2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dün de sordum.cevaplamayan arkadaşlar için tekrar soruyorum...
bide 4d ultrasonu kaça yaptırdınız?
ben bir yere sordum şişli de...
160tl dedi...:zopa:

canım bizim burdaki ssk ile anlamalı özelde 200 tl dediler, ama bakan doktora muayene oluyorum zaten. o yüzden normal muayene ücreti verdim.. detaylıya her seferinde girmiş sayıyorum kendimi. her gidişte cd veriyo.. çok şeker doktor.. :huhuu:
muayene ücretim 54,00 tl..
doktorum eski devlet hastahanesi dokroru, 40-50 yaşalrı arası uzman bi doktor ve çok şeker.. :huhuu:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım bizim burdaki ssk ile anlamalı özelde 200 tl dediler, ama bakan doktora muayene oluyorum zaten. o yüzden normal muayene ücreti verdim.. detaylıya her seferinde girmiş sayıyorum kendimi. her gidişte cd veriyo.. çok şeker doktor.. :huhuu:
doktorum eski devlet hastahanesi dokroru, 40-50 yaşalrı arası uzman bi doktor ve çok şeker.. :huhuu:

benim doktorda aynen ole 50 li yaşlarda çok şeker bi adam güven veriyo insana ama maalesef doğumu burda yapmayacağım için doktorum değişecek inş yeni doktor da iyi olur

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221

Valla burda soyup soğana çeviriyorlar bizi...
ces dün demişti ya...
periontolog mumuş neymiş... onlar bakıyormuş.detaylı.
okuyorum nette.zorunlu görmüyorlar.ama ben merak ediyorum.bebeğimi.
ne cd si.kadın çıkartıp kağıt vermiyor.türkiye hastanesinde.:böö::böö:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces dün demişti ya...

perinatolog,
kendi doktorun da ayrıntılı ultrason yapabilirmiş aslında ama rapor yazma yetkisi yok bu konuda.

hmd

Üye
Tepki
50
benim ilaç gyno-ferro-sanoldan ibaret başka bi ilacım yok elevit konusunda doktora ısrar etmeme rağmen bir türlü vermiyor

ıyykkk ben o ilacı ne zaman içsem 5 dk içinde çıkarıyordum sonra doktorum ferrum fort verdi.. adını duyunca bile kötü oldum şincik.. bi de elevit içiyorum

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
perinatolog,
kendi doktorun da ayrıntılı ultrason yapabilirmiş aslında ama rapor yazma yetkisi yok bu konuda.

uluslar arası bir birim varmış, doktorum anlattı bana beni perinatoloğa yolladı ayrıntılı için zaten...
o konseyin kararlarında mutlaka 1 kere ayrıntılı yapılmalı denmiş, her avrupa ülkesi düşünülerek karar alınmış, o haftalarda... hoş bizim ülkemizde, takan yok belki ama önemi var gerçekten.... perinatologlar o kadar uzmanlaşıyorlar ki bu konuda adam sendroma kadar sana teşhisini koyuyor ultrasonda. inanılmaz ve yararlanılması gereken birşey bence...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
[sıze="3"]

uluslar arası bir birim varmış, doktorum anlattı bana beni perinatoloğa yolladı ayrıntılı için zaten...
O konseyin kararlarında mutlaka 1 kere ayrıntılı yapılmalı denmiş, her avrupa ülkesi düşünülerek karar alınmış, o haftalarda... Hoş bizim ülkemizde, takan yok belki ama önemi var gerçekten.... Perinatologlar o kadar uzmanlaşıyorlar ki bu konuda adam sendroma kadar sana teşhisini koyuyor ultrasonda. Inanılmaz ve yararlanılması gereken birşey bence...
[/sıze]

bende önemli olduğunu düşünüyorum benim perinatolog incelerken sürekli harika aman şöyle aman bu bizim için çok önemli burda şu olmalı tamam var gibi yorumlar yaptı hatta kadın benim sorduklarıma bile hemen cevap vermedi dikkati dağılmasın diye söyledi hemen cevap veremem ben başka şeyler inceliyorum biliyorum sen yüzünü görmek istiyorsun ama ben daha çok içiyle ilgileniyorum dedi.... Herşey allahtan ama tedbiri elden bırakmamak lazım

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
perinatolog,

ya aslında zaten baş çevresi,diğer ölçümleri yapıyor.kalbine bakıyor...gebelik haftana göre herşey normal dedi...
kilo yada boyu öğrenebilirmiyim dedim...
şurda yazan şeyi 7 ile çarp dedi...
ben kilo yada boy söylemiyorum dedi....
:böö::böö:
ne diyim bişi diyemedim...

hmd

Üye
Tepki
50
olabilir tatlım sana o şekilde etki yapmış demekki bende de biraz hazımsızlık yaptı ama şu sıralar iyiyim

evet evet bazı hamişlerde değişik etkiler yapıyormuş... düşün ben o ilacı içene kadar hiç bulantım olmadı.. bi içtim sonrası cort... anlayacağın hamişken hiç çıkarmadım diyemeyeceğim:uzgun:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ya aslında zaten baş çevresi,diğer ölçümleri yapıyor.kalbine bakıyor...gebelik haftana göre herşey normal dedi...
Kilo yada boyu öğrenebilirmiyim dedim...
Ben kilo yada boy söylemiyorum dedi....
Ne diyim bişi diyemedim...

o ne demek benim doktorum rutin kontrollerde bile kilo ve boyunu söylüyor garip geldi tatlım bana

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

ilginç neyi 7 ile çarpcakmışsıo tatlım benim ultraon kağıdında yazıyo kilosu benim doktor da bana boyunu solemedi

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Günaydın kızlar,
Ces bebişini görecekmişsin,çok sevindim özlüyoruz yavruları.
Mehtap sende yarın gidiyorsun,bende haftaya cumartesi gideceğim.
Damla ve Melis den hala ses yok.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

femur kemigi uzunlugunu 7 ile carpinca yaklasik boyunu veriyo ama doktor neden sana carptiriyo ki onu. bilgisayar kendi souyluyo aslında, bence doktorunla konuş ve sana daha detaylı bilgi vermek zorunda oldugunu soyle. unutma ki senin hizmetinde olan o.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende önemli olduğunu düşünüyorum benim perinatolog incelerken sürekli harika aman şöyle aman bu bizim için çok önemli burda şu olmalı tamam var gibi yorumlar yaptı hatta kadın benim sorduklarıma bile hemen cevap vermedi dikkati dağılmasın diye söyledi hemen cevap veremem ben başka şeyler inceliyorum biliyorum sen yüzünü görmek istiyorsun ama ben daha çok içiyle ilgileniyorum dedi.... Herşey allahtan ama tedbiri elden bırakmamak lazım

zaten onların işi o benimkindede öleydi.... fırt fırt adam sağdan soldan ortadan baktı baktı hesapladı yazdı... tek duyduğum kelime çok iyiiii...güzel oldu... :) ben de sonucu merak etiyordum zaten ....şükür atlattık büyük kısmını hamişliğin....

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
duygucum, demiri içmeden yiyeceğini hazırla canım. az suyla al. 5 dakika beklemen yeterliymiş... hematologum söyledi. ben farklı demir hapı alıyorum ama oda hemen kaynatıyo ve midemi bulandırıyo... hasssaslaştı artık iyice mide... 5 dakika bekle, hemen bastırcak bişiler yee...inan işe yarıyor....özellikle ekmek yemem gerekiyor benim...sünger gibi bastırıyo o suyu ...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benim doktorda aynen ole 50 li yaşlarda çok şeker bi adam güven veriyo insana ama maalesef doğumu burda yapmayacağım için doktorum değişecek inş yeni doktor da iyi olur

ces dün demişti ya...

Hayırlısı olsun kızlar, en azından bebelerimizin sağlıklı olduğunu biliyoruz, bu da herşeyden güzel.. umarım daha iyi bir doktor bulursun duygucum..
benim bebişimde böbrek büyümesi vardı, henüz önemli boyutlarda değil olmazda inşaallah ama üzülmüyorum, düzelir, allah beterinden saklasın..
hepimizin turp gibi, fıstık gibi çacukları olacak, ilerde resimlerini göndericez birbirimize..
:utan: :utan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar