2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bi park yatak aldık teyzesi...yorganı nevresim takımı tamam. battaniye ler...2-3 tane. kıyafet çok az ama...3-4 takım bide içine body falan... başka başka? bide salıncak gelecek bi arkadaşın hediyesi...salonda minik zaten yer tutmuyor fazla... yeter daha ne olsun????
alınacaklar bitmiyo tabii ama minimuma indirdim ben. doğunca gezicez oğlumla daha...

kıyafet hediye olarak da geliyormuş.benim yeğenim olduğunda abimler birtek hastane çıkışı almışlardı.bir daha giysi almadılar.o kadar çok kıyafet geliyor yani...
yeter canım onlarda sadece altı çekmeceli bir beşik aldılar o kadar...
nasılda büyüyorlar görsen şimdi 15 aylık yeğenim....

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kıyafet hediye olarak da geliyormuş.benim yeğenim olduğunda abimler birtek hastane çıkışı almışlardı.bir daha giysi almadılar.o kadar çok kıyafet geliyor yani...
yeter canım onlarda sadece altı çekmeceli bir beşik aldılar o kadar...
nasılda büyüyorlar görsen şimdi 15 aylık yeğenim....

öyle tabiii canım, bebek bu... benim ewimde klimayla ısınıyoruz, odadan dışarı kışın fazla çıkartamıcam... küçük bi yaşam alanı oluşturduk mu işlem tamamdır...kuzumla yaşıcaz beraberrr....
kıyafet almıyorum çünkü tam kışlık bişiler bulamadım...izmir fazlaca sıcak biliosun... sonbahara doğru artık...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
öyle tabiii canım, bebek bu... benim ewimde klimayla ısınıyoruz, odadan dışarı kışın fazla çıkartamıcam... küçük bi yaşam alanı oluşturduk mu işlem tamamdır...kuzumla yaşıcaz beraberrr....
kıyafet almıyorum çünkü tam kışlık bişiler bulamadım...izmir fazlaca sıcak biliosun... sonbahara doğru artık...

ne güzel istanbul soğuk oluyor kışın.bizde bebeği üşütmemek için elimizden geleni yapıcaz artık...
inşallah sağlıkla yaşamak nasip olur canım... :1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
damla sen yat kuzum ohhhh temizlik benimde rüyalarıma girdi bu akşam işin ilginci melisle rüyamda temizlik yapıyorduk.....
o yan apartmanda oturuyor evini temizliyor bana diyorki sen merak etme ben gelip evini temziliycem yaparız beraber diyor..çık ülen rüyalarımdan ahahahahahah

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Merhaba canım...
sen de anlat bakalım neler yapıyorsun? bugün ve bu hafta sonu plan nedir?

ay işteyim şekerim 7 gibi çıkacağım işten.
eve gidip pasta yapıcam.yarın büyük ihtimal annemle çarşıya çıkarız.
akşam çıktık bebekime banyo havlusu aldım güzel bişey seçtim yumuşacık..bir de banyo eğlencesi aldım....yavaş yavaş doluyor odamız...
sen sanırım nikah ve yemeğe gideceksin beni de al.:cikolata:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
iyidir minik kuşum işteyim akşam kasıklarım çok ağırdı korktuk biraz sanırım benim sıpa büyüyor bunu hissedebiliyorum....
senden nbr kuzucuk.temizlik varmış

kıyamam sana koca adam oluylarda ondan annesi korkma..ben dün kötüydüm Meloş sızlanmayı sevmiyorum pek sıkıntılarımı da yazmam ama dün gerçekten çok kötüydüm. Hemoroid beni mahvetti.bugün hala oturamıyorum.yan yatmaktan omzum tutuldu artık. bide dün yememem gereken bişi yedim gece resmen midem alev alevdi neyse bugün midem iyi en azından..

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kıyamam sana koca adam oluylarda ondan annesi korkma..ben dün kötüydüm Meloş sızlanmayı sevmiyorum pek sıkıntılarımı da yazmam ama dün gerçekten çok kötüydüm. Hemoroid beni mahvetti.bugün hala oturamıyorum.yan yatmaktan omzum tutuldu artık. bide dün yememem gereken bişi yedim gece resmen midem alev alevdi neyse bugün midem iyi en azından..

hemoroid kötü valla eşimden biliyorum....allah kolaylık versin..allahtan o yok bende yılmaz da korkuyor hamilelikte oluyor ya inşallah olmaz diyor.hele hamilelikte çok kötü yapıyordur....yediklerine dikkat etsen damlacım zor ama çektiklerini düşün kuzucum

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
hemoroid kötü valla eşimden biliyorum....allah kolaylık versin..allahtan o yok bende yılmaz da korkuyor hamilelikte oluyor ya inşallah olmaz diyor.hele hamilelikte çok kötü yapıyordur....yediklerine dikkat etsen damlacım zor ama çektiklerini düşün kuzucum

öyle yapıyorum zaten meloş acı,baharat falan yemiyorum..gerçekten çok zormuş inşallah hiçbirinizde olmaz. ağlaya ağlaya şiştim tuvalette..Napalım anne oluyoruz acıya da alışıcaz bebişler için..

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
size günaydın dedim kalktım gittim mutfağı toplamaya.kusura bakmayın.ama yat yat olmuyo.benim dermanım iş yapmaktaymış.yatmak hiç bana göre diil.bütün gün ayakta dolanıyorum.ama sonra akşam olunca acısı çıkıyo.hala halsizliğim devam ediyo.

ya kızlar 2 gündür kalsiyuma başladım ondan mıdır acaba diye sordum kendime.....:acep::acep:

bugün hava çok güzel :kayris: yağmurlu tatlı bi hava var.tam hamişlere göre yani.ohhhh.güneşi sevmiyorum.insanın beynine işliyo o ışınlar...valla tam gezmelik bi hava:1::1::1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
öyle yapıyorum zaten meloş acı,baharat falan yemiyorum..gerçekten çok zormuş inşallah hiçbirinizde olmaz. ağlaya ağlaya şiştim tuvalette..Napalım anne oluyoruz acıya da alışıcaz bebişler için..

evet damlacım inşallah olmaz ama olabilme olasılığı var bende ilk hamilelikten sonra tuvalet problemi yaşadım kanadı felan sonra geçti....şimdi kabız olunca acıyor....bakalım ne olacak inşallah olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar