selam kızlar ben geldim :sila: umarım hepiniz iyisinizdir...
benim kızımdada hiç bir sorun olmadı hiç küvezde kalmadı çok güçlü bir kızım vardı kafasını bile dimdik tuyodu kuzum benin allah herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinpeki bebeğin sağlığında felan bi problem olmuyomu??? ayrıca küvezde kaldımı ve kaldıysa ne kadar kaldı???
bu arada 1000. sayfaya geçiyoruz kızlar... farkettiniz mi?...
selam kızlar ben geldim :sila: umarım hepiniz iyisinizdir...
[
hoşgelddin deryacım nasılsınız bakim
Benim kızım 1 gece kaldı oda tedbir amaçlı,çok ufak olmasına rağmen sağlığı açısından bir problem yoktu
benim kızımdada hiç bir sorun olmadı hiç küvezde kalmadı çok güçlü bir kızım vardı kafasını bile dimdik tuyodu kuzum benin allah herkezin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
bu arada 1000. sayfaya geçiyoruz kızlar... farkettiniz mi?...
ay ne güzel maşallah. darısı bizim çocukların ve senin yeni bebeğinin başına o zaman. sağlıklı olsunlar da ne zaman doğdukları çok da önemli değil heralde
Meraba kızlarrrr.İstanbula gidiyoruz akşam inşallah.onun içinde bir hazırlık bir telaş sormayın gitsin:sila:
pazartesi döneceğiz.oralarda fırsat bulamam belki yazmaya diye haber vereyim dedim.sizleri çok özleyeceğiz kızımla beraber:lilav:
ee sizler neler yapıyorsunuz iyisiniz inşallah.Bu arada şeker yüklemesi sonucumu aldık sabah şükür iyi çıkmış ama başka bir sorunumuz var:acep:
şeker yüklemesiyle beraber kan testide yapmışlardı ve kanım malesef çok düşük çıkmış.Doktorum ferrumu sadece sabahları değil artık akşamlarıda almamı söyledi.Tahmin edersinizki benim moral sıfır:uzgun:
inşallah bir sorun çıkmaz.İşte böyle canlar.Öpüyorum herbirinizi ve meleklerinizi
süper olmuş birazda ben ekliyim...eveeett geldik 1000. sayfayaaa
:muzikk:muzikk:muzikk
:dj:dj:dj:dj
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
Meraba kızlarrrr.İstanbula gidiyoruz akşam inşallah.onun içinde bir hazırlık bir telaş sormayın gitsin:sila:
pazartesi döneceğiz.oralarda fırsat bulamam belki yazmaya diye haber vereyim dedim.sizleri çok özleyeceğiz kızımla beraber:lilav:
ee sizler neler yapıyorsunuz iyisiniz inşallah.Bu arada şeker yüklemesi sonucumu aldık sabah şükür iyi çıkmış ama başka bir sorunumuz var:acep:
şeker yüklemesiyle beraber kan testide yapmışlardı ve kanım malesef çok düşük çıkmış.Doktorum ferrumu sadece sabahları değil artık akşamlarıda almamı söyledi.Tahmin edersinizki benim moral sıfır:uzgun:
inşallah bir sorun çıkmaz.İşte böyle canlar.Öpüyorum herbirinizi ve meleklerinizi
ay koyarım canım neden koymiyim askolsun. Eve gidince çekiyim ama fotosunu olmaz mı
süper olmuş birazda ben ekliyim...
:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay
:hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul::hanimgul: