2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
heh işte top gibi, bak ne güzel sempatik boyle. mesela anne deyince benim aklıma oylebi tablo geliyo (kendi annemden de kaynaklı) kısa boylu kilolu falan bi kadın. boyle etli etli. kendimi tasavvur edemiyorum daha da kilo alırsam, çok fena oluciyim çoook.

sen doğumdan sonra manken gibi olcan peki ya ben? o kilolar nasıl verilcek inş. bebişim almıştır kiloları bende kalmasın yaa 53 kiloyla hamile kaldım şuan 62yim boyumda 1.52

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sen doğumdan sonra manken gibi olcan peki ya ben? o kilolar nasıl verilcek inş. bebişim almıştır kiloları bende kalmasın yaa 53 kiloyla hamile kaldım şuan 62yim boyumda 1.52

göbeği sarkık, koca popolu manken varsa olurum datlum:)

AY NEYSE ANLAŞTIK DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTIM *BEN ZOR DURUMDA KALIYORUM FALAN FİLAN DİYE* ARKADAŞDA ŞÖLE DEMİŞ : OK
-rgulu-rgulu-rgulu

:huhuu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Biliyormusun cesika benim müşterilerimde benim gibi deli normali ile hiç tanışmadım normal olanlarada başka normal arkadaşlar bakıyor zaten.

Tamamıle benle ilgili

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Dün arkdaşıma gittim ya bana dediki ben senin kadar hamile iken yürüyemiyordum bile, ben kalkıp bel hareketleri yapmıştım belim ağrıyor diyede maşallah dedi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Biliyormusun cesika benim müşterilerimde benim gibi deli normali ile hiç tanışmadım normal olanlarada başka normal arkadaşlar bakıyor zaten.

Tamamıle benle ilgili

tabi insan çeker zaten boylelerini. aman didişme boşver gitsin, anlaşmışoınız zaten.

Dün arkdaşıma gittim ya bana dediki ben senin kadar hamile iken yürüyemiyordum bile, ben kalkıp bel hareketleri yapmıştım belim ağrıyor diyede maşallah dedi

E maşallah diyoz, boşuna demiyoruz heraldeeeeee.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
kızlar az önce eski bi doktor amca geldi ben küçükken hep ona giderdik. aile doktorumuz gibi bişeydi. gelmişken doğumla ilgili birkaç soru sorayım dedim. mesela ben küçükken kalp romatizması geçirmiştim bunu sordum şuan hamileyim dedim doğumda sorun yaşarmıyım falan yok dedi bişey olmaz ama sezeryan olursan daha iyi olur dedi. içimi rahatlattı valla çoğunuz biliyorsunuzki ben zaten sezeryan istiyodum. narkozdanda korktuğumu söyledim korkma onlar dozu ayarlar dedi.bide bademciklerin iltihaplanmasın dikkat et dedi. doğumdan sonra koruyucu olarak penesilin iğne yaptır doktorunda onaylar dedi.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Bişi söyleyecem ben neden kilo almıyorum

3,5 kilo aldım toplamda normal mi bu yoksa son ayda fil mi olacam yoksa bebem mi minik

tüüüüüüüüüüf sana utanmıyosun dimi söylerken :hihh: :hihh: :hihh:

Tamamıle benle ilgili

deli deliyi çekermiş, :kptmya: :kptmya:

bana gelenlerde genelde pinti, benim çekim gücümde onlardan yana :kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaa ben bu yemekhaneci kadını öldürücem,
patlıcan, biber, patatesi kızartıyo buz gibi yoğurdu üstüne döküyo al sana öğlen yemeği..
makarna, kızartma, tatlı.. tatlılarıda lapa gibi yapıyo zaten. ooffffffffff :böö::böö:

Tepki
29
yaaa ben bu yemekhaneci kadını öldürücem,
patlıcan, biber, patatesi kızartıyo buz gibi yoğurdu üstüne döküyo al sana öğlen yemeği..
makarna, kızartma, tatlı.. tatlılarıda lapa gibi yapıyo zaten. ooffffffffff :böö::böö:

Bak ben istedim şimdi karışık kızartma üstüne bol sarımsaklı yoğurt :(
Gerçi korkuyorum kilolar artıcak diye kızartma yemeye ama canımda çok öyle şeyler istemeye başladı inadına

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Bak ben istedim şimdi karışık kızartma üstüne bol sarımsaklı yoğurt :(
Gerçi korkuyorum kilolar artıcak diye kızartma yemeye ama canımda çok öyle şeyler istemeye başladı inadına

Ya bu öyle bişi değil, sabahtan kızartıyo herşeyi üstünede buz gibi sade yoğurdu çorba gibi döküyo, al sana yeee :zopa:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bi bakayım dedim hanımlar nasıl yoğunum anlatılmaz. hem işim hem de kafam. çalışıyorum bir yandanda taşınma işini hallediyorum. boyacılar taşıma şirketi derken bittim. yarın yokum taşınıyorum. izin alabilirsem ctesiyide katıcam içine. allahım ne zor şey şu taşınma. yardım eden de yok. kocamla çıldırmaya 5 kala modundayızzz. 3 kuruş kenarda para vardı aha o da gitti. öfffffffffffffffff. öpüyom sizi sağlıcakla kalın pazartesi görüşmek üzreee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar