şaka gibi yaa gerçekten bu çocuğun babası bu mu acaba ailelerinde beyaz olma ihtimali de yoktur bence
akrabalarımız, canlarımız tamam ama herkes de anlaşıylı olsun birazcık,
yani biz sancı çekip rahimin açılmasını beklerken inip kafateryada otursunlar, annelerimiz yeter başucumuzda.
geçen sefer de odam doluydu dr'um açıklık için kontrole gelince herkesi gönderdi odayı boş tutalım lütfen siz aşağıda kafeteryada dinlenebilirsiniz dedi.
yani suit de olsa sen ahhh desen kafasını uzatan y ada yanına gelip yardımcı olmak isteyen çok olacaktır.
herkesin bir doğum hikayesi ve verecek bir öğüdü olacaktır çünkü
ANNEM NORMAL DOĞUM YAPARKEN SENİ SANCI ÇEKERKEN GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYOR, BİTSİN ÖYLE HABERİM OLSUN DER, KARDEŞLERİMİ ÇAĞIRABİLİRİM AMA ONLARDA HEMEN ANNEME HABER VERİR ANNEM YÜKSEK TANSİYON HASTASI.
GÖRÜMCEMDE BENİ KESE HABER VERSEMEZSEM KAYNANAMDA TEYZELERİMDE AMA ANİDEN OLDU DERSEM SIKINTI KALMAZ HERHAL...
AMAN HELE O GÜNLER GELSİNDE
kızlar hu huuu :1::1::1::1::1:
bizde eşimle yarın ankara yolcusuyuz sanırım bişe olmaz dimi kızlar....
haaa dogurduk da kime haber verdik kime haber vermedik osu kaldı
puiko haklı benımde 2 ci bebeğim ılkde oyle agırlaşmamıştım ama şişim vardı ramazandı çok gulmustum ıftarda bunun sonu ıyı deyılde demıştım 1 sat sonra yattım suyum geldı annemelr avrupa yakasında yakında olsak annemı ıstemzdım hasta sınır hastası o heycana gelemz sız etavsıyem en fazla 2 kişi olsun onlarda panıklı olmasın soğuk kanlı olsun ve sıze morel v erıp çok ama çok dua edenlerden olsun benım yanımda eşimin dayısının eşi vardı doğuma bıle gırdı ben sancı çekerken yemek bıle yedı ona da az laf saymadım ben ne cekıyom sen yemek yıyon :dillsancıda neler denıyo so nra çok gulmuştum kadın ne yapsın sahurluk yıyodu rabbım o gunumuzde yardımcımız olsun
şaka gibi yaa gerçekten bu çocuğun babası bu mu acaba ailelerinde beyaz olma ihtimali de yoktur bence
annem olsun yeter dedim ama burak yalnız bırakmaz beni.
doğuma da girmek istiyor, ben de istiyorum kapıda bekleyip daha çok stres olacağına her anımda yanımda olsun benimle çeksin çekeceklerini
uçakla mı arabayla mı?