2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ben haftaya gidicem açlıkta bakılacak... aç gel dediler özellikle bana yaaa... neden sana öle dedilerr?????
hatta troidde bakıcaz dedi dr.um...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın cess geldimi perdeler

Günaydın canım, ya işte perşembe gelmişti, hatalı diye geri gitti. Bu akşam getircegini soylemisti bakalim gelecek mi? gelirse de saglam gelecek mş :)
sen nasılsın?

günaydın cescim nasılsın?
Valla iyi de degilim kötü de degilim Meloşum. bi garibim 2 gündür. keyfim yok ama sebebi de yok.kendimi çok şiş ve hantal hissediyorum ondan zannedersem. sen nasılsın?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Günaydın canım, ya işte perşembe gelmişti, hatalı diye geri gitti. Bu akşam getircegini soylemisti bakalim gelecek mi? gelirse de saglam gelecek mş :)
sen nasılsın?

Valla iyi de degilim kötü de degilim Meloşum. bi garibim 2 gündür. keyfim yok ama sebebi de yok.kendimi çok şiş ve hantal hissediyorum ondan zannedersem. sen nasılsın?

artık şişmeye başladık ces ben bi haftadır penguen olduğumu düşünüyorum

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bu arada bir trabzonsporlu olarak bütün fenerbahçelileri kutluyorum.....
yaşa fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:bayrak::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
artık şişmeye başladık ces ben bi haftadır penguen olduğumu düşünüyorum

Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Canım bir de izmirde sıcvaklar bi başladı pir başadı ya, ne manyak bişi anlatamam. dün 33 derece idi. hantallık hissi ordan geldi zannedersem. çok yoruldugumda penguenlik bana da geliyo. belim agrimasin diye bi garip hallerde yürüyorum. belim dizlerim kaburgam her yanım acıyo yorulunca,, neneler gibi hissediyorum kendimi. artık oram buram agriyo demeye utanir oldum ben.

burda sıcaklar başlamadı henüz 16 derece iyiyiz yani hatta ben hırka giyiniyorum...allah yardımcınız olsun

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ay çarşamba dr gidicem oğlumu göreceğim-ciko-ciko
ayy ne güzel meloşumm bende özledim oğlumu :uzgun:
sen nasılsın?

bende iyiyim canım hafta sonu evdeydim eşim çalıştı :uzgun::uzgun:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

hiç söyleme adana yanıyor.baldırlarım birbirine değiyor yürüdükçe. pişik olucamm sanırım. sonra kızlar güzel güzel giyinip salınıyor ben giyecek bişey bulamıyorum. sonra adana da çok işlek popüler bir yerde oturuyoruz. yürüyüşe bi çıkıyoz o kızları gördükçe gıcık oluyorum. kınalı yapıncak gibi hisseetiriyolar bana kendimi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayy ne güzel meloşumm bende özledim oğlumu :uzgun:

bende iyiyim canım hafta sonu evdeydim eşim çalıştı :uzgun::uzgun:

ben de totomun üstüne oturamadım haftasonu iş güç ütü mtü derken. çok yorgun hissediyorum o sebeple, dinlenemedim aksine yoruldum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hiç söyleme adana yanıyor.baldırlarım birbirine değiyor yürüdükçe. pişik olucamm sanırım. sonra kızlar güzel güzel giyinip salınıyor ben giyecek bişey bulamıyorum. sonra adana da çok işlek popüler bir yerde oturuyoruz. yürüyüşe bi çıkıyoz o kızları gördükçe gıcık oluyorum. kınalı yapıncak gibi hisseetiriyolar bana kendimi

ya ben de ömrüm boyu bacakların birbirine deymesi nedir bilmedim ama şu sıralar anlıyorum, iç bacaklar sürtüyo birbirine. pantolonla pişik olmam heralde ama etek giyersem kesin olur. herkes zayıfçok biz şişkocuk olduk napalım. bebeeeeeegimiz olcak bizim. dokunulmazız biz kilo konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar