duygusedat
Aktif Üye
evet evet yükleyebilmişim valla
Ekli dosyayı görüntüle 7758 yükleyebildim mi acaba
inşallah canım.sen benim resmi gördünmü ?
ayy çok tatlı maşallah.dudaklara bak sanki botoks yaptırmış gibi.maşallah...
allah nazarlardan saklasın...
maşallah maşallah....
oy elini yerler onun, sanki çok yorulmuş da alnının terini siliyomuş gibiiiiiiiii. Çok tatlı canım ya, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
ha bir de üst dudakltaki dolgunluk kimden geliyo acaba diye sormadan geçemiycem.
maşalah maşallah
amin bitanem hepimzin bebişlerini allah nazarlardan saklasın.işin tuhaf tarafı o dudaklar niye ole ben de anlamadım babamızın ole değil benimki de bununki kadar değil yani bunun dudaklar almış başını gidiyo
oy elini yerler onun, sanki çok yorulmuş da alnının terini siliyomuş gibiiiiiiiii. Çok tatlı canım ya, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
ha bir de üst dudakltaki dolgunluk kimden geliyo acaba diye sormadan geçemiycem.
saol tatlım benim. Benim bu kadar dolgun değil babamızın hiç değil ama galiba teyzesine cekti gibi benim ablamın biraz dolgun ama oğluşumunki daha fazla
saol tatlım
bu arada galiba bizim oğlan babasına selam durdu resim çekinirken doktorumuz ole dedi
evet canım yaaa artık o kadar belirginlerki hemen kucağıma almak istiyomoy oy maşallah surata bak ya artık ne kadar belirgin.
ya bebişlerin dudakları kocaman oluyor galiba benim normal ultrasonda bile kalın kalın gözüküyor bal dudakları
amin bitanem hepimzin bebişlerini Allah nazarlardan saklasın.İşin tuhaf tarafı o dudaklar niye ole ben de anlamadım babamızın ole değil benimki de bununki kadar değil yani bunun dudaklar almış başını gidiyo
Kızlar nasip bir mucizelere sahibiz değil mi
kızlarr ben kaçtım yarın görüşmek üzere sizi ve bebişlerinizi çok çoooooookkk öpüyorum
kızlarr ben kaçtım yarın görüşmek üzere sizi ve bebişlerinizi çok çoooooookkk öpüyorum
benim kocacıma yazık valla 6 aydır ilişki yasak zaten yeni evliyiz daha 1 yıl olmadı evlendiğini anlayamadı garibim