2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar ya bizim ev en üst katta o yüzden galiba gardolabın içinde koku oluyor ne kadar silersem sileyim 2 3 güne tekrar aynı koku geliyor ne yapayım sizce :acep::acep:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ya bizim ev en üst katta o yüzden galiba gardolabın içinde koku oluyor ne kadar silersem sileyim 2 3 güne tekrar aynı koku geliyor ne yapayım sizce :acep::acep:

rutubet mi tatlım benim evde de oluyo en üst kat benimki de odanın biri ole rutubet kokuyo ben de her gün havalandırmak zorunda kalıyodum yaz kış napim geciremiyodum kokuyu

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam minnoşlar :)

hamur yoğurdum biraz mayalanmasını bekliyorum.börek yapcam da :nk::nk: o ara size bakayım dedim.

bu arada kızlar benim karnım çok ağrıyo deminden beri.çocuk alt karnımda taş gibi oturdu sanki.uzandım olmadı kalkıiim işimi yapayım dedim bende.baktım kan felan geliyomu diye.bişey yok.çocuk arada bi dürtüyo ama çok az.acaba gazım mı var. bilemedim yaa.hah şimdi bi tepik attı cücük.kızlar çok korktum ya resmen kıvrandım azz önce:uzgun::uzgun:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam minnoşlar :)

hamur yoğurdum biraz mayalanmasını bekliyorum.börek yapcam da :nk::nk: o ara size bakayım dedim.

bu arada kızlar benim karnım çok ağrıyo deminden beri.çocuk alt karnımda taş gibi oturdu sanki.uzandım olmadı kalkıiim işimi yapayım dedim bende.baktım kan felan geliyomu diye.bişey yok.çocuk arada bi dürtüyo ama çok az.acaba gazım mı var. bilemedim yaa.hah şimdi bi tepik attı cücük.kızlar çok korktum ya resmen kıvrandım azz önce:uzgun::uzgun:

geçmiş olsun canım yaa dinlen biraz uzan

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
hoşbulduk dünürüm nassılsınız bugün nevresim takımlarına falan girmişsiniz.çocuk odası için aldığımız yer bitane hediye vercek bir takımda ben alcam idare ederiz artıkın

süpermiş canım bende araştırıyorum nerden alsam diye çarşıya bi çıkarsam inşallah kocişle

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
evet canım rutubet gibi kokuyor hergün dökememki dolabı ne yapıcam ben :acep::acep:

benim annem dolabı boşalttı kendi evinde önce iyice sildi oaralrı deterjan camasır suyu falan ama sen silemzsin bole şeler yasak sana ona göre sonradan da dolap kapısını gün içerisinde açık tutmaya çalıştı o şekilde kullanıyo

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

rutubet kokusu geçmez canım yaa özellikle kışın daha çok olur benim ilk oturduğum evde çok fena rutubetliydi ne yaparsam yapayım koku gitmiyodu evden yeşil yeşil olmuştu kış boyu dolapların arkası falan sürekli de havalandıramıyordum kışın çok zor valla sürekli havalandırmak lazım

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kapaklarını kapatma dolabının Özgem hava girsin sürekli içeri..

benim annem dolabı boşalttı kendi evinde önce iyice sildi oaralrı deterjan camasır suyu falan ama sen silemzsin bole şeler yasak sana ona göre sonradan da dolap kapısını gün içerisinde açık tutmaya çalıştı o şekilde kullanıyo

sürgülü kızlar kapağı bir tarafı açık tutsam diğer taraf kapanıyor mecburen.dediğin gibi bende tamamen boşalttım sildim kuruladım sonra tekrar yerleştirdim ama yinede koku yaptı.kokulu keseler oluyor ya lavantalı falan onlardanı alıp koysam

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
geçmiş olsun canım yaa dinlen biraz uzan

saol canım uzandım ama olmadı.karnım daha da gerildi sanki.hala biraz sancı var ama gerginlik gitti biraz yumuşadı.az önce taş gibiydi karnım.

off ya sürekli bişey olcakmış gibime geliyo korkuyorum da.şimdi doktor bulsam gidicem valla.
:dertli:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

canım sürekli havalandırmak şart...eğer kışın duvardan nem aldıysa ve şimdi havalar ısınıyorys o yüzden koku yapıyor sürekli odayı havalatıp kapaklarını açık tutarsan 1-2 haftaya koku kalmaz ne kadar silsen de boşuna şekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar