2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın hanımlar hayırlı cumalar. deprem burdada hissedilmiş ama ben uyuyodum hiç duymadım. iyikide duymadım yoksa sonra uyku tutmazdı. allah depremzedelere yardım etsin ve bidaha yaşatmasın böyle bi korku. bu arada bugün benim tetanoz aşım var çok tırsıyorum:iyyyy: eskiden aşı olduğumda bayılıyodum yine bayılırmıyım acaba uzun zaman oldu aşı olmayalı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
12 yıl önce kalp damarlar değişmişti, bir tanesi daha tıkandı yada tıkanıyor belli değil daha enzimleri yüksek çıkıyor ama dedem maşallah çok iyi.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın hanımlar hayırlı cumalar. deprem burdada hissedilmiş ama ben uyuyodum hiç duymadım. iyikide duymadım yoksa sonra uyku tutmazdı. allah depremzedelere yardım etsin ve bidaha yaşatmasın böyle bi korku. bu arada bugün benim tetanoz aşım var çok tırsıyorum:iyyyy: eskiden aşı olduğumda bayılıyodum yine bayılırmıyım acaba uzun zaman oldu aşı olmayalı

Biz hissetmedik hastanedeydik ama hissedenler çok şiddetli hissetmiş allah göstermesin bir daha ben çok korkuyorum depremden adı bile yeter

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Biz hissetmedik hastanedeydik ama hissedenler çok şiddetli hissetmiş allah göstermesin bir daha ben çok korkuyorum depremden adı bile yeter

geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin benimde ananem 6 aydır yatıyor ben hamile kaldığımdan beri annemle kardeşim altını bezliyolar çok zor allah kimseyi yatırmasın. annem ananemi bırakıp hiçbiyere gidemiyor yada yanında başka biri bekliyor annem ancak öyle dışarı çıkabiliyor yakında benim doğumda var nasıl olcak bilmiyorum allah yardım etsin hepimize

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydın kızlarrrr..

depremden etkilenen tüm güzel hamişler geçmiş olsunnnnn

sağol şekerim.. :zonk:

evet canım ya çok korktum kalbim hala küt küt atıyo :( 5. kat bizim ev ondan baya sallandık galiba

geçmiş olsun canım benim.. :panter:

ebet ama bugünde tatil olaydı ne güzel olurdu dimi...

Dedem hasta kızlar gece hastanedeydik

geçmiş olsun canııııııııımmmmmmm..

Dünürüm hele getir gelin kızımıda göreyim

dünürüüüüüüüüüüüüüüüüm geldim az geçmişe baktım.. :cikolata:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
dün akşam biz annemlerdeydik, deprem olduğu sırada eşimle namazdaydık, baya bi sallandı.. dedim ki kendi kendime ne biçim tansiyonum düştü benim..heryer sallanıyo..
sonra ömür selam vermiş korkma dedi bana, ben tabi devam , hatta sevindim bile devam ettim namaza.. alllahım keşke böyle işlerle uğraşırken ölüm verse.. yani hayırlı ölümler yaşasak anlamında dedim..
gece rüyamda aksiyon doruklardaydı yanlız :kptmya:
zombiler var ama bissürü, biz bi grup insan hangar gibi 2 katlı bi yerde sıkışmışız, 2. katta silahlar var, zombiler kapıları kırınca 2. katta silahı kapan büyük odaya giriyo, bağırıyorum silah alın diye..
baya bi zombi öldürdüm gece, çok zevkliydi, korkuyuda birebir hissettim resmen..
yanlız tek kötü tarafı rüya sabaha kadar birazcık farklı versiyonlarla aynen tekrarladı.. birinde yanımdaki adam farklıydı, birinde silahlar, birinde saldırıya uğradım.. aksiyon filmi gibiydi.. :1:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Çok geçmiş olsun Mehtapçım, Allah acil şifalar versin.

Pembişim Günaydın, amma da dperem oldu di mi. Hepimize geçmiş olsun, yaralılar biran önce iyileşsin, kayıplarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Gülayım sana da günaydın. siz hissetmediniz mi?

günaydın cesoooo , hissettik bak yukarda özetledim :panter:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Çok geçmiş olsun Mehtapçım, Allah acil şifalar versin.

Pembişim Günaydın, amma da dperem oldu di mi. Hepimize geçmiş olsun, yaralılar biran önce iyileşsin, kayıplarımıza Allahtan rahmet diliyorum.

Gülayım sana da günaydın. siz hissetmediniz mi?

hem nasıldı ces, valla ben ege denizi falan dedim o an... ödüm koptu, hele eşim Aren için nasıl endişelendi anlatamam...halbuki en sağlam yer onun :)

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin benimde ananem 6 aydır yatıyor ben hamile kaldığımdan beri annemle kardeşim altını bezliyolar çok zor allah kimseyi yatırmasın. annem ananemi bırakıp hiçbiyere gidemiyor yada yanında başka biri bekliyor annem ancak öyle dışarı çıkabiliyor yakında benim doğumda var nasıl olcak bilmiyorum allah yardım etsin hepimize

ah canım bilmezmiyim benim teyzem 4 yıldır yatıyor ananem ve dedem bakıyor 50 yaşında felç oldu ne konuşuyor doğru düzgün. Bacaklarını hiç hareket ettiremiyor 80 yaşındaki insanlar bakıyor dedim buyüzden hastalandı

allah herkese şifa versin kimseyi kimseye düşürmesin

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ah canım bilmezmiyim benim teyzem 4 yıldır yatıyor ananem ve dedem bakıyor 50 yaşında felç oldu ne konuşuyor doğru düzgün. Bacaklarını hiç hareket ettiremiyor 80 yaşındaki insanlar bakıyor dedim buyüzden hastalandı

amin kızlar, allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, kimselere muhtaç etmesin inşaallah.
bakanlarada sabır versin..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces hesapladı 32. haftam o zamana denk geliyomuş...
hain ces bi kıyak geçseydi ölürdü sanki :kptmya:

Hain tosbaga, 32inci haftanda cıkıcan izne daha bi de kıyak mı bekliyon, geçmişi okumuyorum diye görmem mi zannettin, al işte okucagim tuttu bugun gordum. bana kalsa hemen ayırıyıp herkesi izne cınım ama olmiyi malesef. ben de beklicem 27 haftayı. anammmm daha çok var ....

dün akşam biz annemlerdeydik, deprem olduğu sırada eşimle namazdaydık, baya bi sallandı.. dedim ki kendi kendime ne biçim tansiyonum düştü benim..heryer sallanıyo..
sonra ömür selam vermiş korkma dedi bana, ben tabi devam , hatta sevindim bile devam ettim namaza.. alllahım keşke böyle işlerle uğraşırken ölüm verse.. yani hayırlı ölümler yaşasak anlamında dedim..
gece rüyamda aksiyon doruklardaydı yanlız :kptmya:
zombiler var ama bissürü, biz bi grup insan hangar gibi 2 katlı bi yerde sıkışmışız, 2. katta silahlar var, zombiler kapıları kırınca 2. katta silahı kapan büyük odaya giriyo, bağırıyorum silah alın diye..
baya bi zombi öldürdüm gece, çok zevkliydi, korkuyuda birebir hissettim resmen..
yanlız tek kötü tarafı rüya sabaha kadar birazcık farklı versiyonlarla aynen tekrarladı.. birinde yanımdaki adam farklıydı, birinde silahlar, birinde saldırıya uğradım.. aksiyon filmi gibiydi.. :1:
resident evil falan mı seyredip yattın naptın gülayım yaaaaaaa:1:
günaydın cesoooo , hissettik bak yukarda özetledim :panter:
İvet okudum hemen .
hem nasıldı ces, valla ben ege denizi falan dedim o an... ödüm koptu, hele eşim Aren için nasıl endişelendi anlatamam...halbuki en sağlam yer onun :)

Evet ya hiç dogurmasak kı acep :) Valla ben depremi hissettim ama uyanamadım bi türlü, be biçim uyuduysam. eşim de gelmiş kapıda beklemiş uyanırsam panik olmiyim diye. depremden çok korkmuyorum da eşim yanımda olmadan ölmekten felaket korkarim. depremi hissettim mi onun yanında olmam lazım. kalktım kapıyı bi açtım, kapıda beni bekliyo. sonra uyku tutmadı zaten zor uyumuştum, yan yatmaktan her tarafim agriyo artik.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

amin cnm allah kolaylık versin o yaşta bide hasta bakıyolar ama yapacak bişey yok allahın takdiri ne yazıldıysa onu görücez. rahmetli babaannem hep şöyle derdi 2 gün yatak 3. gün toprak çok yatırıpta evlatlarıma çektirme allahım derdi çok yatmadı 15-20 günde gitti sabah sabah aklıma geldi şimdi üzüldüm:mendil:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biz vakit geçmeden yatağa gidioruz canlar...geliriz 1 saate kadar...

aman hadi uykuya, bozma düzenini Aren'imizin.

amin kızlar, allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin, kimselere muhtaç etmesin inşaallah.
bakanlarada sabır versin..

Amin canım, benim dedem de senelerdir yatıyo. Dayım bi bakıyo ki ona, cennetlik valla. sanki yeni dogmus bebek gibi herşeyini yapıyo Allah razı olsun ondan. resmen hayatından vazgecti dedeme bakıcam diye. Allah herkesin yardımcısı olsun bu durumda olan.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
neyse şu havayı dağıtalım kızlar biraz...

dün gittik doğumgünü partisine nasıl cıvıl cıvıllar allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın, hediyelerini bir açmaları vardı görmeniz lazım kıkır kıkır dı kızlar...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
neyse şu havayı dağıtalım kızlar biraz...

dün gittik doğumgünü partisine nasıl cıvıl cıvıllar allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın, hediyelerini bir açmaları vardı görmeniz lazım kıkır kıkır dı kızlar...

Ay maşallah onlara. en son yegenimin dogumgününe gitmiştim, tahammülsüz bi günüm müydü neydi, çok ses yapıyodu cocuklar hic kaldirmamişti kafam. ama bundan sonra kaldırmak zorunda.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Hain tosbaga, 32inci haftanda cıkıcan izne daha bi de kıyak mı bekliyon, geçmişi okumuyorum diye görmem mi zannettin, al işte okucagim tuttu bugun gordum. bana kalsa hemen ayırıyıp herkesi izne cınım ama olmiyi malesef. ben de beklicem 27 haftayı. anammmm daha çok var ....

resident evil falan mı seyredip yattın naptın gülayım yaaaaaaa:1:

İvet okudum hemen .

Evet ya hiç dogurmasak kı acep :) Valla ben depremi hissettim ama uyanamadım bi türlü, be biçim uyuduysam. eşim de gelmiş kapıda beklemiş uyanırsam panik olmiyim diye. depremden çok korkmuyorum da eşim yanımda olmadan ölmekten felaket korkarim. depremi hissettim mi onun yanında olmam lazım. kalktım kapıyı bi açtım, kapıda beni bekliyo. sonra uyku tutmadı zaten zor uyumuştum, yan yatmaktan her tarafim agriyo artik.

biz bile yere oturduk kocişle yanyana...sarıldı bana bi elimiz arende...kıyamam nasıl panik oldu adamcağız...ben daha soğukkanlıyım galiba :))
yan yatmaktan totolarıma kramp girio benim ne diosunnn :)))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar