra düşünücez

biz de 3 sendir aynı sizin gibi erteliyoruz. sonunda ayarladık kendimizi. işte bebegimiz ve onunla ilgili ozel günlerde de işimize yarıcağı icin bu zamanda yaptırıyoruz.Allah gonlunuze gore versin size de canım.

Tepki
19
cnm sorun para deil sorun parayı benim ödemem. ben evde vereyim onun cebine ama dışarıda başkaları bilmesin o ödesin sonuçta benim eşim bebeğimin babası. bence ona düşer ödeme yapmak. ben bi erkek olsam kendimi ezik hissederdim şahsen ve nasıl nice o parayı bulurdum kendim cebimden çıkarır verirdim eşime ödetmezdim.

Evet canım haklısın doğru söylüyosun bende sinir oldum şimdi ama bebişini üzmeye değmez

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Evet canım haklısın doğru söylüyosun bende sinir oldum şimdi ama bebişini üzmeye değmez

evet cnm tek derdimiz bu olsun yeterki mehtapın dediği gibi adamcağızı sabahtan beri yerden yere vurdum haksızlık ettim galiba onada allah başımdan eksik etmesin kocacımı.:uzgun: hamilelik insanı gerçekten çok alıngan çok hassas yapıyor neyse az kaldı 3 ay sonra inş. hepsi geçip gidecek kızımız gelsin biran öncede herşey unutulacak o zaman

derus

Aktif Üye
Tepki
123
selam arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum geçmişe bakıyorumda şimdi esra ve gülay eşim konusunda aynı duyguları paylaşıyorum sizinle ah bu erkekler gerçekten...yarın eşim izne ayrılıyor ve 10 gün memleketine gideceğiz aranızda olamayacağım kızlar ve ben hiç gitmek istemiyorum:sinifsinif::uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum geçmişe bakıyorumda şimdi esra ve gülay eşim konusunda aynı duyguları paylaşıyorum sizinle ah bu erkekler gerçekten...yarın eşim izne ayrılıyor ve 10 gün memleketine gideceğiz aranızda olamayacağım kızlar ve ben hiç gitmek istemiyorum:sinifsinif::uzgun:

Neresi canım memleketi? güzel yönünden bakamaz mısın? yoksa işkence olacak sana sanki bu 10 gün.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

çok fazla takmamak gerek kocişleri cnm. bizde haziranda kayınvalidemlere gidicez kısmetse 1 hafta falan kalırız ama neyseki çok uzak deil edirnedeler

derus

Aktif Üye
Tepki
123
Neresi canım memleketi? güzel yönünden bakamaz mısın? yoksa işkence olacak sana sanki bu 10 gün.

beypazarının köyü cescim ankaraya 1,5 saat de daha önce yazmıştım ailesiyle aram iyi değil malesef bana yargısız insaf yapıp çok günahımı aldılar eşim arkamda olduğu için gitmek zorundayım ama köy ortamı bilirsiniz işte ağaçsız ve çok sıkıcı bir köy...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
beypazarının köyü cescim ankaraya 1,5 saat de daha önce yazmıştım ailesiyle aram iyi değil malesef bana yargısız insaf yapıp çok günahımı aldılar eşim arkamda olduğu için gitmek zorundayım ama köy ortamı bilirsiniz işte ağaçsız ve çok sıkıcı bir köy...

Hay Allah canım yaaaaa, sıkılcaksın biraz ama bol bol kitap götür yanında bari de onlarla oyalan olmadı.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
çok fazla takmamak gerek kocişleri cnm. bizde haziranda kayınvalidemlere gidicez kısmetse 1 hafta falan kalırız ama neyseki çok uzak deil edirnedeler

doğru esracım sabahki yazdıklarını okudum da ağlattın beni valla çok hassas olduk eşime de söyledim hamileliğimin tadını çıkarttırmadın dedim çok şükür ki ben sorunsuz geçiriyorum bi de ev hanımıyım ama tam istediklerimi yaptıramıyorum birazda eşin karakteriyle ilgili canım benimki de sevgisiz büyümüş bebeğimizi de 1 yaşına girene kadar kucağına alamazmış bakalım yapabilecek mi:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar