bende azcık çıakyım apt nı dolaşayım son işlerimi halledip yemeğe girişeyim kızlar öperinngggg
ing ini yiyim öpüyorum
bende azcık çıakyım apt nı dolaşayım son işlerimi halledip yemeğe girişeyim kızlar öperinngggg
nörüyorum nörüyoruuuuuuuuuuuuuuuum.
hade bakam görüşürüz yarın.
:zuzu::zuzu::zuzu::zuzu::zuzu:
Meloşum menim 100 gün kaldı biliyonnuuuuuuu.
görmemişin 100 günü kalmış, herkese 100 günüm var diye bağırmııııış.
ay evet artık geriye saymaya başladık benim 118 günnnnnnnnnn
çok heyecanlıyım yarın için yakışıklı herifimi göreceğim
Geri sayım yapsana ces , ben düğünümden önce yapmıştım :3:
ay evet artık geriye saymaya başladık benim 118 günnnnnnnnnn
çok heyecanlıyım yarın için yakışıklı herifimi göreceğim
ay ben dün gördüm , gördüğümden beri yüzü gözümün önünden gitmiyor
Ağzını açıyor öyle bekliyor sıpa, dr ultrasonla ittiriyor ağzını kapasın diye , bizimki kapatıyor hemen peşinden geri açıyor sıpa
ben de cumartesi görcem Meloşum , çok özledim oğlumu. gerçi akşam resmen şakalaştık oynaştık falan. dün göbegimin bi sagını bi solunu şişiriyodu ben dokundukça. eşimcim bilem şaştı kaldı bu duruma. Allahım dogsa da oyle de oynaşsak artııık.
Ağzını açıyor öyle bekliyor sıpa, dr ultrasonla ittiriyor ağzını kapasın diye , bizimki kapatıyor hemen peşinden geri açıyor sıpa
benimde karnımın hep solunda duruyor.ayakları yine kasıklarımda birde biz misafirliğe gittiğimizde çok mutlu oluyor sürekli oynuyor sanırım benim minik erkeğim ses istiyor
ticker sayıyor zaten, başka napsam canım acaba?
YUUUUHHHH bana kör görmez uydururys:
ay pardon şekerim sen bebişi değil herifini görcekmişin , çok pardonys:
Kendimi günün sazanı hatta süzmesazanı ilan ediyorum :uzgun:Yuuuh
İmzana kocaman 100 yap bugün sonra 99 - 98 falan hegün kendin düşür, görmeyenler görsün anacımm
nepçekse ağzını açıp, acıktı mıydı acaba yavrum yaaaaaaa.
Sosyal olcek demek ki senin oğlan....