dünürüm hoşgeldin nasılsınnnnnnn:bebecik
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
dünürüm hoşgeldin nasılsınnnnnnn:bebecik
onu biliyorum da doktor benim aklımı karıştırdı...
doğan kocatepe 24 haftalıkken 7.ay başlıyor.diyor...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ne güzel gidin canım gidin
bilmiyorum valla ben şimdi o zaman 5,5 aylık oluyorum herhalde....
inşallah canım ya kilo alsan bir dert almasan bir dert.inşallah canım gidicemmmm sen niye o kadar geç gidiyoorsun bitanem
özledim memleketimi gideyim valla
senin memleket neresiydi canım ne zamandır gitmiyosun
ankaralıyım canım en son kurban bayramında gitmiştim sonra annemler gelmişti gideyim yoksa uzunca bir süre gidemicem
5 ayı doldurdun 6. ayın içindesin 5.5 ayı geçmişsin
izledim canım her doktorun hesaplaması farklı galiba canımm
Aynen öyle.... saolun kızlar.....
oo baya olmuş ne kadar kalcaksın eşin de gidicek mi
benim ayrıntılı haziranın 9 u onu yaptırır öyle giderim canım
evet canımm oldu baya.eşim gelemicek galiba onunlada temmuzda gitmeyi planlıyoruz dr izin verirse :lilav::lilav:
canımcım ne ayrıntılısı?? bende gircem mi bu ayrıntılıya acaba
evet canımm oldu baya.eşim gelemicek galiba onunlada temmuzda gitmeyi planlıyoruz dr izin verirse :lilav::lilav:
bende girmedim ayrıntılıya ama istiyorum renkli görmek de istiyorum kızımı
hmm doktor izin verirse 2 kere gidicen oda güzel uzun süre ayrı kalabiliyo musunuz eşinle
bebeğin organlarına ayrıntılı bakıyorlar ya canım ona giricem daha girmedim ben doktor net görmek için biraz geç verdi tarihicanımcım ne ayrıntılısı?? bende gircem mi bu ayrıntılıya acaba
evet 2 kez gidicem inşallah -ciko-ciko-ciko eşimle mecburen ayrı kalıyoruz 10-15 gün :dertli::dertli:hmm doktor izin verirse 2 kere gidicen oda güzel uzun süre ayrı kalabiliyo musunuz eşinle
benim doktorum 32. haftaya kadar izin verdi canım. çokta dert etme dedi eğer çok dert edersen araba otobüs hiçbirine binmemeniz lazım dedi doktor ama gene de ALlah korusun riskliyiz yani