cesden haber var mı yawwww nerde
meloş maşallah oğluşun kocaman olmuş allah yüzünüde göstermeyi nasip kısmet etsin
cnm çok saol ama ben bunları uyguladığım halde malesef geçmiyor akşamları geç saatte yemek yemiyorum 2 yastık kullanıyorum bazen gaviskon içiyorum doktorum vermişti yinede reflüm azalmıyor
kızlaarr bebekler doğdukları zaman belli bir uyku düzenine alışana kadar anne karnındaki uyku düzenlerini devam ettirirlermiş ole diyolar eger oleyse yandık biz vallaa bizimki gece yarıları tepinme halinde
kızlaarr bebekler doğdukları zaman belli bir uyku düzenine alışana kadar anne karnındaki uyku düzenlerini devam ettirirlermiş ole diyolar eger oleyse yandık biz vallaa bizimki gece yarıları tepinme halinde
benimki 24 saat ayakta
benimki 24 saat ayakta
duygu çok dua ediorum yaaaa öle olsun diye kızım akşamları uyuyor gündüz uyanık cnm bnmm üzmesin anne babasıı inşallah
ozaman sen ayvayı yedin diyelim
Benim dün doğuran arkadaşım vardı ya kızlar dediğiniz gibi annesinin karnında nasıl uyursa dünde o saatlerde uyumuş bide annesi seslenince rahatlıyormuş, giden arkdaşalrım söyledi annesi ben konuşuyordum onunla dedi. Demekiki bol sohbet lazım bizim yavrularla
onceden hamilelik yaşamış arkadaşlara soruyoruuum: bu haftalarda hıçkırık tutar mı bebişleri. gece uyurkeni, ritmik bi şekilde tık tıklamasına uyandm da, 2 saniyede bir pıt ediyodu anlamadım noldu. hıçkırıyomuydu acaba?
Benim dün doğuran arkadaşım vardı ya kızlar dediğiniz gibi annesinin karnında nasıl uyursa dünde o saatlerde uyumuş bide annesi seslenince rahatlıyormuş, giden arkdaşalrım söyledi annesi ben konuşuyordum onunla dedi. Demekiki bol sohbet lazım bizim yavrularla