2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
KIZLAR biz gerçekten çok hassasız, yoksa eşlerimizin her zamanki tavırları ama hamile olunca daha fazla özen istiyoruz haklı olarak. Ama dediğiniz gibi ben ne kadınlar tanıyorum adamları parmaklarında ceviriyorlar ahh

evet evet benim teyzem doğum yaptı erken oldu biraz erken doğum yaptım diye üzülmedi de ben daha naz yapacaktım eşime diye üzüldü nasıl ilgileniyodu nasıl

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
allah için ne istesem üşenmedi aldı, ama bu sıralar sevgisi bana yetmiyor daha çok sevsin istiyorum yada ilgilensin ne oldu bana ya tam kadın tripleri yapmazdım ben böyle şeyler

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
hep böyle değilmiydi Esra,

sen fazla hassassın tatlım, bu kadar takma kafana benimkide beni gün içinde aramaz ben saat 4 e kadar aramazsam ne oldu aramadın der valla bende insan bir merak eder hadi benden geçtim oğlunu sor dedim ertesi gün aradı ne dedi biliyor musun: OĞLUMU VER TELEFONA ONUNLA KONUŞACAM. :hihi:

Yani hepsi aynı hemen hemen tabi istisnalar var ama.

ne güzel keşke benimkide arasada kızıyla konuşmak istese razıyım ne beni arıyor nede kızını:uzgun:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
KIZLAR biz gerçekten çok hassasız, yoksa eşlerimizin her zamanki tavırları ama hamile olunca daha fazla özen istiyoruz haklı olarak. Ama dediğiniz gibi ben ne kadınlar tanıyorum adamları parmaklarında ceviriyorlar ahh

hatta teyzem doğuma gittiğinde hastanedeyken bebişin odasını kendi hazırladı beşiğini falan kendi beğendi aldı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ne güzel keşke benimkide arasada kızıyla konuşmak istese razıyım ne beni arıyor nede kızını:uzgun:

esra

sende adamı yerden yere vurdun be tatlım, birazda iyi yönlerini düşün baka bir çok insan bebek doğunca problem yaşayıp boşanma noktasına kadar gidiyormuş sende şimdiden kendini şişirirsen Lohusa iken yersin adamı ona göre

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

ay hassalık dyosunda çok haklısın... yoksa onlar istemez mi bizi anlamayı... zaten anlamaları mantık dışı bişiii...
ama kocamdan allah bin kere razı olsun, hamileliğim boyunca eziyeti olmadı bana, üzmedi beni hiç... temizlik bile yapmıorum ewde ben inanın ,yo gücüm enerjim yok :( doğurunca görcem seni diyo bideeeee:1::1: yandıkk!!!

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay hassalık dyosunda çok haklısın... yoksa onlar istemez mi bizi anlamayı... zaten anlamaları mantık dışı bişiii...
ama kocamdan allah bin kere razı olsun, hamileliğim boyunca eziyeti olmadı bana, üzmedi beni hiç... temizlik bile yapmıorum ewde ben inanın ,yo gücüm enerjim yok :( doğurunca görcem seni diyo bideeeee:1::1: yandıkk!!!

Ben de eşimin hakkını yiyemem hiç Pembişim. Ev işlerini ben yapabiliyorum çok şükür ama yine de arada süpürgeyi elimden alıyo, salonu süpürüyo, o bile mutlu ediyo beni çok, normalde hiç yapmazdı çünkü ev işi, ben de istemezdim yap diye, ama şimdi kendiliginden yoruldun sen ben yapim diyo :) ay yirim ben onun süpürge yapisiniiiiiiiii.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Ben de eşimin hakkını yiyemem hiç Pembişim. Ev işlerini ben yapabiliyorum çok şükür ama yine de arada süpürgeyi elimden alıyo, salonu süpürüyo, o bile mutlu ediyo beni çok, normalde hiç yapmazdı çünkü ev işi, ben de istemezdim yap diye, ama şimdi kendiliginden yoruldun sen ben yapim diyo :) ay yirim ben onun süpürge yapisiniiiiiiiii.

süpürge bile nefesimi kesiyo benim.... onun yaptığı içime hç sinmiyo doğum öncesi kadın gelecek zaten ewe ama olsun.... ben mesela 3-4 ayım riskliydi diye o zamanlardan beri çamaşır makinasını doldur boşalt apmadım....o getirir ben sererim, hatta beraber sereriz balkona... normlde elini sürmeyen insan herşeyime koşuyor. haksızlık edemem. ama bende her zman onun yanında destekçsiyim biliyor bunu...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
offf çok zor olucak eminim ama sonu güzel olucak yaaaa.... mis gibiiii...

zor olucak ama çok güzel olcak pembişim. 20 metrakrelik terasimiz var, orayi camlama ile kapaticaz. ama pimapen degil de hani panoramik camlar oluyor ya onlarla. ne zamandir yaptircaz diyoruz yaptiramamistik, araya sıkıştırdık valla. hem bebek mevlidinde falan çok işe yarıcak, baya insan kaldırcak. hem de hem annem hem kayınvaldemler kalcak olursa dogum sonrasi, bir kısmını oraya yatırcam napim. orasi olmazsa yaticak 1 kisilik var sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar