gelmeni biz de isterdik tabi ki
ya bana hergün uyar aslında cumartesi de olabilir gelicek olanlarla konuşmak lazım:sirin:
hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim![]()
evdeyim uzandım kızımın tekmelerini izliyorum-hmm
sen nasılsın?
selam güzel anneler
22 haftada nasıl izliyorsun...ben hala izleyemiyorum.bide eşimde hala 1 kere bile hissedemedi....:böö::böö:
her akşam bakıyoruz ama bizim ki akşamları çok sakin gündüz ben işte otururken pıt pıt yapıyor arada...
tekme atınca seğirme gibi hareket oluyo bazen biraz daha şiddetli de oluyo ayakları sağ tarafta heralde hep sağda görüyorum
benim eşim de gördü bikaç kez-hmm
yok bize nasip olmadı daha...
ama ben konuşuyorum kızımla elimi koyup kunuşunca cevap verir gibi pıt pıt vuruyor...:1::1::1:
elimi karnıma koydum bi keresinde hop kaydı gitti.yer değiştirdi.nasıl acayip bir histi anlatamam....
ay negüzel yaa maşallah bebeklerimize
canım iştesin ya gündüzleri ondan görmüyosundur ben bütün gün göbeğim açık geziyorum evde
ay negüzel yaa maşallah bebeklerimize
canım iştesin ya gündüzleri ondan görmüyosundur ben bütün gün göbeğim açık geziyorum evde
:1:hoşgeldin dünürümm
neyse kızlar bi bakıp çıkacaktım..kociş beni bekliyooo... oda toplaması yarına sarktı bizim, hava serin bugün gezicez azcık... malum sıcakta çıkamıorum ben artık izmirde!!!
İnanmıyorum bir tek ben varım topikte,
haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.
bende öle geziyorum perle....
gece bile elim karnımda oluyo bazen...
hem 22. hafta az bişey değil ki kızlar 19. haftanın sonunda benimki başladı tepiklemeye... şimdi maşallah kuzuma deliriyoooo...tek kale maç yapio içerde...
Hoşbulduk canımm bu aralar uğrayamıyorum topiğe sınavlarım var bugünü atlattık yarınıda atlatayımda bitsin şu sınavlar :ayk::ayk:
neyse kızlar bi bakıp çıkacaktım..kociş beni bekliyooo... oda toplaması yarına sarktı bizim, hava serin bugün gezicez azcık... malum sıcakta çıkamıorum ben artık izmirde!!!
slm şekerler nasılsınız dün geceden beri midem rahatsız ya acayip yanıyo ne yaptıysam geçmedi önereceğiniz bişeyler var mı
maaşallaah yaaa 1 kılo olmuş nerdeysee
gözün aydın canım kocaman olmuş tosun yaaaaaaa....:1::1::1:
maşallah ces.ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün....
kocaman bebek olmuş.maşallah....:nanik::nanik:
hoftasonu diye kimse yok benden başka...
oh gezin kızlar gezin.....
bizde çalışalım....
neyse bizim içinde gezin.:uzgun::uzgun:
günaydın millet...
vaaaaaaay cessssss tosun olmuş maşşallah... herkeşinkini geçmiş. :cikolata:
iri annenin şikko cücüğü![]()
maşallah canım oğluşuna