2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Hain tosbaga, 32inci haftanda cıkıcan izne daha bi de kıyak mı bekliyon, geçmişi okumuyorum diye görmem mi zannettin, al işte okucagim tuttu bugun gordum. bana kalsa hemen ayırıyıp herkesi izne cınım ama olmiyi malesef. ben de beklicem 27 haftayı. anammmm daha çok var ....

resident evil falan mı seyredip yattın naptın gülayım yaaaaaaa:1:

İvet okudum hemen .

Evet ya hiç dogurmasak kı acep :) Valla ben depremi hissettim ama uyanamadım bi türlü, be biçim uyuduysam. eşim de gelmiş kapıda beklemiş uyanırsam panik olmiyim diye. depremden çok korkmuyorum da eşim yanımda olmadan ölmekten felaket korkarim. depremi hissettim mi onun yanında olmam lazım. kalktım kapıyı bi açtım, kapıda beni bekliyo. sonra uyku tutmadı zaten zor uyumuştum, yan yatmaktan her tarafim agriyo artik.

bak kendine torpil yapmışın 27. haftada çıkıcan, benide göndert :deli:

yok beee annemlerde namz kıldık deprem oldu 11 küsür işte çıktık eve geldik yattık.. rüyayı hayra yoralım hemen... bissürü şeytanı öldürdüm :kptmya:

dün yiğenime mervenin resmini gösterdim daha 2 yaşında ne dese
+ aaaaaa gülüyo mermeeeeeee
yirim ben onu yaaaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biz bile yere oturduk kocişle yanyana...sarıldı bana bi elimiz arende...kıyamam nasıl panik oldu adamcağız...ben daha soğukkanlıyım galiba :))
yan yatmaktan totolarıma kramp girio benim ne diosunnn :)))))))

bak kendine torpil yapmışın 27. haftada çıkıcan, benide göndert :deli:

yok beee annemlerde namz kıldık deprem oldu 11 küsür işte çıktık eve geldik yattık.. rüyayı hayra yoralım hemen... bissürü şeytanı öldürdüm :kptmya:

dün yiğenime mervenin resmini gösterdim daha 2 yaşında ne dese
+ aaaaaa gülüyo mermeeeeeee
yirim ben onu yaaaa

Ana Allah mı yazdırttı ne, 27de mi çıkıcam yoksa 37yi beklerken. kıyak geçmişim kendime :)

Allah hayra çıkarsın canım rüyanı.

Mervenin gülen dudaklarını ısırırım ben.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ayyyy çok uykum var azıcık uyusam mı?
:uyku: :uyku: :uyku: :uyku: :uyku:

pembedana yanaşın kız bende gelim yatim yanınızda :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biz bile yere oturduk kocişle yanyana...sarıldı bana bi elimiz arende...kıyamam nasıl panik oldu adamcağız...ben daha soğukkanlıyım galiba :))
yan yatmaktan totolarıma kramp girio benim ne diosunnn :)))))))

napçaz bu agrilari, daha 3 ay var uyuyamıyorum doru düzgün, maymun gibi geliyorum işe. sırf kendim uyumasam iyi, dönmekten eşimi de uyutmuyorum.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ay maşallah onlara. en son yegenimin dogumgününe gitmiştim, tahammülsüz bi günüm müydü neydi, çok ses yapıyodu cocuklar hic kaldirmamişti kafam. ama bundan sonra kaldırmak zorunda.

bende kaldıramam gürültüyü Ces cim, ama bu sevinç sesleriydi şımarmadılar yani ama sonra başladılar ben bebğimle oynacağım ama Ece gitsin (ece arkdaşları bebekler oynar diye korkuyorlar) kelebek kıyafeti almış anneleri şöyle diyor ama öldüm gülmekten "" naz ne bu şimdi biz kelebek mi olduk ne olduk ben anlamadım bu ne yaaaaa) ağbi olanda dışardaydı biz onlara giderken arabayı durdurdu mehtap ablaaa bana ne aldınız dedim birşey almadım ne alacam ama benim doğum günüm hiç birşey almadınız eşimde cebinden 1 tl çıkardı verdi al Arda dedi arkadaşıda var yanında diyorki mehtap ablamlar bana 1 tl almışlar çok komik dimi :1:

eve geldi sonra karnıma elini koydu buda mı bana doğum günü süprizi dedi bayıacaktım gülmekten.

ama erkek ve kız çocukları inanılmaz farklı kızlar karnımı nasıl seviyorlar birşey olacak diye korkuyorlar bebeğim bebeğim diye Arda da pat elini koydu karnıma korktum da bu ne zaman doğacak, ne yapıyor şimdi orda dişleride yok bunun hee bi doğsun nasıl dövecem ben onu vs. vs.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
napçaz bu agrilari, daha 3 ay var uyuyamıyorum doru düzgün, maymun gibi geliyorum işe. sırf kendim uyumasam iyi, dönmekten eşimi de uyutmuyorum.

sorma ces ya zor 3 aya girdik alalh hepimizin yardımcısı olsun gerekirse yatakları ayoıracağız canım hele sıcaklarda ne yaparız bilmem

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende kaldıramam gürültüyü Ces cim, ama bu sevinç sesleriydi şımarmadılar yani ama sonra başladılar ben bebğimle oynacağım ama Ece gitsin (ece arkdaşları bebekler oynar diye korkuyorlar) kelebek kıyafeti almış anneleri şöyle diyor ama öldüm gülmekten "" naz ne bu şimdi biz kelebek mi olduk ne olduk ben anlamadım bu ne yaaaaa) ağbi olanda dışardaydı biz onlara giderken arabayı durdurdu mehtap ablaaa bana ne aldınız dedim birşey almadım ne alacam ama benim doğum günüm hiç birşey almadınız eşimde cebinden 1 tl çıkardı verdi al Arda dedi arkadaşıda var yanında diyorki mehtap ablamlar bana 1 tl almışlar çok komik dimi :1:

eve geldi sonra karnıma elini koydu buda mı bana doğum günü süprizi dedi bayıacaktım gülmekten.

ama erkek ve kız çocukları inanılmaz farklı kızlar karnımı nasıl seviyorlar birşey olacak diye korkuyorlar bebeğim bebeğim diye Arda da pat elini koydu karnıma korktum da bu ne zaman doğacak, ne yapıyor şimdi orda dişleride yok bunun hee bi doğsun nasıl dövecem ben onu vs. vs.

Heeee sana dogumgünü süprizi arkadaş yaptık deseyedin:)maymunlara bak sen yaaaaa:1:

O Ardadan kaçıralım senin yavruyu, belli pek fena bişi o.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyy neyse sağlam olalımda o zamana kadar kaçta çıkarsak artık :panter:
Amin canım, saglam kalmak onemli basarabülürük insallah.

sorma ces ya zor 3 aya girdik alalh hepimizin yardımcısı olsun gerekirse yatakları ayoıracağız canım hele sıcaklarda ne yaparız bilmem

Esim hayatta ayirmaz yataklari, o da benim gibi uykusuz kalcak artik napalim:) ben dedim ona istersen icerde yatiyim ben diye de olmaaaaaz diyo.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

çok şekerlermiş hakkatten çocuklar, yanlız benim yiğen çok soru soruyo, bide bişeyleri ağlıyarak istemeye başlamış.. ayyy çok çabuk sinirleniyorum, halbuki çok severim.. korkuyorum bebem doğuncada asabi davranırmıyım.. :ayk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok şekerlermiş hakkatten çocuklar, yanlız benim yiğen çok soru soruyo, bide bişeyleri ağlıyarak istemeye başlamış.. ayyy çok çabuk sinirleniyorum, halbuki çok severim.. korkuyorum bebem doğuncada asabi davranırmıyım.. :ayk:

Allah sabrını da verir canım merak etme. kendi cocugun olunca daha tahammüllü olursun. yegen de kendi cocugun sayilir tabi ama aynı olmaz bence.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

kendi çocuğun olursa daha sabırlı olacaksın canım hiç merak etme

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

ayyyy sıcak demişken benim eşim kışın sarılmalık yazın kaçmalık türlerden, vücut ısısı çok yüksek her zaman.. kışın soba gibi ısıtıyo, yazında az pişmiş tavuk oluyon , köşe bucak kaçıyorum .. :kptmya:
o da sarılmadan yatamaz bana fenalıklar geliyo.. artık kızımı bahane edip kaçıcam bu yaz :kptmya: :kptmya:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Amin canım, saglam kalmak onemli basarabülürük insallah.

Esim hayatta ayirmaz yataklari, o da benim gibi uykusuz kalcak artik napalim:) ben dedim ona istersen icerde yatiyim ben diye de olmaaaaaz diyo.

valla benimkide ayırmaz ama geçen koltukda uyuyakalmış bende üstünü örttüm çağırmadım ama ne güzel uyudum var ya anlatamam koca yatak dön dur

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bu arada arkidişlerim, bebişimin perdeleri geldi ama geldikleri gibi geri gittiler. ölçüleri yanlış olmuş tül perdelerin. yeniden dikilcek. fon perdede de leke vardı. adam diyo ki ütü suyu leke yapmış, isterseniz hallediyim. e bi zahmet dedim boyle lekeli asmıcaz heralde perdeyi. ütü suyu ütü suyu bişi degil o diyo. Ben de dedim banane neyse ne işte, hallet getir.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlar mini miniler

tüm kütahyalılar kütahyada oturanlar ve depremi hissedenler geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın

Amin canım, izmir ve istanbul da hissetti biliyomusun. yüzeye o kadar yakın bi deprem ki, baya hissedildi izmirde bile. beşik gibi sallandııık.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlar ben artık ağırlaşmaya başladım kuyruk sokumum kalçalarım ve belim ağrıyor penguen gibi yürümeye başladım allah yardımcımız olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar