günaydıb millet..
sabah sabah canım sıkkın dert yanayım azıcık..
cumartesi bebişimizin odasını almaya gittik, aldık da , ömür orda mırın kırın etti, boya alalım dedim sonra alırız dedi. koltuk bakıcam dedim, yok çok geziyomuşum bi yere girip alcakmışım.. neyse dedim, eve geçtik..
Ekli dosyayı görüntüle 7964
şu üstteki takımı beğendim 2.050,00 tl ye veriyorlar.. ama kararsız kaldım başka rengi konusunda..
neyse cumartesi bi gıcık olmuştum ses etmedim, akşam enişte aradı balığa çıkalım mı diye, sabah 6 da çıkacaklarmış 9 da geleceklermiş, kahvaltı edebilecekmişisz.. iyi dedim git..
saat 10 da uyandım, 11,30 oldu açlıktan ölüyorum ne arayan var ne soran.. 12 filan kahvaltıyı hazırlayıp aradım gelmeyi düşünmüyorsun bari ara diye çemkirdim..
hala balıktaymışlar falanmış filanmış, ben uyanmıyayım diye aramamış..
ben hamileyim yaaa, aç aç seni mi bekliycem, bi düşünde ara dimi ama..
geldi bi tartıştık.. bide işine gelirse demez mi...
dün öğleden beri konuşmuyorum kendisiyle.... o inat camışında konuşacağını sanmıyorum..
ben mi hamileyim o mu bilmiyorum zatenn..
hiç kimseye bi naz yapamadım.. nazı bırakın normal sıkıntılarımı bile tek başıma atlatıyorum, kaldı ki hamilelik sıkıntılarım umurlarında olsun.. tek büyütücem sanırım kızımı, babası hiç sormuyo, sevmiyo, ilgilenmiyo zaten bu aralar..
daha bu kadar zaman oldu bir kere bebeğimizin ne ihtiyacı kaldı gel alalım demedi.
ne bekliyorum ki?