2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bide hamileler daha güçlü dayanıklı olurlarmış yorulduklarını da iş yaparken değil dinlenmeye geçtikleri zaman anlarlarmış :hihi:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
dün teyzem geldi kızlar 7 aylık kızı var maşallah çok akıllı ya annesi bütün gün konuşurmuş iyice alışmış buda bi şarkısı var annesi onu söylemeye başlayınca buda eşlik etmeye başlıyo bağırıyo gülüyo sesler çıkartıyo değişik değişik annesi şarkıyı kesince buda kesiyo annesinin yüzüne bakıyo söyle der gibi bide öpücük atınca oda bize öpücük atıyo muck sesi çıkartıyo resmen resmi çekilirken gülüyo falan ne kadar akıllı yeni nesil ya ama ilgiden da oluyo diye düşünüyorum ben

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
dün teyzem geldi kızlar 7 aylık kızı var maşallah çok akıllı ya annesi bütün gün konuşurmuş iyice alışmış buda bi şarkısı var annesi onu söylemeye başlayınca buda eşlik etmeye başlıyo bağırıyo gülüyo sesler çıkartıyo değişik değişik annesi şarkıyı kesince buda kesiyo annesinin yüzüne bakıyo söyle der gibi bide öpücük atınca oda bize öpücük atıyo muck sesi çıkartıyo resmen resmi çekilirken gülüyo falan ne kadar akıllı yeni nesil ya ama ilgiden da oluyo diye düşünüyorum ben

ayy maşallah ona yaa

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sağol canım bende idare ederim oğlumun sağlık sorunları üzüyor beni geniz eti büyümesi var ameliyat yolu gözüküyor nasıl olcak napıcam derdindeyim hayırdır sende ne durum :acep:

bende can sıkıntısı var sadece canım çok geçmiş olsun kaç yaşında oğlun nefes almakta mı zorlanıyo

Tepki
46
bende can sıkıntısı var sadece canım çok geçmiş olsun kaç yaşında oğlun nefes almakta mı zorlanıyo

3 yaşında horlaması var canım dr. biraz bekliyelim dedi antibiyotik verdi iltihapta var boğazda geçerse belki küçülür diye bekliyoruz ama 4 gün oldu hala horluyor inş. düzelir

ben çıkıyorum kızlar yürüyüş sırası görüşürüz tekrar -ayse

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Biraz nette dolaşıyordum kızlar.
Bebişler için güzel oyuncaklar buldum,ekleyeyim de ilgilenenler olur belki..

Bu 3'ü için çok olumlu yorumlar okudum.
Ben alabileceğimi sanmıyorum ama sizlerle paylaşmak itedim:lilav:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
bana geçen gün doktor söylemişti 1 saat sonra gidiyormuş..
:cikolata:

Biraz nette dolaşıyordum kızlar.
Bebişler için güzel oyuncaklar buldum,ekleyeyim de ilgilenenler olur belki..

Bu 3'ü için çok olumlu yorumlar okudum.
Ben alabileceğimi sanmıyorum ama sizlerle paylaşmak itedim:lilav:

Esracım ilk baştaki ışıklı rüyaları ben de alıyodum ama park yataklara olmuyormuş arkadaşlara bilgisini veriyim dedim.. kuzuyu inceledim çok beğendim ama ben de pahalı buldum şu aşama için.. Oyun halısı biraz daha değişiğini aldım.Paylaşımın için teşekkür ederisss hepsi çok güzeller..

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Esracım ilk baştaki ışıklı rüyaları ben de alıyodum ama park yataklara olmuyormuş arkadaşlara bilgisini veriyim dedim.. kuzuyu inceledim çok beğendim ama ben de pahalı buldum şu aşama için.. Oyun halısı biraz daha değişiğini aldım.Paylaşımın için teşekkür ederisss hepsi çok güzeller..

Rica ederim tatlım,ben de senin araştırmalarından faydalanmış oldum,ben de teşekkür ederim:lilav:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
biz geldik ama kimsecikler yok galiba buaralar yoğunum proje işi aldım onu bitirmeye çalışıyorumm.dün dr.daydım şeker yüklemesi yaptırdım hersey normal kızımda iyi maşallah bize el salladı ya :) 700 gr olmuş bu arada sizlerde iyisizinizdir inşallah öpüyorum sizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar