2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bu arada arkidişlerim, bebişimin perdeleri geldi ama geldikleri gibi geri gittiler. ölçüleri yanlış olmuş tül perdelerin. yeniden dikilcek. fon perdede de leke vardı. adam diyo ki ütü suyu leke yapmış, isterseniz hallediyim. e bi zahmet dedim boyle lekeli asmıcaz heralde perdeyi. ütü suyu ütü suyu bişi degil o diyo. Ben de dedim banane neyse ne işte, hallet getir.

gıcık bir durum ben çok üzülüyorum aldığım birşeyde hata çıkınca hevesim kaçıyor

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Allah sabrını da verir canım merak etme. kendi cocugun olunca daha tahammüllü olursun. yegen de kendi cocugun sayilir tabi ama aynı olmaz bence.

kendi çocuğun olursa daha sabırlı olacaksın canım hiç merak etme

yok beee kızlarrr yiğenime deli olurum, garibim babannede yetişiyo, bazende 1 hafta anneannede kalıyo, kimden ne görürse onu öğreniyo, alıştırmışlar, ağlayınca vermeye hemen vermiooooo diye ağlıyo biz bişi vermedik mi..
dudaklarını bi çıkarıp ağlaması var, gözyaşları sırada bekliyo sanki pıt pıt hemen akıtır.. :bebek:

günaydın kızlar mini miniler

tüm kütahyalılar kütahyada oturanlar ve depremi hissedenler geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın

günaydın meloşum, sağolasın... :panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ben artık ağırlaşmaya başladım kuyruk sokumum kalçalarım ve belim ağrıyor penguen gibi yürümeye başladım allah yardımcımız olsun

Amin MEloşum Allah hepmize yardımcı olsun. dayanma gücü versin bizeeeee. ayaklarım davul oldu, sanırım bu masrafin icinde bir de ayakkabi masrafi cikartcam ben. oluyorum bu ayakkabilarin icinde, sporlar bile sıkmaya başladı.

gıcık bir durum ben çok üzülüyorum aldığım birşeyde hata çıkınca hevesim kaçıyor

Ben şu ana kadar hatasız bişi alamadım bu eve. o kadar pimpirikliyiz, o kadar ince eleyip sık dokuyoruz ki eşimle, hep bi kusur çıkıyo. sakınan göze çöp batar hesaaabı.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar ben artık ağırlaşmaya başladım kuyruk sokumum kalçalarım ve belim ağrıyor penguen gibi yürümeye başladım allah yardımcımız olsun

81,5 kilo oldum, ben artık kendimi zor taşıyorum yauuu, daha en az 7-8 kilo daha alırım herhalde ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dertli::dertli::dertli:

küçük bi vinç kiralıycam son aylarda :kptmya:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Bu arada arkidişlerim, bebişimin perdeleri geldi ama geldikleri gibi geri gittiler. ölçüleri yanlış olmuş tül perdelerin. yeniden dikilcek. fon perdede de leke vardı. adam diyo ki ütü suyu leke yapmış, isterseniz hallediyim. e bi zahmet dedim boyle lekeli asmıcaz heralde perdeyi. ütü suyu ütü suyu bişi degil o diyo. Ben de dedim banane neyse ne işte, hallet getir.
ne zaman gelicekler cessssss merak ettim paylaşıurdın şimdi
Amin canım, izmir ve istanbul da hissetti biliyomusun. yüzeye o kadar yakın bi deprem ki, baya hissedildi izmirde bile. beşik gibi sallandııık.
biliyorum hissedildi benim kuzen kütahyada okuyor gece ulaşamadık bi türlü en son saat 2 de ulaştık garibim korkmuş ilk kez böyle bişey yaşıyor arkadaşları hep kaçışmış bu yerinden kıpırdayamamış ne yapcanı şaşırmış allahım tekrar yaşatmasın
yok beee kızlarrr yiğenime deli olurum, garibim babannede yetişiyo, bazende 1 hafta anneannede kalıyo, kimden ne görürse onu öğreniyo, alıştırmışlar, ağlayınca vermeye hemen vermiooooo diye ağlıyo biz bişi vermedik mi..
dudaklarını bi çıkarıp ağlaması var, gözyaşları sırada bekliyo sanki pıt pıt hemen akıtır.. :bebek:

günaydın meloşum, sağolasın... :panter:

:panter::panter::panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
81,5 kilo oldum, ben artık kendimi zor taşıyorum yauuu, daha en az 7-8 kilo daha alırım herhalde ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dertli::dertli::dertli:

ben de çok hızlı gidorum Gülayım. tek tesellim son ay evde olucam, bi yere gitmem gerekmicek diyorum kendi kendime. ama bi yandan da izinli olunca gezmeye gidicem diyorum hep. o kadar kiloyla, o sıcakta nereye gidebileceksem.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ne zaman gelicekler cessssss merak ettim paylaşıurdın şimdi

biliyorum hissedildi benim kuzen kütahyada okuyor gece ulaşamadık bi türlü en son saat 2 de ulaştık garibim korkmuş ilk kez böyle bişey yaşıyor arkadaşları hep kaçışmış bu yerinden kıpırdayamamış ne yapcanı şaşırmış allahım tekrar yaşatmasın

:panter::panter::panter:

Pazartesi getircek akşam, ama dedik acele etme ki tekrar yanlış olmasın. ama en azından perdeleri güzel sectigimi gormus oldum, çok şirin olucak oda. bi asılsa perdeler hemen paylaşçam canım yaaaa.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Amin MEloşum Allah hepmize yardımcı olsun. dayanma gücü versin bizeeeee. ayaklarım davul oldu, sanırım bu masrafin icinde bir de ayakkabi masrafi cikartcam ben. oluyorum bu ayakkabilarin icinde, sporlar bile sıkmaya başladı.

Ben şu ana kadar hatasız bişi alamadım bu eve. o kadar pimpirikliyiz, o kadar ince eleyip sık dokuyoruz ki eşimle, hep bi kusur çıkıyo. sakınan göze çöp batar hesaaabı.
amin canım benim şişler başlamadı gibi bişey çorap sıkınca anlıyorum artık klasik giyinemiyorum pijemalarım dahi olmuyor bütün kıyafetleri kaldırdım bazılarını verdim...dolap tam takırrrr :)))ilk defa yılmazın kıyafetleri benden fazla olduuuuuuu
ben yürüyünce oluyor canım ama inanılmaz derecede tuvalete çıkıyorum çişe
ben de dün öyle oldum sanki vajina yumuşamış gibi len sizinde öyle mi

wowwww gülay sen iyice ağırlaştın

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
81 mi kız sen kaç kilo ile hamile kaldın?

72 kiloydum hamile kaldığımda :hihi::hihi::hihi:

ben de çok hızlı gidorum Gülayım. tek tesellim son ay evde olucam, bi yere gitmem gerekmicek diyorum kendi kendime. ama bi yandan da izinli olunca gezmeye gidicem diyorum hep. o kadar kiloyla, o sıcakta nereye gidebileceksem.

heeee şimdiden ahlanıp vahlanıyoruz, o sıcakta don atlet evdesin sölim, hem zaten ramazan ayına denk geliyo son ay :hihi::hihi::hihi:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
amin canım benim şişler başlamadı gibi bişey çorap sıkınca anlıyorum artık klasik giyinemiyorum pijemalarım dahi olmuyor bütün kıyafetleri kaldırdım bazılarını verdim...dolap tam takırrrr :)))ilk defa yılmazın kıyafetleri benden fazla olduuuuuuu

Ben de dün yazlık kışlıkları değiştirdim, yazlık pantolonlarımdan birini deniyim dedim gırgırına, kalçama kadar çıktı ama 1 karış açık kaldı kapanmadı. bacaklarımdan ve kalçamdan baya kilo almışım onu anlamış oldum, sanki 10 kilo alıncahepsini karnıma almış olma şansım varmış gibi. çok şişko hissediyorum kendimi yaaaa, daha dogrusu insan azmanı gibi bişi oldum zannedersem. bazen de çok şeker oldum gibi hissediyorum. hislerim benimle oyuncak gibi oynuyo resmen.
bu arada nerdeyse hiç i yazlık kıyafetimi çıkaramaıdm hurçtan çünkü hiçbiri olmuyo. sadece 4-5 tane robadan bollaşan bluzum var onları çıkardım o kadar. kıyafet dolabı bomboş benim de Meloşum. eşimin tarafı dolu. ben de onun tişörtlerinden giyicem bi süre sonra evde napiyim.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

şaka maka bi yana valla belim ve ayaklarım zorlanıyo artık taşırken .. akşam ayaklarım baya şişmişti.. gece miğdem öyle bi yandıki zor uyudum..
ama herşeye rağmen göbüşümden çok memnunum..
hamile kalmadan önce akşamları şişerdi karnım, çok yemek yiyince filan. ömüre derdim. baaaaak hamile göbüşü gibi diye, heveslenirdik te olmazdı..
şimdi içi dolu, kızım var içinde hemde hissedebiliyorum, sandığım gibi basit bişey değilmiş hamilelik ama anne olmak kolay olsaydı, bebeler sokaklarda olurdu :bebek:
çok şükür halimize :gulbis:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
72 kiloydum hamile kaldığımda :hihi::hihi::hihi:

heeee şimdiden ahlanıp vahlanıyoruz, o sıcakta don atlet evdesin sölim, hem zaten ramazan ayına denk geliyo son ay :hihi::hihi::hihi:

ay evet Gülaaaaaaaaaay, Ramazan'a denk geliyooooooooo. ben bi de kendi kendime diyodum izne ayrılınca herkese haber vercem 1 gün sendeyim, bi gün sendeyim, ikram hazırlayın geliyom diye. nereye gidiyon salak, herkes niyetli olcak, anca iftara gidersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar