2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesden haber var mı yawwww nerde

Meloşum geldiiiiiiiim,
toplantıya girdimdi de, bebişimi öğrendigim gebelik testi markasının sahipleri yer yaptırcakmış da onunla ilgili toplandık. daha bi şevkle yapicem şimdi adamların işlerini :) zor tuttum ben bebegimi sizin testlerinizle öğrendim dememek için.

Senin Evrakcan da koccaman olmuş meaşallaaaaaaaaah. Allah sagliklar versin kuzum.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlaarr bebekler doğdukları zaman belli bir uyku düzenine alışana kadar anne karnındaki uyku düzenlerini devam ettirirlermiş ole diyolar eger oleyse yandık biz vallaa bizimki gece yarıları tepinme halinde :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
onceden hamilelik yaşamış arkadaşlara soruyoruuum: bu haftalarda hıçkırık tutar mı bebişleri. gece uyurkeni, ritmik bi şekilde tık tıklamasına uyandm da, 2 saniyede bir pıt ediyodu anlamadım noldu. hıçkırıyomuydu acaba?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
duygu çok dua ediorum yaaaa öle olsun diye kızım akşamları uyuyor gündüz uyanık cnm bnmm üzmesin anne babasıı inşallah

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Benim dün doğuran arkadaşım vardı ya kızlar dediğiniz gibi annesinin karnında nasıl uyursa dünde o saatlerde uyumuş bide annesi seslenince rahatlıyormuş, giden arkdaşalrım söyledi annesi ben konuşuyordum onunla dedi. Demekiki bol sohbet lazım bizim yavrularla

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Benim dün doğuran arkadaşım vardı ya kızlar dediğiniz gibi annesinin karnında nasıl uyursa dünde o saatlerde uyumuş bide annesi seslenince rahatlıyormuş, giden arkdaşalrım söyledi annesi ben konuşuyordum onunla dedi. Demekiki bol sohbet lazım bizim yavrularla

bende konuşuyorum canım, hele geceleri kızıyorum bile... yatıcaz bak sessiz gece hava karardı baban yorgun diye.........:deli::deli::deli: deli ettim çocuğuuuu

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
onceden hamilelik yaşamış arkadaşlara soruyoruuum: bu haftalarda hıçkırık tutar mı bebişleri. gece uyurkeni, ritmik bi şekilde tık tıklamasına uyandm da, 2 saniyede bir pıt ediyodu anlamadım noldu. hıçkırıyomuydu acaba?

Evet hemde çok hıçkırıyor çünki amniyo sıvısını yutuyor hehehe
Bu arada dün ismini yazmışsın ama yakalayamadım hemen sildirmişsin herkeze :(

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
eşimin arkadaşı eşiyle dün akşam bizdeydi. bir oğulları var 4 yaşında. oğlan tam baba manyağı. baba bazen işe götürüyor yanında. araba tamirciliği yapıyolar.
yaptığı bi kaç şeyden bahsetmek istiyorum.
vukuaat 1: oğlan babasını önüne geçer ve arkasını döner eğilir.
baba görünüyomu der. baba sorar oğlum ne görünüyomu. oflar poflar pantolonuyla uğraşır arkasını döner ve tekrar eğilir. baba görünüyomu. baba daha yüksek sesle oğlum ne görünecek hallaa halla der. oğlan arkasını döner pantolonunu tekrar çekiştirir ve poposunu açar. baabaa görünüyomuuuu. adam dumur tabii. oğlum bu ne der oğlan da cewapp werir ; eee erhan usta eğilince sen eğilince görünüyoda benimki niye görünmüyoo. ben ne zaman büyüyeceğimmm. ee çocuk haklı koca koca adamalar bi eğiliyo tüm popo dışarda. eşime diyorum sanada çıtçıtlı fanila alıcam.
vukuaatt2: ewe tamirci gelir. adam matkapla çalışıyoo. artık kafsındaki neyse. ne ara alır o matkapı ne ara dayar çalışan işçinin popsuna ne ara çalıştırır. herkes dumur tabi.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

bu arada erkek seslerini daha rahat duyuyomuş anne karnındaki bebekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar