2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Kızlar bişi sorcam :(
İki gündür benim pamuğumda kıpırtı yok? Bugün öğlen yemeğinden sonra şöyle bir dönüp yerleşti o kadar...Endişeleniyorum...

canım bizim aramızda pek fark yok benim de öle günde 1-2 kez falan hissediyorum zaten ama bazı günler de hiç hissetmiyorumm şunu okuyunca rahatladım ben birazz:huhuu::huhuu:

İlk başlangıçta bebeğin hareketlerinin sayısı az ve araları açıktır. Bir gün birkaç hareket hissederken ertesi gün hiç hareket hissetmeyebilirsiniz. Bu endişe edilecek bir durum değildir. Bebeğiniz sürekli ve düzenli bir şekilde hareket etmesine karşın bu hareketlerin çok büyük bir kısmı sizin hissedebileceğiniz kadar güçlü değildir. Ancak ikinci üçayın sonlarına doğru hareketler daha düzenli ve
güçlü hale gelir ve sizin hissettiğiniz hareket sayısı da artar.

Tepki
38
korku çocuğa bakabilecek miyim? ona yetebilecek miyim endişesi işte... tabiikide doğum bi nevi ameliyat, oda tırstırmıyo değil ama... şu anda bebeğimi kucağıma alacağımı düşünmek bile beni salya sümük ağlatıyo... çok duygusal oldum ben yaaa.. fatmagüle bile ağlıyorum düşünün halimiiiii... :p

canım şimdi yete bilicekmiyim diye dert ediyosun ya doğunca ona senden ii kimsenin bakamıcanı ve senden daha çok kimsenin sevemiceni düşünyosun hatta altını bile senden başkasının açmasını istemiyceksin yani sen ona yeticeksin canım benim sen annesin üzme kuzunu böle şeylerle

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
onu karıştırma, face girip buraya yazmayanların suçu o zamandan beri sadece 100 sayfa yapabilmemiz. biz burda olanlar olarak hiç üstümüze alınmıyoruz bu konuyu degil mi arkidişlerim?

yaw ces şaka yapıyorum yahuuuuuuuuuu
çok isterim tabikide yoğun olmasını buranın şu anda o yüzden burdayım
çok işim var ama ben burdayımmmmmm çünkü üzülüyorum

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
nerde arıyorsun.. evi...
muhit olarak...

bahçelievler, bakırköy, merter ve acıbademden ümidimizi kestik. oralar çok pahalı. onun haricinde anadolu yakasında üsküdar, altunizade, libadiye, bulgurlu, belki çekmeköy, avrupada da metrobüse yakın her yer ama bahçelievler öncelikli tabiiii bulabilirsek :-(((( ne kadar çok yerden arıyomuşuz yaaaa ben de şaşırdım valla:1:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
işten canım işte. bi proje geldi. Efenim villa oluyi kendileri, sadece zemin katı 420 metrekare. bunun metrajını çıkarıyorum, kafayı yidim. 420 metrekare zeminli villa mı olur arkidişiiiim, insan oturcak burda insaaaan.

belkim at koşturacakkkkk ces sen de yaneeeeeeee

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaw ces şaka yapıyorum yahuuuuuuuuuu
çok isterim tabikide yoğun olmasını buranın şu anda o yüzden burdayım
çok işim var ama ben burdayımmmmmm çünkü üzülüyorum

aynen ben de onun iiçin burdayım Meloşum valla, eski günleri yakalamayı çok istiyorum. kıkır kıkır gülerdim bilgisayarın başında da milet kafasını uzatıp noluyo diye bakardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar