Kesinlikle hormonlardan canım bende eşim eve toprak taşıdı 5 kat sırtında diye ağladım
aminnnnn canım.bence bağlılığımız artı bebeklerle o yuzden canım. Allah kimse4yi eşinden ayırmasın.
Kesinlikle hormonlardan canım bende eşim eve toprak taşıdı 5 kat sırtında diye ağladım
aminnnnn canım.
herşey o olluyo ya bi zaman sonra tüm dünyan. aşkk işte. biirde geceleri benim de ayağıma kramp giriyo ahhhh deyip uyanıyorum o da uyanıyo. garibim ovalıyoo. dün annem söyledi yatağın içine kalıp sabun at dedi. alıyomuş ağrıları kramp ı önlüyomuş.
kızlaaarrr günaydın hepinize bugun saat 7:00 de şok şok şok bir haberle uyandık eşimin tayini çanakkale geliboluya çıkmış
kızlaaarrr günaydın hepinize bugun saat 7:00 de şok şok şok bir haberle uyandık eşimin tayini çanakkale geliboluya çıkmış
selamün aleyküm herkese gunaydınlar geçmişi okuya okuya geldim güzel haftaalr geçirmeniz dileğiyle bacılarım hafta sonumuzda darıcadaydık hayvanat bahcesindeydık hafta sonu buralarda bı ben bıde ozge vardı sanıırm oh hafta içi geldıde görduk sizi CEScim bence senınkı piskoljık bacım bıde izmirin sıcağı çekılmez bi kere gıttım nisandı sanırm aboooooooo oldum morelını yuksek tut bende çok şişiyodum oğlumda bılırım oda sıtres yapıyo mumkunse ayakların altına bıtane tabura al aşşağı sarkmaısn şişmanlığıda sakın dert etme emzirince gidiyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun içinden hep dua oku lahavle çek mevlam kuvvet vericek az kaldı 3 ayı bı atlatsak gun sayıcağız inş
magnezyum ve kalsiyum alıyo musun cicim sen?
yok almıyorum sadece demir hapı içiyorumm. ben son derece ilaca karşıyım. başım mı ağrıdı tülbenti sararım kafama rombo gibi gezerim ewde. dişimmi ağrıdı hoop tuzlu suyla gargara. koca karı yollarıyla çözüyorum. zaten 100 mg ağrı kesici sarhoş ediyo beni. birde içtiğin ilaca bağışıklık kazanıyomuş anne karnındaki bebekkkk. buda etkiliyo tabi beni
ederim canım, hep bana çarpmıcak şekilde yerleşik klimalar. bi de ben cabuk üsürüm zaten, kapatırım hemen, sıcaklayınca bi daha acarim. sen beni merak etme bebüşüüüüm.
günaydın tatlım magnezyum işe yarıyor benim daha girmiyorGÜnaydın kızlar
dün sabah gene kramp girdi bacağıma allhım kimseye yaşatmasın nasıl bir acııı
bende emizlik ve çamaşırla uğraştım veee özel ve zor bir yemek yaptım -ciko-ciko-ciko
canım aklına kötü bişey getirme bir tarafın açık kalmıştır
iyiyiz canım evdeydim ben temizlik çamaşırla uğraştım
offff moralini bozmayım ama sosyal anlamda çok aşağılarda bir şehir sıkılırsınız orda çok
Günaydın canımmm
çok güzel cumartesi günü yaşadım dünde güzeldi ama sabah sabah krampla uğraşmak feciii