günaydınlarrrrrrrrr
iyi haftalar:zuzu:
Günaydın herkeslere, iyi ve çabuk geçecek bir hafta diliyorum.
günaydın cess geldimi perdeler
Valla iyi de degilim kötü de degilim Meloşum. bi garibim 2 gündür. keyfim yok ama sebebi de yok.kendimi çok şiş ve hantal hissediyorum ondan zannedersem. sen nasılsın?günaydın cescim nasılsın?
evet kızlar ya bugün 3. gün ama hala ağrıyor kolum allah yardım etsin hepimize.
Günaydın canım, ya işte perşembe gelmişti, hatalı diye geri gitti. Bu akşam getircegini soylemisti bakalim gelecek mi? gelirse de saglam gelecek mş
sen nasılsın?
Valla iyi de degilim kötü de degilim Meloşum. bi garibim 2 gündür. keyfim yok ama sebebi de yok.kendimi çok şiş ve hantal hissediyorum ondan zannedersem. sen nasılsın?
ben haftaya gidicem açlıkta bakılacak... aç gel dediler özellikle bana yaaa... neden sana öle dedilerr?????
hatta troidde bakıcaz dedi dr.um...
artık şişmeye başladık ces ben bi haftadır penguen olduğumu düşünüyorum
bu arada bir trabzonsporlu olarak bütün fenerbahçelileri kutluyorum.....
yaşa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.
ayy ne güzel meloşumm bende özledim oğlumu :uzgun:ay çarşamba dr gidicem oğlumu göreceğim-ciko-ciko
Günaydın canım, ya işte perşembe gelmişti, hatalı diye geri gitti. Bu akşam getircegini soylemisti bakalim gelecek mi? gelirse de saglam gelecek mş
sen nasılsın?
Valla iyi de degilim kötü de degilim Meloşum. bi garibim 2 gündür. keyfim yok ama sebebi de yok.kendimi çok şiş ve hantal hissediyorum ondan zannedersem. sen nasılsın?
burda sıcaklar başlamadı henüz 16 derece iyiyiz yani hatta ben hırka giyiniyorum...allah yardımcınız olsun
Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.
ayy ne güzel meloşumm bende özledim oğlumu :uzgun:
bende iyiyim canım hafta sonu evdeydim eşim çalıştı :uzgun::uzgun:
hiç söyleme adana yanıyor.baldırlarım birbirine değiyor yürüdükçe. pişik olucamm sanırım. sonra kızlar güzel güzel giyinip salınıyor ben giyecek bişey bulamıyorum. sonra adana da çok işlek popüler bir yerde oturuyoruz. yürüyüşe bi çıkıyoz o kızları gördükçe gıcık oluyorum. kınalı yapıncak gibi hisseetiriyolar bana kendimi