duygusedat
Aktif Üye
bence 4 boyutludan degil ayrıntılı ultrasondan bahsediyo kansekeri,
hımmmm evet olabilir ozaman 160 isteyebilirler
bence 4 boyutludan degil ayrıntılı ultrasondan bahsediyo kansekeri,
dün de sordum.cevaplamayan arkadaşlar için tekrar soruyorum...
bide 4d ultrasonu kaça yaptırdınız?
ben bir yere sordum şişli de...
160tl dedi...:zopa:
canım bizim burdaki ssk ile anlamalı özelde 200 tl dediler, ama bakan doktora muayene oluyorum zaten. o yüzden normal muayene ücreti verdim.. detaylıya her seferinde girmiş sayıyorum kendimi. her gidişte cd veriyo.. çok şeker doktor..
muayene ücretim 54,00 tl..
doktorum eski devlet hastahanesi dokroru, 40-50 yaşalrı arası uzman bi doktor ve çok şeker..
canım bizim burdaki ssk ile anlamalı özelde 200 tl dediler, ama bakan doktora muayene oluyorum zaten. o yüzden normal muayene ücreti verdim.. detaylıya her seferinde girmiş sayıyorum kendimi. her gidişte cd veriyo.. çok şeker doktor..
muayene ücretim 54,00 tl..
doktorum eski devlet hastahanesi dokroru, 40-50 yaşalrı arası uzman bi doktor ve çok şeker..
Valla burda soyup soğana çeviriyorlar bizi...
ces dün demişti ya...
periontolog mumuş neymiş... onlar bakıyormuş.detaylı.
okuyorum nette.zorunlu görmüyorlar.ama ben merak ediyorum.bebeğimi.
ne cd si.kadın çıkartıp kağıt vermiyor.türkiye hastanesinde.:böö::böö:
benim ilaç gyno-ferro-sanoldan ibaret başka bi ilacım yok elevit konusunda doktora ısrar etmeme rağmen bir türlü vermiyor
perinatolog,
kendi doktorun da ayrıntılı ultrason yapabilirmiş aslında ama rapor yazma yetkisi yok bu konuda.
ıyykkk ben o ilacı ne zaman içsem 5 dk içinde çıkarıyordum sonra doktorum ferrum fort verdi.. adını duyunca bile kötü oldum şincik.. bi de elevit içiyorum
[sıze="3"]
uluslar arası bir birim varmış, doktorum anlattı bana beni perinatoloğa yolladı ayrıntılı için zaten...
O konseyin kararlarında mutlaka 1 kere ayrıntılı yapılmalı denmiş, her avrupa ülkesi düşünülerek karar alınmış, o haftalarda... Hoş bizim ülkemizde, takan yok belki ama önemi var gerçekten.... Perinatologlar o kadar uzmanlaşıyorlar ki bu konuda adam sendroma kadar sana teşhisini koyuyor ultrasonda. Inanılmaz ve yararlanılması gereken birşey bence...[/sıze]
perinatolog,
kendi doktorun da ayrıntılı ultrason yapabilirmiş aslında ama rapor yazma yetkisi yok bu konuda.
olabilir tatlım sana o şekilde etki yapmış demekki bende de biraz hazımsızlık yaptı ama şu sıralar iyiyim
ya aslında zaten baş çevresi,diğer ölçümleri yapıyor.kalbine bakıyor...gebelik haftana göre herşey normal dedi...
Kilo yada boyu öğrenebilirmiyim dedim...
şurda yazan şeyi 7 ile çarp dedi...
Ben kilo yada boy söylemiyorum dedi....
:böö::böö:
Ne diyim bişi diyemedim...
ya aslında zaten baş çevresi,diğer ölçümleri yapıyor.kalbine bakıyor...gebelik haftana göre herşey normal dedi...
kilo yada boyu öğrenebilirmiyim dedim...
ben kilo yada boy söylemiyorum dedi....
ne diyim bişi diyemedim...
kilo yada boyu öğrenebilirmiyim dedim...
ben kilo yada boy söylemiyorum dedi....
ne diyim bişi diyemedim...
bende önemli olduğunu düşünüyorum benim perinatolog incelerken sürekli harika aman şöyle aman bu bizim için çok önemli burda şu olmalı tamam var gibi yorumlar yaptı hatta kadın benim sorduklarıma bile hemen cevap vermedi dikkati dağılmasın diye söyledi hemen cevap veremem ben başka şeyler inceliyorum biliyorum sen yüzünü görmek istiyorsun ama ben daha çok içiyle ilgileniyorum dedi.... Herşey allahtan ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Günaydın kızlar,
Ces bebişini görecekmişsin,çok sevindim özlüyoruz yavruları.
Mehtap sende yarın gidiyorsun,bende haftaya cumartesi gideceğim.
Damla ve Melis den hala ses yok.
benim doktorda aynen ole 50 li yaşlarda çok şeker bi adam güven veriyo insana ama maalesef doğumu burda yapmayacağım için doktorum değişecek inş yeni doktor da iyi olur
Valla burda soyup soğana çeviriyorlar bizi...
ces dün demişti ya...
periontolog mumuş neymiş... onlar bakıyormuş.detaylı.
okuyorum nette.zorunlu görmüyorlar.ama ben merak ediyorum.bebeğimi.
ne cd si.kadın çıkartıp kağıt vermiyor.türkiye hastanesinde.:böö::böö: