2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
38
arkadaşlar doğum çantanıza eczaneden alıcanız gögüs ucu var ondan mutlaka koyun ilk zamanda bebeişler meme ucunu tutamıyo çok işe yarıyo

Tepki
38
feyrukacım nasılsın canım nasıl gidiyo bululmaya geliceksin dimi ben çok istiyorum ya buluşalım kızlar

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Meraba kızlarrrr.İstanbula gidiyoruz akşam inşallah.onun içinde bir hazırlık bir telaş sormayın gitsin:sila:
pazartesi döneceğiz.oralarda fırsat bulamam belki yazmaya diye haber vereyim dedim.sizleri çok özleyeceğiz kızımla beraber:lilav:
ee sizler neler yapıyorsunuz iyisiniz inşallah.Bu arada şeker yüklemesi sonucumu aldık sabah şükür iyi çıkmış ama başka bir sorunumuz var:acep:
şeker yüklemesiyle beraber kan testide yapmışlardı ve kanım malesef çok düşük çıkmış.Doktorum ferrumu sadece sabahları değil artık akşamlarıda almamı söyledi.Tahmin edersinizki benim moral sıfır:uzgun:
inşallah bir sorun çıkmaz.İşte böyle canlar.Öpüyorum herbirinizi ve meleklerinizi:huhuu:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
benim kızımdada hiç bir sorun olmadı hiç küvezde kalmadı çok güçlü bir kızım vardı kafasını bile dimdik tuyodu kuzum benin allah herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

ay ne güzel maşallah. darısı bizim çocukların ve senin yeni bebeğinin başına o zaman. sağlıklı olsunlar da ne zaman doğdukları çok da önemli değil heralde

Tepki
38
ay ne güzel maşallah. darısı bizim çocukların ve senin yeni bebeğinin başına o zaman. sağlıklı olsunlar da ne zaman doğdukları çok da önemli değil heralde

evet canım allah hepsine sağlık versin sen eneler yapıyosun çok yaj-kınız seninle buluşmaya gidicekmisin beraber gidelim buluşmaya seninle

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Meraba kızlarrrr.İstanbula gidiyoruz akşam inşallah.onun içinde bir hazırlık bir telaş sormayın gitsin:sila:
pazartesi döneceğiz.oralarda fırsat bulamam belki yazmaya diye haber vereyim dedim.sizleri çok özleyeceğiz kızımla beraber:lilav:
ee sizler neler yapıyorsunuz iyisiniz inşallah.Bu arada şeker yüklemesi sonucumu aldık sabah şükür iyi çıkmış ama başka bir sorunumuz var:acep:
şeker yüklemesiyle beraber kan testide yapmışlardı ve kanım malesef çok düşük çıkmış.Doktorum ferrumu sadece sabahları değil artık akşamlarıda almamı söyledi.Tahmin edersinizki benim moral sıfır:uzgun:
inşallah bir sorun çıkmaz.İşte böyle canlar.Öpüyorum herbirinizi ve meleklerinizi:huhuu:

takılma yahuuu hamilelerde hep olu kansızlık pekmez kan üzümü tüket biraz hatice

Tepki
38
kızlar dert etmeyin kansızlığı falan yaz hamilesiyiz şimdi kirazlar dutlar çıktımı kanlar tavan yapar rahat olun

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
eveeett geldik 1000. sayfayaaa
:muzikk:muzikk:muzikk
:dj:dj:dj:dj
:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa
süper olmuş birazda ben ekliyim...
:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay
:hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

merhaba haticecim sonuçların için gözünaydın. çok şükür benimde iyi çıktı. drum bana da sordu kan hapı vermişmiydim diye sanırım benimde düşük. bu ilaç çok önemli o yüzden. sıkma canını bak sonuçların iyiymiş. hazırlıkların için de kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar