2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
akrabalarımız, canlarımız tamam ama herkes de anlaşıylı olsun birazcık,
yani biz sancı çekip rahimin açılmasını beklerken inip kafateryada otursunlar, annelerimiz yeter başucumuzda.
geçen sefer de odam doluydu dr'um açıklık için kontrole gelince herkesi gönderdi odayı boş tutalım lütfen siz aşağıda kafeteryada dinlenebilirsiniz dedi.
yani suit de olsa sen ahhh desen kafasını uzatan y ada yanına gelip yardımcı olmak isteyen çok olacaktır.

ben eşimi ve ablamı istiyorum sadece. ablam 2 sene önce dogum yaptıgı icin en taze anılar onda. onlar yeter bana.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ANNEM NORMAL DOĞUM YAPARKEN SENİ SANCI ÇEKERKEN GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYOR, BİTSİN ÖYLE HABERİM OLSUN DER, KARDEŞLERİMİ ÇAĞIRABİLİRİM AMA ONLARDA HEMEN ANNEME HABER VERİR ANNEM YÜKSEK TANSİYON HASTASI.

GÖRÜMCEMDE BENİ KESE HABER VERSEMEZSEM KAYNANAMDA TEYZELERİMDE AMA ANİDEN OLDU DERSEM SIKINTI KALMAZ HERHAL...

AMAN HELE O GÜNLER GELSİNDE :hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ANNEM NORMAL DOĞUM YAPARKEN SENİ SANCI ÇEKERKEN GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYOR, BİTSİN ÖYLE HABERİM OLSUN DER, KARDEŞLERİMİ ÇAĞIRABİLİRİM AMA ONLARDA HEMEN ANNEME HABER VERİR ANNEM YÜKSEK TANSİYON HASTASI.

GÖRÜMCEMDE BENİ KESE HABER VERSEMEZSEM KAYNANAMDA TEYZELERİMDE AMA ANİDEN OLDU DERSEM SIKINTI KALMAZ HERHAL...

AMAN HELE O GÜNLER GELSİNDE :hihi:

haaa dogurduk da kime haber verdik kime haber vermedik osu kaldı :)

Tepki
50
puiko haklı benımde 2 ci bebeğim ılkde oyle agırlaşmamıştım ama şişim vardı ramazandı çok gulmustum ıftarda bunun sonu ıyı deyılde demıştım 1 sat sonra yattım suyum geldı annemelr avrupa yakasında yakında olsak annemı ıstemzdım hasta sınır hastası o heycana gelemz sız etavsıyem en fazla 2 kişi olsun onlarda panıklı olmasın soğuk kanlı olsun ve sıze morel v erıp çok ama çok dua edenlerden olsun benım yanımda eşimin dayısının eşi vardı doğuma bıle gırdı ben sancı çekerken yemek bıle yedı ona da az laf saymadım ben ne cekıyom sen yemek yıyon :dill:eek: sancıda neler denıyo so nra çok gulmuştum kadın ne yapsın sahurluk yıyodu rabbım o gunumuzde yardımcımız olsun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
puiko haklı benımde 2 ci bebeğim ılkde oyle agırlaşmamıştım ama şişim vardı ramazandı çok gulmustum ıftarda bunun sonu ıyı deyılde demıştım 1 sat sonra yattım suyum geldı annemelr avrupa yakasında yakında olsak annemı ıstemzdım hasta sınır hastası o heycana gelemz sız etavsıyem en fazla 2 kişi olsun onlarda panıklı olmasın soğuk kanlı olsun ve sıze morel v erıp çok ama çok dua edenlerden olsun benım yanımda eşimin dayısının eşi vardı doğuma bıle gırdı ben sancı çekerken yemek bıle yedı ona da az laf saymadım ben ne cekıyom sen yemek yıyon :dill:eek: sancıda neler denıyo so nra çok gulmuştum kadın ne yapsın sahurluk yıyodu rabbım o gunumuzde yardımcımız olsun

o esnada herkesin hareketleri batar zaten canım ya, o yuzden çok yakın birileri olması lazım bence de.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
şaka gibi yaa gerçekten bu çocuğun babası bu mu acaba ailelerinde beyaz olma ihtimali de yoktur bence

untitled353e92719f3e8dd4d9by.jpg

Nijeryalı siyahi çiftin ikinci bebekleri sarışın doğdu.
Çift şok geçirdi. Dili tutulan anne uzun süre konuşamadı.
İngiltere’de yaşayan Nijerya asıllı Francis (28) ve Arlette Tshibangu (25) çifti, ikinci bebeklerinin doğumuyla büyük bir şok geçirdi.
Çünkü siyahi annebabanın çocukları sarışındı!
Çiftin iki yaşındaki çocukları Seth, ailesinin tüm irsi özelliklerini taşırken, 11 haftalık Daniel beyaz tenli doğdu.
Hemşirelerin bile karısının kendisini aldattığından şüphelendiğini söyleyen Francis, eşine güveninin tam olduğunu belirtti.
Anne Arlette’nin ise bebeği gördüğünde dili tutuldu.
Uzun süre konuşamayan anne doktorların “Bebek genetik mutasyon sonucu böyle doğdu” açıklamasıyla rahatladı.

Puiko

Üye
Tepki
34
annem olsun yeter dedim ama burak yalnız bırakmaz beni.
doğuma da girmek istiyor, ben de istiyorum kapıda bekleyip daha çok stres olacağına her anımda yanımda olsun benimle çeksin çekeceklerini :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
annem olsun yeter dedim ama burak yalnız bırakmaz beni.
doğuma da girmek istiyor, ben de istiyorum kapıda bekleyip daha çok stres olacağına her anımda yanımda olsun benimle çeksin çekeceklerini :)

benimki hayatta giremem diyo. dayanamaz o beni oyle, hele bi de keserlerse falan mudahale eder kesmeyin karımı diye, hiç kıyamaz :1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben doğuma sadece annem ve eşimle gideceğim görümcemin 3 sıpası var zaten o sonradan gelir kalabalık yaratmaya hiç gerek yok...eğer gündüz sancı gelirse eşimin işten gelmesi bayağı sürebilir annemle de gidebilirim eşim sonradan gelir...ay yeterki sağlıklı doğurayım ben yalnızlığa bile razıyım ya da kalabalığa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar