2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceygul

Üye
Tepki
45
Iyi akşamlar kızlar

herkesler unutmuş ama benim bugün doktor kontrolüm vardı, cesinki gibi sadece kontrol olduğu ve doktorumuz izne çıkacağı için 1 haftadan fzla erken gittik oğlum 600 gram 27 cm miş sanki bana boyu az gibi geldi ama doktor haftası ile tam uyumlu dedi ağzını oynatıp duruyordu aynı annesi gibi ağzı 5 dakika boş kalmasın :2:

Krmaplar için magnezyum vereyim ama çok mu oluyor dedi bende yok 2 kere oldu dedim vermeyeyim ilaç dedi peki dedim bende böle işte kızlar

öpüyorum hepinizi

oğluşuna maşallah canım şeker yuklemesının zamanı gelmdıgı ıcınmı yapmadı canım

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Iyi akşamlar kızlar

herkesler unutmuş ama benim bugün doktor kontrolüm vardı, cesinki gibi sadece kontrol olduğu ve doktorumuz izne çıkacağı için 1 haftadan fzla erken gittik oğlum 600 gram 27 cm miş sanki bana boyu az gibi geldi ama doktor haftası ile tam uyumlu dedi ağzını oynatıp duruyordu aynı annesi gibi ağzı 5 dakika boş kalmasın :2:

Krmaplar için magnezyum vereyim ama çok mu oluyor dedi bende yok 2 kere oldu dedim vermeyeyim ilaç dedi peki dedim bende böle işte kızlar

öpüyorum hepinizi

birde burdan maşallah diyelim oğluna

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Iyi geceler kizlarrr....
Kac gundur yoktum umarim herkes iyidir.
Sali gunu seker yuklemem yapildi sorun cikmadi allaha sukur. Ayni gun tetenos asimida oldum. Bitirdik heralde artik kismetse tetkikleri. Dogum oncesine kadar bisey yok artik. Ogunleride goruruz insallah:sirin:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar uyku arkadaşımız hipoyla tanışın :)))

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0245.jpg
    Fotoğraf0245.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 69

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Iyi geceler kizlarrr....
Kac gundur yoktum umarim herkes iyidir.
Sali gunu seker yuklemem yapildi sorun cikmadi allaha sukur. Ayni gun tetenos asimida oldum. Bitirdik heralde artik kismetse tetkikleri. Dogum oncesine kadar bisey yok artik. Ogunleride goruruz insallah:sirin:
hoşgeldin canım iyiyiz biz.darısı bize inşallah :)
kızlar uyku arkadaşımız hipoyla tanışın :)))

hiponuzu yesinler :dill::dill:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydınlar günaydınlar efenim
bugün forumu ben açmak istedim herkese iiiii pazarlar:huhuu::huhuu:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
günaydın meloş, iyi bir pazar günü geçirmeni diliyorum, nasılsın, oğlumuz nasıl???

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın kızlar.... biz geldik... ya melise güldüm ben kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım böbeem memeler...her yerim... neden ki yaaa????????

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
günaydın kızlar.... biz geldik... ya melise güldüm ben kaşınmaya başladım kollarım bacaklarım böbeem memeler...her yerim... neden ki yaaa????????

çatlıyoruz canım. dün eşim mersinde "anne baba koçluğu" diye bi seminere gitmiş, orada da söylemişler, kaşıntı başlaması normalmiş, aşırı olursa dr.söylenmeli demişler :huhuu:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
çatlıyoruz canım. dün eşim mersinde "anne baba koçluğu" diye bi seminere gitmiş, orada da söylemişler, kaşıntı başlaması normalmiş, aşırı olursa dr.söylenmeli demişler :huhuu:

kız kollarım bacaklarım ne oluyooo? kukuma kadar kaşınıorum ben bugün... ay mantar dicem ama her yerim... yok yaaaa... allerjikkk!!!!!!!!

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kukuma ne çarpmış acaba??????? yarın sağlık ocağına gidicem perşembe asıl doktor randevum.
okudum şimdi netten olurmuş bu...doğuma kadar ara ara kaşıntılar...farklı yerlerde...

e oda büyüyor işte, bırak büyüsün, normal doğuma hazırlanıyor vücut, geri kalan kaşınan yerlerse Aren'e yer açmak için, bacak hariç. yukarı kat ise Aren'e süt için büyüyooo..
yaniiiiiiiiiii
herşey Aren için
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
e oda büyüyor işte, bırak büyüsün, normal doğuma hazırlanıyor vücut, geri kalan kaşınan yerlerse Aren'e yer açmak için, bacak hariç. yukarı kat ise Aren'e süt için büyüyooo..
yaniiiiiiiiiii
herşey Aren için
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Aren mahvettin beni...uyuz oldum sankiiii yaaaa... sakın sıcak duş almayın diolar..nemsiz bırakırmış deriyi...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Aren mahvettin beni...uyuz oldum sankiiii yaaaa... sakın sıcak duş almayın diolar..nemsiz bırakırmış deriyi...

hı hı, öyle diyorlar, bu havada da sıcak alınmazki zaten, valla ben yanıyom pembe, 1-2 haftadır odamın penceresi açık uyuyorum. oğluşumla dayanamıyoruz gece sıcak olmasına.
bu arada bişii soracağım;
karnım kocaman oldu ya, ben iki kolumla sarıp sarmalıyom, bazen sevgi patlaması oluyor epey bi sarsıyom severken, Atahan'a bişii olmaz demi :1::1::1::1::1:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
hı hı, öyle diyorlar, bu havada da sıcak alınmazki zaten, valla ben yanıyom pembe, 1-2 haftadır odamın penceresi açık uyuyorum. oğluşumla dayanamıyoruz gece sıcak olmasına.
bu arada bişii soracağım;
karnım kocaman oldu ya, ben iki kolumla sarıp sarmalıyom, bazen sevgi patlaması oluyor epey bi sarsıyom severken, Atahan'a bişii olmaz demi :1::1::1::1::1:
çok hırpalama çocuğu korkutacaksınnnn...ee o anda hareket edio mu peki??? benimki elimi hissedince sesimi duyunca duruluyo...sonra yeniden başlıyooooo

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
çok hırpalama çocuğu korkutacaksınnnn...ee o anda hareket edio mu peki??? benimki elimi hissedince sesimi duyunca duruluyo...sonra yeniden başlıyooooo

hareket ediyo, elimi koyuyorum karnıma, noluyor ığlum ddiyom duruyor.. birde hareket ettiği zaman annemlere(kayınvalidem) bakın diyorum, herkes bakıyor Atahan'da tık yok :deli:
ayıp ama diyorum, biz bakıyoruz diyemi tekmelemiyon :1::1::1:
gece çok güzel oluyor tekmeleri, çok güzel bir duygu bunu yaşamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar