2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ay bu yazıyı okurken çok güldüm,kız yazık eşine benimki böyle kedi gibi etrafımda dolaşıyor.Dün akşam arkadaşlarıyla online oyundaydı ben yatmaya gittim bir baktım hemen yanıma gelmiş :deli:
Arkadaşlarına demişki bekleyin biraz işim var geliyorum,dedim hemen 5 dakikada sırnaşıp gidiceksin galiba :cokkomik:

Öperim senide kuzunuda görüşürüz canım :sila:

ne oyunu oynuyo canım eşin, belki benimkinin oynadığı oyundur :)wow'mu?

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Kızlar selam özledim hepinizi ama 3-4 gündür epey yoğundum. Oğlumun odası hazır fotoları cici bölümüne ekledim darısı başınıza.. Herkes iyi mi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cesim heç anlamam böyle arkadaşlarıyla takım kurup savaşıyorlar falan :3:
Kredi kartıylamı ne kendilerine silah alıyorlar,benim eşim hiç anlamazdı böyle oyunlardan ben hamile kalınca adma kendini oyuna vurdu :sinir:

ayh biz eşimle salona oyun alanı kurmuştuk resmen. world of warcraft diye bi oyun var, deli gib onu oynardık. sonra ben hamiş oldum çok uykucuklarım gelmeye başladı bıraktım, eşim de ben yanlız kalmiyim diye bıraktı, koptuk o alemlerden. ama bayılırım oyunlara:)

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Ay bu yazıyı okurken çok güldüm,kız yazık eşine benimki böyle kedi gibi etrafımda dolaşıyor.Dün akşam arkadaşlarıyla online oyundaydı ben yatmaya gittim bir baktım hemen yanıma gelmiş :deli:
Arkadaşlarına demişki bekleyin biraz işim var geliyorum,dedim hemen 5 dakikada sırnaşıp gidiceksin galiba :cokkomik:

Öperim senide kuzunuda görüşürüz canım :sila:

size yasak deil galiba. bize en başından beri yasakladı doktor. evlendik 2 ay vajinismusla uğraştık bir türlü olmadı neyse sonra zor zahmet başardık (bu arada kan kaybından gidiyodum ilk 2 de acayip kanamam olmuştu) hatırlamak bile istemiyorum kötü günlerdi. neyse tam herşey yoluna girdi derken ben hamile kaldım anlayacağın toplamda 3 ay düzenli olmamıştır ama yinede sesini çıkarmıyor anlayışlı kocam benim

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
aferin lennnnnnnn inci takdir ettim seni bak oldun kurtulduu şimdi 20 gn rfahat et sonraki 10 gün 2. dozun stresinde geçecek çünkü ahahah

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
aferin lennnnnnnn inci takdir ettim seni bak oldun kurtulduu şimdi 20 gn rfahat et sonraki 10 gün 2. dozun stresinde geçecek çünkü ahahah

:cokkomik::cokkomik:
melisim valla siz ısrar etmeseydiniz daha beklemeyi düşünüyodumm:cokkomik:
kurtuldum eveeet ama böle devam ederse 2.den korkmam herlade:cokkomik: ağrı artmaz umarımm:lilav:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:1::1::1: ahahah gülay yaaaa naptın müdür olayından sonra koptum ahahahah ruh hastasıı delüüü

az yoruldum mu bile 1 saat söylenirim ben kendi kendime...
doğum sancısını tahmin edemiyorum, hem bağırıp hem fırça atarım...

+aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-bağırmayın hanımefendi ıkının.
+aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komut verip durma ordan, doğuracaksan buyur yerime
-itin itin,
+aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yolda kalmış arabamı bu neyle iticem yauuuu
-bırakıyorum kendi başına doğur yeter len..
+aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma ebecim, başlattırma ebenden :protesto:

:kptmya: :kptmya: :kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar