2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla pek belli olmuyor cnm ya bebeğimi ezcem korkusuyla sağa sola dönüp duruyorum ama sırt üstü yattığımda oluyor ondanmı çok şişiyor ayaklarım?:acep:
olabilir canım, sırtüstü yatıca beldeki toplar damar tıkanıyo ya belki ondandır. daha dikkatli uyu bakalım belki geçer şikayetin.
evet tatlım devletteyim.
Çok güzel canım devlette olman, ücretsiz izin de kullanabilirsin durumunuz elverrise.
yok kızzzz öle değil, uyumaya devam , hiç bişey olammış gibi uyuyoz. sabah hatırlıyoruz sonra gülüşüyoruz :cokkomik:

Pekkküüüüüü.

ayyy arada olsun yauuu , sizde denk getirin :cokkomik:
ben birah tuhaf uyurum, bekarken ablamla uyurdum, hasta filansa gece uykumda saçını okşayıp öpermişim, sabah söylerdi..
ömür de hasta olsun uyku arasında onuda öpüp severmişim...
SEVDİM Mİ NASIL SEVİYORUM DÜŞÜNÜN SİZ :utan:

Aşk böcüğü seni, sevgi kebeleği.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Kızlar günaydın hepinize...
Bende dün geceyi kötü geçirdim gece 2:30 ben yatakta bir sağa,bir sola dönüyorum.Arada kalkıp oturuyorum,karnıma,ayaklarıma yastık koyuyorum yok uyku gelmiyor.Ateş basıyor camı açıyorum offff,sonra lavaboya zor attım kendimi
böğüre-böğüre çıkardım zavallı kocam başımda.
Öyle bir yarım saat daha kıvrandım sonra uyumuşum.
Sabahta zorla uyandım :böö:

ayyyy geçsin gitsin inşaallah canım benim...adamakıllı uykulara hasretiz bu aralar.. allah beterinden saklasın.. çok şükürki bebelerimiz olacak.. allahım olmayanlara da versin..
pazar günü evli arkadaşlar geldi 1,5 senelik filan evliler.
kız behçet hastası(iltihaplı romatizma), çocuk istiyodu eşi istemiyodu, anlaşmışlardı en sonunda.
2 aylık hamileymiş. ay bi sevindim bi sevindim...
garibim gülay çok kötüyüm, miğdem çok bulanıyo, mutfağa giremiyorum ne zaman geçecek diyo :cokkomik:
daha durrrrr dedim bunlar iyi günlerin :kptmya: :kptmya:
geçer geçer dedim, üzülme... eski günlerim geldi aklıma, hakketten çok şükür bugünümüze.. :eek:ky:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bulutsuzluk özlemi dinliyoruuum, çok güzzel, oğlum rockçı olcaaaaak :) kendime geldim azcık yaaa, klimayı da açtım serin serin uykum dağıldı. işe de dalıyorum cevap yazmazsam bilin ki çizdigim binada kaybulmuşuuuuum:)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyyy geçsin gitsin inşaallah canım benim...adamakıllı uykulara hasretiz bu aralar.. allah beterinden saklasın.. çok şükürki bebelerimiz olacak.. allahım olmayanlara da versin..
pazar günü evli arkadaşlar geldi 1,5 senelik filan evliler.
kız behçet hastası(iltihaplı romatizma), çocuk istiyodu eşi istemiyodu, anlaşmışlardı en sonunda.
2 aylık hamileymiş. ay bi sevindim bi sevindim...
garibim gülay çok kötüyüm, miğdem çok bulanıyo, mutfağa giremiyorum ne zaman geçecek diyo :cokkomik:
daha durrrrr dedim bunlar iyi günlerin :kptmya: :kptmya:
geçer geçer dedim, üzülme... eski günlerim geldi aklıma, hakketten çok şükür bugünümüze.. :eek:ky:

Allah ona da saglikli bebecik verir insallah, hastalığından dolayı ağır geçirmese bari hamileligini, valla ben de Serap gibi mide yonunden eski hamileilk günlerime dondum, canım hiçbişi yemek istemiyo, yemek yapmak ve yemek tam işkence oldum.

Serabım çok geçmiş olsun canım, duru dururken çıkarmak da cok kotu yaaa, gecenin bi yarısı hay Allah, inşallah tekrarlamaz.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bulutsuzluk özlemi dinliyoruuum, çok güzzel, oğlum rockçı olcaaaaak :) kendime geldim azcık yaaa, klimayı da açtım serin serin uykum dağıldı. işe de dalıyorum cevap yazmazsam bilin ki çizdigim binada kaybulmuşuuuuum:)

bu kadar güzelliğin yanına (bulutsuzluk özlemine aşığımdır) yanına fazla sert olmayan bir kahve içer misin lütfen?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bizdede yok valla benimki artık erotik espriler yapmaya başladı herşeye ona farklı şeyler çağrıştırıyor yanında şortla bile dolanamıyorum oğlumu sevecem bahanesi ile yaklaşıyor zor kaçıyorum ya :3:

yaaa benimkide eskiden hiç başka kadınlar ilgili yorum yapmazdı,
+asuman crause nin fiziği ne güzel dimi gülay? :cokkomik:
+arabada boş yer var şu kızıda alak mı gülay? :cokkomik:
+sen neden dar pijama giyip kıçını başını çıkarıp beni zor duruma sokuyosun gülay? :cokkomik:
+bizim kanaryalar 1 günde kaç kere çiftleşiyor acaba gülay ? :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:kptmya: :kptmya: :kptmya: adam hayattan koptu :kptmya: :kptmya: :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar ya çoğumuz ramazan bayramında doğururuz ben diyeyim, doktorlar hastaneler tatil way halimize

ben resmi dogum tarihim zaten bayrama denk geliyo. Herkes adını Bayram Ramazan Arif koy falan gibi espri peşince. ben doktorumla konuştum ama tatile falan gitmicek. yani zaten yazları Çeşme'den gidip geliyomuş, hemen gelirim dedi.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ayyy arada olsun yauuu , sizde denk getirin :cokkomik:
ben birah tuhaf uyurum, bekarken ablamla uyurdum, hasta filansa gece uykumda saçını okşayıp öpermişim, sabah söylerdi..
ömür de hasta olsun uyku arasında onuda öpüp severmişim...
SEVDİM Mİ NASIL SEVİYORUM DÜŞÜNÜN SİZ :utan:
bugun denk getirelim bakalım nolcak sonu anlatırı artık yarın sabah:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
olabilir canım, sırtüstü yatıca beldeki toplar damar tıkanıyo ya belki ondandır. daha dikkatli uyu bakalım belki geçer şikayetin.

Çok güzel canım devlette olman, ücretsiz izin de kullanabilirsin durumunuz elverrise.

Pekkküüüüüü.

Aşk böcüğü seni, sevgi kebeleği.

evet tatlım ücretsiz izin alabiliyom ama durum hiç de elverişli değil bizim bi kefillik durumu var o bizi cok yoruyo biz ödüyoz daha yeni de araba almıştık üstüste geldi baska ödemeler de vardı yani anlıcağın çalışmaya devammmmmm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bugun denk getirelim bakalım nolcak sonu anlatırı artık yarın sabah:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

evet tatlım ücretsiz izin alabiliyom ama durum hiç de elverişli değil bizim bi kefillik durumu var o bizi cok yoruyo biz ödüyoz daha yeni de araba almıştık üstüste geldi baska ödemeler de vardı yani anlıcağın çalışmaya devammmmmm

Anladım canım olsun napalım, herşey kendi refahımız icin sonucta degil mi, boşver ücretsiz izin de olmayıverisn, biz de alamıcaz zaten, çalışırız kardeş kardeş yine:)

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Allah ona da saglikli bebecik verir insallah, hastalığından dolayı ağır geçirmese bari hamileligini, valla ben de Serap gibi mide yonunden eski hamileilk günlerime dondum, canım hiçbişi yemek istemiyo, yemek yapmak ve yemek tam işkence oldum.

Serabım çok geçmiş olsun canım, duru dururken çıkarmak da cok kotu yaaa, gecenin bi yarısı hay Allah, inşallah tekrarlamaz.

Teşekkür ederim Cesim malesef ben doğurana kadar miğdem kötü olucak sanırım :uzgun:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
[sıze="2"]

yaaa benimkide eskiden hiç başka kadınlar ilgili yorum yapmazdı,
+asuman crause nin fiziği ne güzel dimi gülay? :cokkomik:
+arabada boş yer var şu kızıda alak mı gülay? :cokkomik:
+sen neden dar pijama giyip kıçını başını çıkarıp beni zor duruma sokuyosun gülay? :cokkomik:
+bizim kanaryalar 1 günde kaç kere çiftleşiyor acaba gülay ? :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
:kptmya: :kptmya: :kptmya: Adam hayattan koptu :kptmya: :kptmya: :kptmya:
[/sıze]

arabada boş yer var esprisini bizimkide çok yapar sonra biliyorsun iç çamaşırcıdaki sohbeti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar