tabi yedek lazım çabuk kirlenir çocuk kusar falan genelde ole oluyo çünkü anne sütünü emince cıkarıveriyolar yatarken tatlım
ayy bi an öyle hayal ettimde yerim ben onları yaa
tabi yedek lazım çabuk kirlenir çocuk kusar falan genelde ole oluyo çünkü anne sütünü emince cıkarıveriyolar yatarken tatlım
dünürcüm hoşgeldin
temem kabul ettim Damla diyebilirsunn
ayy bi an öyle hayal ettimde yerim ben onları yaa
çok teşekkür edicem damla hanım şayet 5 çayına davet ederseniz.
kızım manyadım iyice bide sevbor var ya karıştırıyorum kafa kalmadı özür çok özür nickler değişince böyle oldum özür
kızlar ya bizim ev en üst katta o yüzden galiba gardolabın içinde koku oluyor ne kadar silersem sileyim 2 3 güne tekrar aynı koku geliyor ne yapayım sizce :acep::acep:
rutubet mi tatlım benim evde de oluyo en üst kat benimki de odanın biri ole rutubet kokuyo ben de her gün havalandırmak zorunda kalıyodum yaz kış napim geciremiyodum kokuyu
selam minnoşlar
hamur yoğurdum biraz mayalanmasını bekliyorum.börek yapcam da :nk::nk: o ara size bakayım dedim.
bu arada kızlar benim karnım çok ağrıyo deminden beri.çocuk alt karnımda taş gibi oturdu sanki.uzandım olmadı kalkıiim işimi yapayım dedim bende.baktım kan felan geliyomu diye.bişey yok.çocuk arada bi dürtüyo ama çok az.acaba gazım mı var. bilemedim yaa.hah şimdi bi tepik attı cücük.kızlar çok korktum ya resmen kıvrandım azz önce:uzgun::uzgun:
hoşbulduk dünürüm nassılsınız bugün nevresim takımlarına falan girmişsiniz.çocuk odası için aldığımız yer bitane hediye vercek bir takımda ben alcam idare ederiz artıkın
o da olur damla hanımcım maksat muhabbettir oysaki...başımın üzerinde yeriniz var Melahat hanım lakin çay demir eksikliği yaptığından sizi 5 sütüne davet ediciim
ama ama meloşum önemli diilde ne dersen de de ondan sonra dışarda kalıomm :deli:
evet canım rutubet gibi kokuyor hergün dökememki dolabı ne yapıcam ben :acep::acep:
evet canım rutubet gibi kokuyor hergün dökememki dolabı ne yapıcam ben :acep::acep:
kızlar ya bizim ev en üst katta o yüzden galiba gardolabın içinde koku oluyor ne kadar silersem sileyim 2 3 güne tekrar aynı koku geliyor ne yapayım sizce :acep::acep:
kapaklarını kapatma dolabının Özgem hava girsin sürekli içeri..
benim annem dolabı boşalttı kendi evinde önce iyice sildi oaralrı deterjan camasır suyu falan ama sen silemzsin bole şeler yasak sana ona göre sonradan da dolap kapısını gün içerisinde açık tutmaya çalıştı o şekilde kullanıyo
geçmiş olsun canım yaa dinlen biraz uzan