2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Meraba kızlarrrr.İstanbula gidiyoruz akşam inşallah.onun içinde bir hazırlık bir telaş sormayın gitsin:sila:
pazartesi döneceğiz.oralarda fırsat bulamam belki yazmaya diye haber vereyim dedim.sizleri çok özleyeceğiz kızımla beraber:lilav:
ee sizler neler yapıyorsunuz iyisiniz inşallah.Bu arada şeker yüklemesi sonucumu aldık sabah şükür iyi çıkmış ama başka bir sorunumuz var:acep:
şeker yüklemesiyle beraber kan testide yapmışlardı ve kanım malesef çok düşük çıkmış.Doktorum ferrumu sadece sabahları değil artık akşamlarıda almamı söyledi.Tahmin edersinizki benim moral sıfır:uzgun:
inşallah bir sorun çıkmaz.İşte böyle canlar.Öpüyorum herbirinizi ve meleklerinizi:huhuu:

gerçekten canım kuru üzüm ye.... dut pekmezi ye...
sonra git test yaptır... -ciko-ciko-ciko

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
liberty, haziranda çantanız hazır olsun demişsin yaaa... valla beynimden vuruldum haa... ben her doğumu düşündüğümde ağlıyorum ve artık buna korku endişede ekleniyoooo...
ay bi garip oldum ben yaaa...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
feyrukacım nasılsın canım nasıl gidiyo bululmaya geliceksin dimi ben çok istiyorum ya buluşalım kızlar

iyiyim çok teşekkür ederim canım, sen nasılsın??? inşallah geleceğim. haftasonları ev arıyoruz ama ben bi şekilde kaçmak istiyorum.ben de buluşmayı ve tanışmayı çoookk istiyorum.

Tepki
38
liberty, haziranda çantanız hazır olsun demişsin yaaa... valla beynimden vuruldum haa... ben her doğumu düşündüğümde ağlıyorum ve artık buna korku endişede ekleniyoooo...
ay bi garip oldum ben yaaa...
korkulacak hiç ama hiç bişi yok ben hem sancı çekip hem sezaryan olmuş bi anne olark korkulacak bişi olmadını söyliyim size şimdi doğur deseler doğuramazssınız ama o zamna gelince herşey öle rayına oturuyoki hele son aylarda bian önce doğurmak istiyosunuz herşey yoluna giriyo vakti zamanı gelince sezaryan deseniz eski sezaryan değil ağrınız bile olmuyo öle delirircesine çok kötü olsaydı kimse bir çocuktan başka yapmazdı canım rahat olun

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloşşş canım nasılsın işlerin hala yoğun sanırım ben de tam sitem edecektim selam verdim bi tek seval cvp yazdı sağolsun. bu aralar çok alınganım yaa ota çöpe ağlıyorum :dertli:

ben de yazdım yahuuuu boşver herkes alıngan vurdumduymaz kör unutkan ben de dahil eşittir hamile

Tepki
38
iyiyim çok teşekkür ederim canım, sen nasılsın??? inşallah geleceğim. haftasonları ev arıyoruz ama ben bi şekilde kaçmak istiyorum.ben de buluşmayı ve tanışmayı çoookk istiyorum.

aaa benden uzağamı gidiyosun tüh keşke 1 hafta önce duysaydım eb aradığını eve yeni girdi bizim binada kiracı gerçi nedne çıktığını bilmiyorum belkide ev ufak diye çıkıyosun bizim evlerde çok büyük değil

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
takılma yahuuu hamilelerde hep olu kansızlık pekmez kan üzümü tüket biraz hatice

yok kızlar sakın, demir hapı alıyosanız pekmez üzüm çok tehlikeliymiş şu zamanda bize...
ben özellikle kan dr.una gidiyorum şeker için çok zararlı artık yemenin anlamı yok dedi...o demir hapında kaç kaşık pekmez var bilio musun sen dedi bana...
ki benim kanım şu anda 7,9 !!!!!!!

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Tepki
29
Kızlar bişi sorcam :(
İki gündür benim pamuğumda kıpırtı yok? Bugün öğlen yemeğinden sonra şöyle bir dönüp yerleşti o kadar...Endişeleniyorum...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
korkulacak hiç ama hiç bişi yok ben hem sancı çekip hem sezaryan olmuş bi anne olark korkulacak bişi olmadını söyliyim size şimdi doğur deseler doğuramazssınız ama o zamna gelince herşey öle rayına oturuyoki hele son aylarda bian önce doğurmak istiyosunuz herşey yoluna giriyo vakti zamanı gelince sezaryan deseniz eski sezaryan değil ağrınız bile olmuyo öle delirircesine çok kötü olsaydı kimse bir çocuktan başka yapmazdı canım rahat olun

korku çocuğa bakabilecek miyim? ona yetebilecek miyim endişesi işte... tabiikide doğum bi nevi ameliyat, oda tırstırmıyo değil ama... şu anda bebeğimi kucağıma alacağımı düşünmek bile beni salya sümük ağlatıyo... çok duygusal oldum ben yaaa.. fatmagüle bile ağlıyorum düşünün halimiiiii... :p

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
aaa benden uzağamı gidiyosun tüh keşke 1 hafta önce duysaydım eb aradığını eve yeni girdi bizim binada kiracı gerçi nedne çıktığını bilmiyorum belkide ev ufak diye çıkıyosun bizim evlerde çok büyük değil

yok canım evim çok geniş de çok eski bi ev yazın böceği çok oluyo binanın sürekli lavolardan koku geliyo felan işte. ben de çok rahatsızım. eşime de dedim neresi olursa olsun taiınacağım diye. yeterki yeni ve temiz bi ev olsun istiyorum. bi ara forumda da sölemiştim ama bayaaa oldu. ev sahibine de söledik haziranın 10 una kadar taşınmamız gerekiyo şimdi

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
korku çocuğa bakabilecek miyim? ona yetebilecek miyim endişesi işte... tabiikide doğum bi nevi ameliyat, oda tırstırmıyo değil ama... şu anda bebeğimi kucağıma alacağımı düşünmek bile beni salya sümük ağlatıyo... çok duygusal oldum ben yaaa.. fatmagüle bile ağlıyorum düşünün halimiiiii... :p

ağlama pempişşşşşşşşş sağlıklı olsun bebeişin yeter ne mutlu ki kucağımıza alaıcaz ne ağlıyon sevin lennnnnnnnnnnn-ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar