2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bu güne özel özlü sözler

+ha duvara konuşmuşum ha sana
+eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek
+bahstsız bedeviyi çölde kutup ayısı dürter :kptmya:
+yüz verirsen deliye gelir s.car halıya
+G.TE giren şemsiye açılmaz..
+Aşk bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapi kalır...
:hihi::hihi:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
zor olucak ama çok güzel olcak pembişim. 20 metrakrelik terasimiz var, orayi camlama ile kapaticaz. ama pimapen degil de hani panoramik camlar oluyor ya onlarla. ne zamandir yaptircaz diyoruz yaptiramamistik, araya sıkıştırdık valla. hem bebek mevlidinde falan çok işe yarıcak, baya insan kaldırcak. hem de hem annem hem kayınvaldemler kalcak olursa dogum sonrasi, bir kısmını oraya yatırcam napim. orasi olmazsa yaticak 1 kisilik var sadece.

canım panoromik olan nasıl oluyor

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
zor olucak ama çok güzel olcak pembişim. 20 metrakrelik terasimiz var, orayi camlama ile kapaticaz. ama pimapen degil de hani panoramik camlar oluyor ya onlarla. ne zamandir yaptircaz diyoruz yaptiramamistik, araya sıkıştırdık valla. hem bebek mevlidinde falan çok işe yarıcak, baya insan kaldırcak. hem de hem annem hem kayınvaldemler kalcak olursa dogum sonrasi, bir kısmını oraya yatırcam napim. orasi olmazsa yaticak 1 kisilik var sadece.

birde fiatı ne o camın

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım panoromik olan nasıl oluyor

şu camlardan canım:

6.jpg

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
he tek tek tamamen toplanıp tekrar balkona dönüşebiliyor öylemi

evet benimde mutfağımın kocaman bir balkonu var orasını biz yaptırmayı düşünüyoruz

Evet evet toplanıp balkon olabiliyo tekrardan. balkonla mutfak arasındaki duvarı kaldırmayı düşünüyosan bu camlama onun icin uygun degil cunku ısıtamazsın bu sefer mutfagini. ama mutfakla balkon arasındaki duvar kalıcaksa, panoramik olur sana da.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Evet evet toplanıp balkon olabiliyo tekrardan. balkonla mutfak arasındaki duvarı kaldırmayı düşünüyosan bu camlama onun icin uygun degil cunku ısıtamazsın bu sefer mutfagini. ama mutfakla balkon arasındaki duvar kalıcaksa, panoramik olur sana da.

yok canım dvarı kaldırmayacagız bizim balkonda kocaman bir masamız var hatta yerde halı falan serili ama çok toz oluyor tozu önlemek amaçlı ve yazın yine balkon olarak kullanabilmek için istiyoruz böylece kışın çok pislenmeyecek

hmd

Üye
Tepki
50
bizde yemeğimizi yedik geldik... üfff hep çok kalorili şeyler yemeyeceğim diyorum ama yemekte çıkınca dayanamıyorum... koymasınlar menüye böle şeyler... şişko oluyorum

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
bizde yemeğimizi yedik geldik... üfff hep çok kalorili şeyler yemeyeceğim diyorum ama yemekte çıkınca dayanamıyorum... koymasınlar menüye böle şeyler... şişko oluyorum
doktorum tartıya çıkana kadar herşey harika dedi 63 kg olduğumu ve 11 kg aldığımı görünce hemen kilolara çözüm bulmalı dedi adam az yededi bana ama ben duramıorum :))))))))

hmd

Üye
Tepki
50
doktorum tartıya çıkana kadar herşey harika dedi 63 kg olduğumu ve 11 kg aldığımı görünce hemen kilolara çözüm bulmalı dedi adam az yededi bana ama ben duramıorum :))))))))

bende 9 kilo aldım. 61 kiloyum şuan 24.haftaya yeni girdik
bebeğime yaramayacak şey yemicem diyorum ama dayanamıyorum. tatlıyı götürdüm yine şimdi azap içinde yanıyorum:acep:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

newmotherr

Yeni Üye
Tepki
5
günaydıb millet..

sabah sabah canım sıkkın dert yanayım azıcık..

cumartesi bebişimizin odasını almaya gittik, aldık da , ömür orda mırın kırın etti, boya alalım dedim sonra alırız dedi. koltuk bakıcam dedim, yok çok geziyomuşum bi yere girip alcakmışım.. neyse dedim, eve geçtik..
Ekli dosyayı görüntüle 7964
şu üstteki takımı beğendim 2.050,00 tl ye veriyorlar.. ama kararsız kaldım başka rengi konusunda..

neyse cumartesi bi gıcık olmuştum ses etmedim, akşam enişte aradı balığa çıkalım mı diye, sabah 6 da çıkacaklarmış 9 da geleceklermiş, kahvaltı edebilecekmişisz.. iyi dedim git..
saat 10 da uyandım, 11,30 oldu açlıktan ölüyorum ne arayan var ne soran.. 12 filan kahvaltıyı hazırlayıp aradım gelmeyi düşünmüyorsun bari ara diye çemkirdim..

hala balıktaymışlar falanmış filanmış, ben uyanmıyayım diye aramamış..
ben hamileyim yaaa, aç aç seni mi bekliycem, bi düşünde ara dimi ama..
geldi bi tartıştık.. bide işine gelirse demez mi...
dün öğleden beri konuşmuyorum kendisiyle.... o inat camışında konuşacağını sanmıyorum..
ben mi hamileyim o mu bilmiyorum zatenn..
hiç kimseye bi naz yapamadım.. nazı bırakın normal sıkıntılarımı bile tek başıma atlatıyorum, kaldı ki hamilelik sıkıntılarım umurlarında olsun.. tek büyütücem sanırım kızımı, babası hiç sormuyo, sevmiyo, ilgilenmiyo zaten bu aralar..
daha bu kadar zaman oldu bir kere bebeğimizin ne ihtiyacı kaldı gel alalım demedi.
ne bekliyorum ki?

amaaaaannn gülaycım,üzüldüğün şeye bak.tabiki tek basına büyütmiceksin bebegini.erkeklerde gergin hatta o kat daha fazla .çünkü onlar bizim gibi dayanıklı sabırlı soğuk kanlı degiler.öyle olsa allah bu yetenegi onlaraverirdi

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
bende 9 kilo aldım. 61 kiloyum şuan 24.haftaya yeni girdik
bebeğime yaramayacak şey yemicem diyorum ama dayanamıyorum. tatlıyı götürdüm yine şimdi azap içinde yanıyorum:acep:

aman boşver benim tatlı yemeden bir günüm geçmiyor hem işte yesem bile birde akşam evde yiyiyorum yemezsem çatlıycam:acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar