newmotherr
Yeni Üye
aaaa nasılda belli pazar oldugu,herkes gezmelerdde:uzgun:bizde oğlumla kös kös oturalım.arkadaslar simdi size 3 isim sunuyorum
kayra
oğuzhan
yiğit
sizce hangisi daha iyi:acep:
kayra
oğuzhan
yiğit
3üde güzelaaaa nasılda belli pazar oldugu,herkes gezmelerdde:uzgun:bizde oğlumla kös kös oturalım.arkadaslar simdi size 3 isim sunuyorum
kayra
oğuzhan
yiğit
3üde güzel
yiğit dicem ben :sirin:
eklediiimmben sane face dnistek göndermiştim ama girmiyosun sanırım.özden özbek
bende yatıyom şimdiAy konuşuruz diye girdim ama kaburgamın agrisindan oturamiyorum, ben gidiyim de uzanayim arkadaşlarım, yarın görüşürüz hepinizle inşallah. optum sizleri ve minikleri hoşçakalııııın.
evet canım bende girdimsende mi girdin canım sınavaa
aynı şekilde banada oluyor dr kontrolümede 2 hafta var.sen çözüm bulursan banada haber verbenim sabah akşam oluyo canım ya yemek yediğim zamanda yemediğim zamanda iki gündür mahvetti beni hiçbi şekilde geçmiyo yarın ilaç yazdırcam artık
aaaa nasılda belli pazar oldugu,herkes gezmelerdde:uzgun:bizde oğlumla kös kös oturalım.arkadaslar simdi size 3 isim sunuyorum
kayra
oğuzhan
yiğit
evet canım bende girdim
aynı şekilde banada oluyor dr kontrolümede 2 hafta var.sen çözüm bulursan banada haber ver
canım isimlerin hepsi güzel ama kayra daha bir güzel
kayra
oğuzhan
yiğit
evet canım bende girdim
aynı şekilde banada oluyor dr kontrolümede 2 hafta var.sen çözüm bulursan banada haber ver
evet canım bende girdim
tamam canım yarın bi doktoruma soracam ne önercek bakalım ona göre de aile hekimime yazdırırım çok kötü yaa midemden yemek boruma kadar cayır cayır içersi tahriş olmuş gibi yanıyo aynı kızmı saçlanıyo noluyo sebebi ne anlamadım
hangi bölümü okuyosun canım nasıldı sınav
))
yaaa bende kayra istiyooomm
Aynen benimde anlattığın gibi oluyor.anneme sordum bebek saçlanıyordur dedi ama dayanılacak gibi değil.açım ama yemek yemek istemiyorum
işletme 3. sınıftayım canım eh işte idare eder diyelim.senin nasıldı
ikna et canım eşini gerçekten çok güzel isim :sirin::sirin:
evet canım 2. üniversite.saçlı olsun oğluşum ama dökülecek tekrar o saçlarbenim annem de öyle diyor o zaman bizim bebişler baya saçlı olcak desene seninki daha erken başlamış hattaişletme zor bölüm ya ama çoğu gitmiş azı kalmış ikinci üniverste mi oluyo bu senin
ya nasıl etcem kiii? hiç öyle maharetlerim yoktur.sevmedim dedi kestiripattı:zopa::zopa::zopa:
ya nasıl etcem kiii? hiç öyle maharetlerim yoktur.sevmedim dedi kestiripattı:zopa::zopa::zopa: