hayır hayır hükümet gibi kadın bence daha güsel güçlü duruyor
ha bi de onu unutmuşlum bak, o tabir de var ivet.
hayır hayır hükümet gibi kadın bence daha güsel güçlü duruyor
Bişi söyleyecem ben neden kilo almıyorum
3,5 kilo aldım toplamda normal mi bu yoksa son ayda fil mi olacam yoksa bebem mi minik
heh işte top gibi, bak ne güzel sempatik boyle. mesela anne deyince benim aklıma oylebi tablo geliyo (kendi annemden de kaynaklı) kısa boylu kilolu falan bi kadın. boyle etli etli. kendimi tasavvur edemiyorum daha da kilo alırsam, çok fena oluciyim çoook.
bence sen sus, Romanyalıdan beter ederim şimdi seni haaaaaaaaaaaaaaa
sen doğumdan sonra manken gibi olcan peki ya ben? o kilolar nasıl verilcek inş. bebişim almıştır kiloları bende kalmasın yaa 53 kiloyla hamile kaldım şuan 62yim boyumda 1.52
AY NEYSE ANLAŞTIK DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTIM *BEN ZOR DURUMDA KALIYORUM FALAN FİLAN DİYE* ARKADAŞDA ŞÖLE DEMİŞ : OK
-rgulu-rgulu-rgulu
Biliyormusun cesika benim müşterilerimde benim gibi deli normali ile hiç tanışmadım normal olanlarada başka normal arkadaşlar bakıyor zaten.
Tamamıle benle ilgili
Dün arkdaşıma gittim ya bana dediki ben senin kadar hamile iken yürüyemiyordum bile, ben kalkıp bel hareketleri yapmıştım belim ağrıyor diyede maşallah dedi
3,5 kilo aldım toplamda normal mi bu yoksa son ayda fil mi olacam yoksa bebem mi minik
ay canım ne güzel sevinmelisin işte! Bebeğin kilosunu doktor kontrolünde öğrenmiyor musun neden ki.ama bebeğin alıyordur kiloyu canım dert etmeee sevinnn
kızlar biz acıktık yemeğe gidiyoruz prensesimle afiyet olsun:catalbicak:
Biliyormusun cesika benim müşterilerimde benim gibi deli normali ile hiç tanışmadım normal olanlarada başka normal arkadaşlar bakıyor zaten.
Tamamıle benle ilgili
yaaa ben bu yemekhaneci kadını öldürücem,
patlıcan, biber, patatesi kızartıyo buz gibi yoğurdu üstüne döküyo al sana öğlen yemeği..
makarna, kızartma, tatlı.. tatlılarıda lapa gibi yapıyo zaten. ooffffffffff :böö::böö:
Bak ben istedim şimdi karışık kızartma üstüne bol sarımsaklı yoğurt
Gerçi korkuyorum kilolar artıcak diye kızartma yemeye ama canımda çok öyle şeyler istemeye başladı inadına