wenice bebe de %50 indirim var kızlar
yaa bende bakayım o zaman ne zamana kadarmış
wenice bebe de %50 indirim var kızlar
dışarıdamısın canım sen hala yorulmuşsundur yaa
yoruldum valla.
%50 bahar indirimi diyor kot bir mont aldım oğluma 14 tl ne zaman kadar bilmiyorum ama aziz bebe dede var ona bakmadım ama
güya tatil !!!
güyaa uyuyacaktık !!!
nerdeeeeeee
madem uyandık, o zaman bu güzel pazar gününün ilk günaydını bizden olsun dedik oğluşumla..
GÜÜÜNAAAYYYYDDDIIIIINNNNNNNNN
hee
bir de unutmadan
destuuurrrrrrrrrr
biz geldikkkkkk
:deli:
slm kızlar nasılsınız
ayy ne güzel canım ya güzel bir gün geçirmişsinizselamün aleykum annecikler bızde yenı eve gırdık darıca hayvanat bahcesıne gıttık çok guzeldi erken çıktık efenın uyuma saatıne evde olalım dedık arabada uyudu yavrucum 1 saate geldık izmitte güzel yermiş sakıntemız hava
merhaba kızlar,
yine sessiz sakin bi topic olmuş burası
nasılsınız bugün
iyiyim, canım sıkılıyor sadece, dışarısıda sıcak çıkmak gelmedi içimden, sabahta erkenden kalktık, off offffayy ne güzel canım ya güzel bir gün geçirmişsiniz
iyiyiz canım sen nasılsın
iyiyim, canım sıkılıyor sadece, dışarısıda sıcak çıkmak gelmedi içimden, sabahta erkenden kalktık, off offff
özgecim selam:sirin::ayk:senden başka kimsecikler yok
canım bak şöyle bir tablo var
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
off canım aynen aynen burdayken ailemi özlüyorumm.. ordayken kocacımı evimi özlüyorummm:ask: ama tabi ki kocacımm hep daha ağır basıyoovalla canım hani bir söz var ne serden ne yardan diye aynen öyle oluyor bir yanda aile bir yanda eş :dertli::dertli::dertli:
aman iyi hadi sevalcim yarından itibaren dinlenirsin artıkameliyat olduğunun 2gün sonrası eski haline döndü ki.ayakta geziyor herbi işini kendi yapıyor.2 saatlik yoldan geldiler 10günü geçti sanırım yarın gitcekler.çoook yoruldum çok
Kızlar sabahları yumurta yiyoruz ya,
yumurta ile birlikte süt içilmemesi gerektiği söyleniyor
ama ben de kahvaltımı sütsüz yapamıyorum.
Yumurtayı 2 günde bir yiyorum,acaba yumurta yediğim gün
meyve suyu falan mı içsem,bilemedim:acep:
Siz nasıl yapıyorsunuz ?