2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
gelmeni biz de isterdik tabi ki:panter:
ya bana hergün uyar aslında cumartesi de olabilir gelicek olanlarla konuşmak lazım:sirin:

hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim:panter:
evdeyim uzandım kızımın tekmelerini izliyorum-hmm:cokkomik::cokkomik:
sen nasılsın?

22 haftada nasıl izliyorsun...ben hala izleyemiyorum.bide eşimde hala 1 kere bile hissedemedi....:böö::böö:
her akşam bakıyoruz ama bizim ki akşamları çok sakin gündüz ben işte otururken pıt pıt yapıyor arada...

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
22 haftada nasıl izliyorsun...ben hala izleyemiyorum.bide eşimde hala 1 kere bile hissedemedi....:böö::böö:
her akşam bakıyoruz ama bizim ki akşamları çok sakin gündüz ben işte otururken pıt pıt yapıyor arada...

tekme atınca seğirme gibi hareket oluyo bazen biraz daha şiddetli de oluyo ayakları sağ tarafta heralde hep sağda görüyorum:cokkomik:
benim eşim de gördü bikaç kez-hmm

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
tekme atınca seğirme gibi hareket oluyo bazen biraz daha şiddetli de oluyo ayakları sağ tarafta heralde hep sağda görüyorum:cokkomik:
benim eşim de gördü bikaç kez-hmm

yok bize nasip olmadı daha...
ama ben konuşuyorum kızımla elimi koyup kunuşunca cevap verir gibi pıt pıt vuruyor...:1::1::1:
elimi karnıma koydum bi keresinde hop kaydı gitti.yer değiştirdi.nasıl acayip bir histi anlatamam....:hihi::hihi::hihi:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
yok bize nasip olmadı daha...
ama ben konuşuyorum kızımla elimi koyup kunuşunca cevap verir gibi pıt pıt vuruyor...:1::1::1:
elimi karnıma koydum bi keresinde hop kaydı gitti.yer değiştirdi.nasıl acayip bir histi anlatamam....:hihi::hihi::hihi:

ay negüzel yaa maşallah bebeklerimize
canım iştesin ya gündüzleri ondan görmüyosundur ben bütün gün göbeğim açık geziyorum evde:cokkomik::cokkomik:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ay negüzel yaa maşallah bebeklerimize
canım iştesin ya gündüzleri ondan görmüyosundur ben bütün gün göbeğim açık geziyorum evde:cokkomik::cokkomik:

bende öle geziyorum perle....
gece bile elim karnımda oluyo bazen...
hem 22. hafta az bişey değil ki kızlar 19. haftanın sonunda benimki başladı tepiklemeye... şimdi maşallah kuzuma deliriyoooo...tek kale maç yapio içerde...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
neyse kızlar bi bakıp çıkacaktım..kociş beni bekliyooo... oda toplaması yarına sarktı bizim, hava serin bugün gezicez azcık... malum sıcakta çıkamıorum ben artık izmirde!!!

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
İnanmıyorum bir tek ben varım topikte,

haber vereyim dedim herşeyimiz iyi çıktı çok şükür. zaten sadece kontrol olduğu icin kısa bir doktor ziyaretiydi. boyumuz kilomuz yerinde, benim de suyum ve plasentanın yeri güzel. çok detaylı bişi soyleyemiyorum cunku cok detaylı konusmadık. 900 gr olmus, boyunu sormayı unuttum ama haftasıyla uyumlu dedi. Herkese selamlar, iyi haftasonları diliyorum.

maşallah canım oğluşuna

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bende öle geziyorum perle....
gece bile elim karnımda oluyo bazen...
hem 22. hafta az bişey değil ki kızlar 19. haftanın sonunda benimki başladı tepiklemeye... şimdi maşallah kuzuma deliriyoooo...tek kale maç yapio içerde...

:cokkomik::cokkomik:
benimkinin de tepiklenmeler arttı bu hafta baya -hmm uyuduğu saatler daha az sankii:1::1::1:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
slm şekerler nasılsınız dün geceden beri midem rahatsız ya acayip yanıyo ne yaptıysam geçmedi önereceğiniz bişeyler var mı

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
maaşallaah yaaa 1 kılo olmuş nerdeysee

gözün aydın canım kocaman olmuş tosun yaaaaaaa....:1::1::1:

maşallah ces.ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün....
kocaman bebek olmuş.maşallah....:nanik::nanik:

hoftasonu diye kimse yok benden başka...
oh gezin kızlar gezin.....
bizde çalışalım....
neyse bizim içinde gezin.:uzgun::uzgun:
:hihi::hihi::hihi:

günaydın millet...
vaaaaaaay cessssss tosun olmuş maşşallah... herkeşinkini geçmiş. :cikolata:

iri annenin şikko cücüğü :kptmya: :kptmya:

maşallah canım oğluşuna

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, büyüdük büyüdük bugünlere geldik işte. 1 kilo 2 kilo derken, Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Iyi akşamlar kızlar

herkesler unutmuş ama benim bugün doktor kontrolüm vardı, cesinki gibi sadece kontrol olduğu ve doktorumuz izne çıkacağı için 1 haftadan fzla erken gittik oğlum 600 gram 27 cm miş sanki bana boyu az gibi geldi ama doktor haftası ile tam uyumlu dedi ağzını oynatıp duruyordu aynı annesi gibi ağzı 5 dakika boş kalmasın :2:

Krmaplar için magnezyum vereyim ama çok mu oluyor dedi bende yok 2 kere oldu dedim vermeyeyim ilaç dedi peki dedim bende böle işte kızlar

öpüyorum hepinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar