2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
arkadaşlar bişe dıycem yahu ben karıştırıyorum sizi ya hanı öğretmen olup kayın valıdeden çeken meymelmıydı bıde ben ne edıp neyleyıp normal yapmaya çalışıcam doğumu dıyen cesmıydı özgeyıde karıştırıyorum bu sıtede yahu teyzelerı oğluşum sağlık ocagına gıttı babasıyla öksuruyo inş burunşit çıkmaz gecen sene iğne oldu of anam ya annem derdıkı sız hasta olmayın ben olayım şimdi anlıyorum ılk bebişlerı olanlar doğurun bakın nasıl zor oluyo

öğretmen olup kaynanandan çeken buket
ces esrant ve ben normal isteyenleriz

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
pembeeee sana bir soruuuuu

şimdi bizi sezeryan yaparlarken kan verilcek ya verilmesede acil ihtiyaç diye bir knarda tutulacak bunlrda extra masraf dimi hiç bunu düşündün veya sordunmu??

Tepki
50
1.60 boyum varyaa bayada bücürüm bende facede profil fotomda hamile deilim ama 64 ya da 65 kilo falan olmam lazım ordada :acep:

oooo sen baya iyiisn melisim ben 1.58 le 50 kıloyom olmuyo o kadarda zayıf be kemıkler batıyo eee şimdiye kadar 8 kılo almışsın aynı gıdyoruz bende 8 kılo aldım korkma normal gıdyon hayırlısyla bı doğursaydık sene bayramı kocagımızda kutlarız rabbım gösterır inş herkese dunyadakı butun kadınları hayırlısyla kurtarsın melisim aklımdayken dıyım inş sen normal yapıcan içim öyle dıyo sezgıleırm kuvvetlıdır hemde güçlüüsn duygusalsın ben sana güvenıyom bacımmmmmmmmm :sirin:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
pembeeee sana bir soruuuuu

şimdi bizi sezeryan yaparlarken kan verilcek ya verilmesede acil ihtiyaç diye bir knarda tutulacak bunlrda extra masraf dimi hiç bunu düşündün veya sordunmu??

kullanılmazsa para ödemeyiz...ne kadarı verilirse o kadarını öderiz canım. ama tabiiiiside extra masraf... bu arada 6,3 le kadının biri sezeryan olmuş vermemişler bile....
gidince sorayım ben bi dr.a :hihi::hihi: üfffff

Tepki
50
öğretmen olup kaynanandan çeken buket
ces esrant ve ben normal isteyenleriz

bukette meymelcım nıkı nekı aydınlattığın için teşekkurler bacım bende sen gıbıyım ısrarla normal dıyorum korkmuyorum rabbım yardım edıyo zor ama sonrası rahat ben burda melise ne dıyom o sezaryan dıyo :eek:ky: off size doyamıyorum sofram yerde yavaş yavaş yazın gelıyorum

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ya ben bide özel hastanede doğurcam en cancanlısında inşallah... valla bunlar bana herşeyi yazar koyarlar vallaa önümeee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben bir akç gündür bu stresteyimmm pembee

denizim bnm kan durumumdan dolayı normal doğum hayati risk taşır dedi dr birde bnm kan grubum a rh- çok zor bulunuor onun içinli planlı bir sezeryan gerekiormuş bend ediorum kör istedi bir göz allah verdi iki göz ben normalden acayip tırsıorum da

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
bukette meymelcım nıkı nekı aydınlattığın için teşekkurler bacım bende sen gıbıyım ısrarla normal dıyorum korkmuyorum rabbım yardım edıyo zor ama sonrası rahat ben burda melise ne dıyom o sezaryan dıyo :eek:ky: off size doyamıyorum sofram yerde yavaş yavaş yazın gelıyorum

lotus hayatım
normal yaptım biliyorum tatlım

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ben bir akç gündür bu stresteyimmm pembee

denizim bnm kan durumumdan dolayı normal doğum hayati risk taşır dedi dr birde bnm kan grubum a rh- çok zor bulunuor onun içinli planlı bir sezeryan gerekiormuş bend ediorum kör istedi bir göz allah verdi iki göz ben normalden acayip tırsıorum da
üff hastaneyi arasak sorsak mı bee... benim kanım 0 + allahtan sorun yokta... hakikaten aklıma takıldı şimdi...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bnmde doğurcağım yerde inanılmaz uçuk pahalı bende medical parka bir sorayım diorum yani bu kan işide çıakrsa iyice kayar fiyat bize birde dün yasin diorki kanı biz gidip kan bankasından alcakmışız kimbilir ne kadrdır kanın fiyatı şansa etrafta aynı grupta olduğumuz kimsede yok

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bnmde doğurcağım yerde inanılmaz uçuk pahalı bende medical parka bir sorayım diorum yani bu kan işide çıakrsa iyice kayar fiyat bize birde dün yasin diorki kanı biz gidip kan bankasından alcakmışız kimbilir ne kadrdır kanın fiyatı şansa etrafta aynı grupta olduğumuz kimsede yok

ben babamdan biliorum canım, özelde kalp ameliyatı oldu seneler önce, ameliyat sırasında taze kan istediler... biz adam bulduk!!!! beklediler sırada öleeecene...yetmedi, gittik hastanenin kan bankasına. ordada yok derlerse kızılaya... ama sezeryanda gün belli olucak ya, hepsini hazırlarız çok uçuk değildi o zamanlar fiyatı 10 sene oldu nerdeyse...
ben bi dr.la gidince konuşayım bakayım yaaa...aklıma takıldı....

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydın kızlarrr

bakıyorum hepiniz erkencisiniz bizde koam ve oğluşuml akahvaltımızı yaptık, mekineye çamaşır attık arkadaşım oğluma hastane çıkısı almıştı wenice den ama pramature bebişler için almış onu değiştirmeye çalışacağız inşallah değiştirirler, sonra bizim arkdaşın çocuklarının doğum günü var ikiz kız ve bir tane 2 yaş byük abi tam 3 çocuğa hediye bakacağız saat 8 gibi partiye gideceğiz böle işte kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar