Maşallah durumuza benimki de kıpır kıpır şuan halbuki kendim çok yoruldum
anne kendini çok yorup dinlenmeye geçtiği zaman çocuk meydan bana kaldı diye daha çok hareket edermiş kızlar
Maşallah durumuza benimki de kıpır kıpır şuan halbuki kendim çok yoruldum
dün teyzem geldi kızlar 7 aylık kızı var maşallah çok akıllı ya annesi bütün gün konuşurmuş iyice alışmış buda bi şarkısı var annesi onu söylemeye başlayınca buda eşlik etmeye başlıyo bağırıyo gülüyo sesler çıkartıyo değişik değişik annesi şarkıyı kesince buda kesiyo annesinin yüzüne bakıyo söyle der gibi bide öpücük atınca oda bize öpücük atıyo muck sesi çıkartıyo resmen resmi çekilirken gülüyo falan ne kadar akıllı yeni nesil ya ama ilgiden da oluyo diye düşünüyorum ben
merhaba kızlar nasılsınız
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
sağol canım bende idare ederim oğlumun sağlık sorunları üzüyor beni geniz eti büyümesi var ameliyat yolu gözüküyor nasıl olcak napıcam derdindeyim hayırdır sende ne durum :acep:
bende can sıkıntısı var sadece canım çok geçmiş olsun kaç yaşında oğlun nefes almakta mı zorlanıyo
bana geçen gün doktor söylemişti 1 saat sonra gidiyormuş..
:cikolata:
Biraz nette dolaşıyordum kızlar.
Bebişler için güzel oyuncaklar buldum,ekleyeyim de ilgilenenler olur belki..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu 3'ü için çok olumlu yorumlar okudum.
Ben alabileceğimi sanmıyorum ama sizlerle paylaşmak itedim:lilav:
Esracım ilk baştaki ışıklı rüyaları ben de alıyodum ama park yataklara olmuyormuş arkadaşlara bilgisini veriyim dedim.. kuzuyu inceledim çok beğendim ama ben de pahalı buldum şu aşama için.. Oyun halısı biraz daha değişiğini aldım.Paylaşımın için teşekkür ederisss hepsi çok güzeller..