2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Sevi bebeden almıştım ben uyku setini.Evet yan korumalıkları falan hepsi var alt açma zımbırtısını bile koymuşlar sanırım 8 parçaydı. resmini bulursam yine eklerim diğer bilgisayarımda kaldı resimler.

Bende daysıncolours arıyorum oradan kendime örgü battaniye seti var onu alıcam birde bebişe uyku seti+nevresim alıcam.
Ama bulamadım henüz :(

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
murat ölsün artık yahuuu :ayk::ayk::ayk::ayk:
yok ayyyy murata da yazık üzülüyom ben onaaaa
selam kızlar biz geldik oğluşumla:huhuu::huhuu: duygucum gözünaydın canım günlerinizi iyi değerlendirinn:seviyorum: bence rüya görüyor içlerinden birisi gibime geldi benim.yani murat a söylettirmezler daha dizide gene de salı gününü bekliyelim bakalım.geçmişi okuyamadım valla bi bakam da geleyim güzel annicikler

saol güzelimmmm evet haklısın bu 15 günü iyi değerlendirmeliyim:hihi:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Ekli dosyalar

• nevresim.jpg
    nevresim.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 47

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
sevi bebenin yatak takımı oldugunu bilmiyodum bak ben. ben de yargancığlundan aldım. yan korumalıki nevresim takımı, yorgan, yastık hatta altın yastıgı bile var :) büyük kalemlerden biri bence. 200 TL civarı tutuyo cunku. aldım onceden ki taksitlerini odiyim bitiriyim.

Kendi markası değil zaten ama çok çeşit vardı benim gittiğim mağazada. Benimki de öyle tam takım işte. Bizde öyle bi rakam ödemiştik 4.ayda falan aldım ben annemin hediyesiydi.

Tepki
50
ay o mesudeyi boğasım geliyo benı gerıyo anasıyla o ne gıcıklar yaaaaaaaa kızlar bişe sorucam :ilknur: utana sıkıla nasıl sorsam genıtal bölge temızlığında zorlanmaya başladınızmı ben zor görüyorum eldivenle yapıyorum allahım bazılarınkı hepden dökülüyomuş ya bende dua edıyorum son ayımda bişe kalmasada temızlık zor olmasa helede sıcakalrda

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ay o mesudeyi boğasım geliyo benı gerıyo anasıyla o ne gıcıklar yaaaaaaaa kızlar bişe sorucam :ilknur: utana sıkıla nasıl sorsam genıtal bölge temızlığında zorlanmaya başladınızmı ben zor görüyorum eldivenle yapıyorum allahım bazılarınkı hepden dökülüyomuş ya bende dua edıyorum son ayımda bişe kalmasada temızlık zor olmasa helede sıcakalrda

tatlım ben de zar zor yaptım 1 hafta oluyo ağda kullandım ama göbişten doleyı çok zorlandım göremedim ama zafer beim oldu temizledim:hihi:ben de düşünüyom bu ayı bole atlattık son ay napcam diye bakalım hayırlısı artık

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar