canım ne kadara kadar arıyosun bende bi araştırıyım
en fazla 750 belki ev çok güzel olursa 800 olabilir dedik. çok iyi olur yaaa, tüm istanbul olarak bakıyoruz, anadolu avrupa aştık olayı
canım ne kadara kadar arıyosun bende bi araştırıyım
Kızlar bişi sorcam
İki gündür benim pamuğumda kıpırtı yok? Bugün öğlen yemeğinden sonra şöyle bir dönüp yerleşti o kadar...Endişeleniyorum...
ciyak 2000 e kadar doğururuz eylül olur yaneeeeee
olmaz olmazz 20 günde yaparız bilemedin 1 ayyy:1::1::1:
korku çocuğa bakabilecek miyim? ona yetebilecek miyim endişesi işte... tabiikide doğum bi nevi ameliyat, oda tırstırmıyo değil ama... şu anda bebeğimi kucağıma alacağımı düşünmek bile beni salya sümük ağlatıyo... çok duygusal oldum ben yaaa.. fatmagüle bile ağlıyorum düşünün halimiiiii...
ha hayyyyyyyyy yapında görek biz atılalı ne kadar oldu
en fazla 750 belki ev çok güzel olursa 800 olabilir dedik. çok iyi olur yaaa, tüm istanbul olarak bakıyoruz, anadolu avrupa aştık olayı))) yakınken buluşamadık hiç :-(((
ay ben deliricem gaaaaaaaari.
nerde arıyorsun.. evi...
muhit olarak...
aynen işten dimiiiiiiiiiiiiiiiii
ha hayyyyyyyyy yapında görek biz atılalı ne kadar oldu
inci 50 gün olduuuuuuuuuuuuuuuu yaklaşık 2 ay gibi
onu karıştırma, face girip buraya yazmayanların suçu o zamandan beri sadece 100 sayfa yapabilmemiz. biz burda olanlar olarak hiç üstümüze alınmıyoruz bu konuyu degil mi arkidişlerim?
nerde arıyorsun.. evi...
muhit olarak...
işten canım işte. bi proje geldi. Efenim villa oluyi kendileri, sadece zemin katı 420 metrekare. bunun metrajını çıkarıyorum, kafayı yidim. 420 metrekare zeminli villa mı olur arkidişiiiim, insan oturcak burda insaaaan.
yaw ces şaka yapıyorum yahuuuuuuuuuu
çok isterim tabikide yoğun olmasını buranın şu anda o yüzden burdayım
çok işim var ama ben burdayımmmmmm çünkü üzülüyorum
belkim at koşturacakkkkk ces sen de yaneeeeeeee