2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
biz geldik ama kimsecikler yok galiba buaralar yoğunum proje işi aldım onu bitirmeye çalışıyorumm.dün dr.daydım şeker yüklemesi yaptırdım hersey normal kızımda iyi maşallah bize el salladı ya :) 700 gr olmuş bu arada sizlerde iyisizinizdir inşallah öpüyorum sizi...

Hoşgeldin canım,ben burdayım.
Sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim-ciko
Kuzuya da maaşallah,kocaman olmuş

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
slm kızlarr.. esra ben o kuzucuğu jokerde gördüm çook güsel..çıkardığı sesler harika.. ama çook pahalı ...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
slm kızlarr.. esra ben o kuzucuğu jokerde gördüm çook güsel..çıkardığı sesler harika.. ama çook pahalı ...

Selam canım hoşgeldin,ben de sıkılmaktaydım :böö:
Evet pahalı fiyatı ama gene de ilgilenenler olur diye ekledim.
Ahh keşke hiç para gibi bi sorun olmasa da her istediğimizi alsak miniklerimize:sila:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
Selam canım hoşgeldin,ben de sıkılmaktaydım :böö:
Evet pahalı fiyatı ama gene de ilgilenenler olur diye ekledim.
Ahh keşke hiç para gibi bi sorun olmasa da her istediğimizi alsak miniklerimize:sila:

ayynenn tatım bende hep onu diyorum herşeyi almak istiyor insan..ama böyleside güzel herşeyii olursaa bi anlamı olmaz belkide:) bizde bugün denize gittiik ben girmedim.. eşim fena halde yandı güneşde çarptı ona bakıyorum o yattı bende bi bakim dedim canımmm sıkılma senn

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ayynenn tatım bende hep onu diyorum herşeyi almak istiyor insan..ama böyleside güzel herşeyii olursaa bi anlamı olmaz belkide:) bizde bugün denize gittiik ben girmedim.. eşim fena halde yandı güneşde çarptı ona bakıyorum o yattı bende bi bakim dedim canımmm sıkılma senn

Denize mi gittiniz,bir de girdi mi eşin :sok
Erken değil mi ki daha,soğuktur sanki ?

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
biz geldik ama kimsecikler yok galiba buaralar yoğunum proje işi aldım onu bitirmeye çalışıyorumm.dün dr.daydım şeker yüklemesi yaptırdım hersey normal kızımda iyi maşallah bize el salladı ya :) 700 gr olmuş bu arada sizlerde iyisizinizdir inşallah öpüyorum sizi...

maaşallahh canımm kızıınaa..

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
kardeşlerim eşimin kardeşi eşim girdi hava çok güzeldi.. diyorum ya yandık bile.. o kadar sıcaktı.. ben cesaret edemedim hasta olurum diye ama herkes giriyordu canım

Aslında havalar burda da sıcak ama gene de deniz biraz uzak geldi bana :)
Üşümüyorlarsa sorun yok tabii,oh değişiklik olmuştur.
Sana da deniz havası almak bile yaramıştır kuzum,sonra girersin elbet-ciko

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
Aslında havalar burda da sıcak ama gene de deniz biraz uzak geldi bana :)
Üşümüyorlarsa sorun yok tabii,oh değişiklik olmuştur.
Sana da deniz havası almak bile yaramıştır kuzum,sonra girersin elbet-ciko

öyle oldu canıım iyi geldi güzel geçti yorulduk biraz ama sonrasında eşim falan kötü oldu çok yanmış bende onunla uğraşıyorum.. neyse canım çok öpüyorum sizi .. çıkıyorum bende..

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
:D Son ay bi gelsin de uykusuz gecelerimizde acısını çıkarırız bugünlerin :D
doğumdan sonra asıl şenlik olacak gibi, gece uyku olmayacak, gerçi bebiş uyuyunca kesin bende uyurum ama neyse, şimdiden ne söylesem boş...
ben bütün gün iş yerinde zaten oturduğum için akşam balkon sefası yapamıyorum, eşimde olmadığından dışarıda çıkamıyorum. gözüm sürekli yatakta oluyor akşamları, koltukta bile rahat edemiyorum, düşün eve gelirken "vapurda yataklı bölüm olsa" diye hayal kuruyorum :1:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
doğumdan sonra asıl şenlik olacak gibi, gece uyku olmayacak, gerçi bebiş uyuyunca kesin bende uyurum ama neyse, şimdiden ne söylesem boş...
ben bütün gün iş yerinde zaten oturduğum için akşam balkon sefası yapamıyorum, eşimde olmadığından dışarıda çıkamıyorum. gözüm sürekli yatakta oluyor akşamları, koltukta bile rahat edemiyorum, düşün eve gelirken "vapurda yataklı bölüm olsa" diye hayal kuruyorum :1:

Doğumdan sonra günde 1 saat girebileceğimizi bile sanmıyorum ben sıpacıklar yüzünden:)
Kimbilir bizi nasıl günler bekliyor,hiç aklım akmıyor şu anda.
Sizlerin işi çok daha zor canım ya,biz evdeyken bile zorlanıyoruz..
Neyse az kaldı,şu tatiller başlasın da rahat edeceksiniz siz de-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar