2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol özgemmmmm çok tşklerr

yaaa adamavim sorma elbise olayını hiçbişiyim olmadı nikaha davetliydik düğünü son dakikada soktular kalakaldım normal eski elbiselerimden birini giydim yani günlük bir kıyafetti herkeste çok şıktı kendimi iğrenç hissettim birde alerjim başladıı ayyyy haftayada 2 düğün var ama onları çok saalmıcam ama pembedana mangodan kıyafet almış birbirini tanımayanların düğünü ise sende bir bak cnm 1 elbise ile kurtarırsın belki

Melisim meraba, aleri bahar alerjisiyse yandın. 3 haftadır deliriyorum resmen. burnumu tıkıcam en son o olcak. patlasın bütün sümükler içerde. sıkıldım ya fork fork sümük çekmekten ya da sümkürmekten. burunlarım yara oldu.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ileridede kullanabileceğin bişey alırsın canım bol çok güzel kıyafetler var.hamile reyonları pek hoş olmuyor malesef

saol özgemmmmm çok tşklerr

yaaa adamavim sorma elbise olayını hiçbişiyim olmadı nikaha davetliydik düğünü son dakikada soktular kalakaldım normal eski elbiselerimden birini giydim yani günlük bir kıyafetti herkeste çok şıktı kendimi iğrenç hissettim birde alerjim başladıı ayyyy haftayada 2 düğün var ama onları çok saalmıcam ama pembedana mangodan kıyafet almış birbirini tanımayanların düğünü ise sende bir bak cnm 1 elbise ile kurtarırsın belki

ah bende eskilerle geçiştirebilsem keşke..özgenin dediğine göre çok şıkmışsın bi kere hiçte öle söleme :hihi:
bi 15 günlük zamanım var mangoya da bakıcam aklımda inşallah bulurum düzgün bişey...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
merhaba canım..yok magnezyumu kuyruksokumu ağrılarım için işe yaramadı demiştim..hareketler büyüdü ya daha çok hissediyoruz belkide..

ha anladımmmmm, ben son cümleyi okudum direk ya kuyruk sokumu şikayetini duymamışım. sanırım sürekli oturmak da azdırıyo biraz bu ağriyi.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cess bahar alerjisi yaaa dün iki rulo tuvalet kağıdını bitirdim düşün hapşurmaktan konuşamıorum yüzümün şişmeside cabası oldu uff

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ha anladımmmmm, ben son cümleyi okudum direk ya kuyruk sokumu şikayetini duymamışım. sanırım sürekli oturmak da azdırıyo biraz bu ağriyi.

bilmiyorumki ces aksine çok hareketliyim diye dr.um hareketi kes demişti bana son kontrolde ama işyerinde malesef kendime hakim olamıyorum koşturup duruyorum hep..
şimdi bu ağrılar biraz duraksatmaya başladı beni.. :acep:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cess bahar alerjisi yaaa dün iki rulo tuvalet kağıdını bitirdim düşün hapşurmaktan konuşamıorum yüzümün şişmeside cabası oldu uff
ya sorma ben hapşurmaktan, insanlar da çok yaşa demekten sıkıldı. canım ilaçsız atlatıcaz bunu, sık sık duşl al ki üzerindeki polenler gitsin, sabah 8-10 arası pek çıkma en çok bu saatlerde polenler uçuşuomuş. elbiselerini yatak odasında degil başka bi odada çıkart, yüzünü bol bol yıka falan filan gibi önlemleri var. ama ne kadar işe yarıyo bilemiyorum, ölücem aksırmaktan tıksırmaktan,bebişim ne hallere giriyodur bilemiyorum
bilmiyorumki ces aksine çok hareketliyim diye dr.um hareketi kes demişti bana son kontrolde ama işyerinde malesef kendime hakim olamıyorum koşturup duruyorum hep..
şimdi bu ağrılar biraz duraksatmaya başladı beni.. :acep:
hareket iyidir aslında ama demek sana kes dedi doktorun. ben de aksine mıhlanmış gibi oturuyorum şirkette bütün gün. bugun ayaklarım da şişti, ayakkabılar girmiyo şu an ayagıma hiç kalkamıyorum o sebeple. yarın terlik getiricem. fattak fattak terlikle dolaşçam artık ofiste.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ya sorma ben hapşurmaktan, insanlar da çok yaşa demekten sıkıldı. canım ilaçsız atlatıcaz bunu, sık sık duşl al ki üzerindeki polenler gitsin, sabah 8-10 arası pek çıkma en çok bu saatlerde polenler uçuşuomuş. elbiselerini yatak odasında degil başka bi odada çıkart, yüzünü bol bol yıka falan filan gibi önlemleri var. ama ne kadar işe yarıyo bilemiyorum, ölücem aksırmaktan tıksırmaktan,bebişim ne hallere giriyodur bilemiyorum

hareket iyidir aslında ama demek sana kes dedi doktorun. ben de aksine mıhlanmış gibi oturuyorum şirkette bütün gün. bugun ayaklarım da şişti, ayakkabılar girmiyo şu an ayagıma hiç kalkamıyorum o sebeple. yarın terlik getiricem. fattak fattak terlikle dolaşçam artık ofiste.

dr. bebek kilo alamıyo çok hareketlisin dedi..kilo alsam suç almasam suç çözemedim henüz :kiki:
bende bugün ilk kez kot giydim iş yerinde ters ters baktı millet bide terlik giysem düşünemiyorummm :cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

Ekli dosyalar

• M_20011-1Y2402Z9-NO9_A[1].jpg
    M_20011-1Y2402Z9-NO9_A[1].jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 61

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
merhaba kızlar ben ve oğlum geldik...
HOŞGELDİNİZ CANIM.

dr. bebek kilo alamıyo çok hareketlisin dedi..kilo alsam suç almasam suç çözemedim henüz :kiki:
bende bugün ilk kez kot giydim iş yerinde ters ters baktı millet bide terlik giysem düşünemiyorummm :cokkomik:

valla kimse kusura bakmasın. dua etsinler işe gelebiliyorum. bugun izin istesem isteyebilirdim aslında o kadar kötü durumdaydım ama geldim işe. bebişim bile benim stresimden bugun hop hop hopluyo. o yuzden kot da giyerim terlik de giyerim. şu anda yalın ayak duruyorum ondan iyidir heralde terlikle dolaşmam.

Waikikiden elbise aldım kızlar cumartesi bulursam resmini eklerim 38 tk 447 beden aldım on numara oldu

güle güle giy canım ama ben anlamadım o bedeni.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
hoşbulduk kızlar bu hfta sonu ankaradaydım rahat bir yolculuk geçirdim çok şükür evimdeyim..insanın evi gibisi yok

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
44 beden kızlar gögüs altından roba mı derler ne öyle geliyor, göbüşü sıkmıyor hatta 1-2 ay daha bile giyerim,

Tepki
29

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar