2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newmotherr

Yeni Üye
Tepki
5
aaaa nasılda belli pazar oldugu,herkes gezmelerdde:uzgun:bizde oğlumla kös kös oturalım.arkadaslar simdi size 3 isim sunuyorum
kayra
oğuzhan
yiğit
sizce hangisi daha iyi:acep:

newmotherr

Yeni Üye
Tepki
5
çoook kararsızım,eşim oğuzhan istiyor ama ben pek yanasmıyorum o isimde bi tanıdığımız vardı,direkt o canlanıyo gözümde ve birazda eski geliyo.:acep::acep::acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ay konuşuruz diye girdim ama kaburgamın agrisindan oturamiyorum, ben gidiyim de uzanayim arkadaşlarım, yarın görüşürüz hepinizle inşallah. optum sizleri ve minikleri hoşçakalııııın.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
sende mi girdin canım sınavaa
evet canım bende girdim
benim sabah akşam oluyo canım ya yemek yediğim zamanda yemediğim zamanda iki gündür mahvetti beni hiçbi şekilde geçmiyo yarın ilaç yazdırcam artık
aynı şekilde banada oluyor dr kontrolümede 2 hafta var.sen çözüm bulursan banada haber ver :(
aaaa nasılda belli pazar oldugu,herkes gezmelerdde:uzgun:bizde oğlumla kös kös oturalım.arkadaslar simdi size 3 isim sunuyorum
kayra
oğuzhan
yiğit
sizce hangisi daha iyi:acep:

canım isimlerin hepsi güzel ama kayra daha bir güzel :)

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
evet canım bende girdim

aynı şekilde banada oluyor dr kontrolümede 2 hafta var.sen çözüm bulursan banada haber ver :(

canım isimlerin hepsi güzel ama kayra daha bir güzel :)

tamam canım yarın bi doktoruma soracam ne önercek bakalım ona göre de aile hekimime yazdırırım çok kötü yaa midemden yemek boruma kadar cayır cayır içersi tahriş olmuş gibi yanıyo aynı kızmı saçlanıyo noluyo sebebi ne anlamadım

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
tamam canım yarın bi doktoruma soracam ne önercek bakalım ona göre de aile hekimime yazdırırım çok kötü yaa midemden yemek boruma kadar cayır cayır içersi tahriş olmuş gibi yanıyo aynı kızmı saçlanıyo noluyo sebebi ne anlamadım

hangi bölümü okuyosun canım nasıldı sınav

Aynen benimde anlattığın gibi oluyor.anneme sordum bebek saçlanıyordur dedi ama dayanılacak gibi değil.açım ama yemek yemek istemiyorum:(
işletme 3. sınıftayım canım eh işte idare eder diyelim.senin nasıldı

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Aynen benimde anlattığın gibi oluyor.anneme sordum bebek saçlanıyordur dedi ama dayanılacak gibi değil.açım ama yemek yemek istemiyorum:(
işletme 3. sınıftayım canım eh işte idare eder diyelim.senin nasıldı

benim annem de öyle diyor o zaman bizim bebişler baya saçlı olcak desene seninki daha erken başlamış hatta:hihi: işletme zor bölüm ya ama çoğu gitmiş azı kalmış ikinci üniverste mi oluyo bu senin

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
benim annem de öyle diyor o zaman bizim bebişler baya saçlı olcak desene seninki daha erken başlamış hatta:hihi: işletme zor bölüm ya ama çoğu gitmiş azı kalmış ikinci üniverste mi oluyo bu senin
evet canım 2. üniversite.saçlı olsun oğluşum ama dökülecek tekrar o saçlar :(
ya nasıl etcem kiii? hiç öyle maharetlerim yoktur.sevmedim dedi kestiripattı:zopa::zopa::zopa:

ayynııı benim eşim :hihi::hihi:oda bir kulp takar mutlaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar