2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
olay bomba ama yaaa cidden okdr sinirle yazmışki arada isimde kaynamış herkeste bunu bekliormuş sanki ahahah ayy çok şeker oldu bu olay ya

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hızlıca bişiler yazalımda sayfalar ilerlesin gitsin bariii nasıl olsa kims egeçmişi okumuor artık okuyanda ismi zikretmez ces merak etme

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Heyo Yeliz de sildi bi sıkıntımız kalmadıııı, rahatladım vallam sagol Yelizim. sizin de yanınıza kar kaldı heeee ismimi öğrenmek. bütün gizemimi kaybettim çok bedbahtım.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
alıntıdan değiştirsene canımi sonradan farkettim sildim ama geç oldu accık :) dalmışım napem.
bitanem sildim
yelizcim bende bu odayı çok beğenmiştim ama 2 kapılı arıorum diye direk elemiştik çok şık ve güzel duruor

yaa banamı denk gelior benmi çekiorum bilmiorum ya eşim mesela nerde bir deli onu çeker her gittiğimiz yerde hafif çatlak biri varsa yasini bulur ona sarar birde otobüste bile :D:D

ve kızlar cidden vermedi yaa 1 tane bile vermedi ben o an sinirle sen alamadın dedim yasine ama adam bildiğin vermedi yaa

bunun dolabı büyükmü cnm bide beşiği almasam oluyor dimi..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yelizcim dolabı 3 kapaklı ya büyüktür ben 2 kapaklı aldım birde istediğin parçayı ekleyip çıakrtabiliorsun tek dertleri mobilya üzerinde oynama yapmamak okdr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar