2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ekim mi? :deli:
sen eylül anası değil misin? aramıza nasıl sızdın ? :dill:

benim 6 eylül dedi doktor, normal hesaplarda 3 eylüldü.. neden öle oldu anlamadım.. şimdi hep hesaplarım karışıyo :ilknur:

:hihi::hihi::hihi::hihi:
oo ben senden önce geldim canımm izin aldım kızlardann kabul ettiler beni aralarınaa :cokkomik:
valla benim sat 1 ocak:1::1: ona göre doğum daha da geç yaniii 8 ekim oluyoo:1::1: benim de önde 5 gün çizelgeyi de ona göre ayarladımm:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım en çabuk aklında olsun hamileyiz diye yeniğin burçak ve yanına hazır şeftali kayısı suyu... hemen dengeler... doktorum sölemişti bana. normalde yasak biliosun her ikiside...
normalde ise cola ve kuruzüm hemen şekeri yükseltir... aklınızda olsun... bizim için ani iniş çıkışlar tehlikeli ...

tamam canım aklımda olsun.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
yok kimse gelmedianım sanırım bi tek biz eylül annesiyiz heheh

canım burçak çok şekerli diil meyvesuyu daha ii olur

evet haklısın arkadaşım.ben almıştım ama inanın kızlar 2 kere taktın mı diye bi sorun:) çünkü kopcası var takıp çıkarmak zor oluyo.bebekler krize girdiği ana hemen açmak gerekiyo memişleri.benden tavsiye penye kullanın.o çok rahat oluyo hemen şapadanak indirip verebilirsiniz.bi yerinizi de sıkmaz hem yumuşak olur ii olur.

penye al canım çok rahat olur yumuşak olduğu için.bi de rahatlıkla indirebilirsin memişinin altına.

canım korse kullanmayda fayda olur derim.ya da bi şal gibi bişeyle ya da küçük bi örtü gibi bişeyle de bağlayabilirsiniz.biraz sıkmanızda fayda var.özellikle sezaryenliler bağlarsa çok fayda görürler.bel ağrısı olmaz.bide karnınızı sıcak tutar sancılanmazsınız.kızlar yazın doğum yapcaz bişey olmaz demeyin.siz farketmeden soğuk labilirsiniz ve sancılanırsınız.ayağınızdan çorap çıkarmayın derim.ben de yaz günü doğum yaptım ve dikkat etmedim 1 hafta sonra bi sancı bi sancı sormayın.

tamam cnm saol tavsiyen için

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yeni avatarım nasıl?
rüzgarı kaçırıyo kızım :kptmya:

301631amwa1.gif

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
tamam cnm saol tavsiyen için

rica edrim canım.

kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz :)

bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.

bu çok önemli kızlar geçekten

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
rica edrim canım.

kızlar ha bi de emzirme örtüleri oluyo.hani bi yere gittiğinisde felan kullanırsınız çok iyi olur.üstünüze örtersiniz rahat rahat emzirirsinizz :)

bi deeee çok önemli bişey dahhaaa başkasının önünde sakın emzirmeyin.yani memnizi göstermemeye çalışın.bu kim olursa olsun.tabi anne kaynana bacı felan hariç.onlar mecbur ilk zamanlar yanımızda olcağı için. yani sonrası içinde düşünün.allah korusun bi göz değerler valla mahfolursunuz.kim olrsa olsun sırtınızı dönüpte emzirin.göz bu kimin gözü değeceği belli olmaz. sütünüzün aktığını felan görmesinler yani.

bu çok önemli kızlar geçekten

ya bence de, ben nazar yönünden bakmamıştım hiç ama çekinme yönünden boye düünüyorum. bazıları cart cart açar heryerde emzirir, ben utanırım emziremem. başka odaya geçmem gerekir mutlaka.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ya bence de, ben nazar yönünden bakmamıştım hiç ama çekinme yönünden boye düünüyorum. bazıları cart cart açar heryerde emzirir, ben utanırım emziremem. başka odaya geçmem gerekir mutlaka.

zaten benimde memelr maşşallah çıkarırsam herkes memeye odaklanır sanki :1: bende emziremem valla heryerdee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar