ayy canım çok geç olmuş ben daha çanta hazırlıcam yarın istanbula geliyorumynaa:halay
yaa ne güzel canım yaa hadi kalk hemen hazırlan -ciko-ciko
ayy canım çok geç olmuş ben daha çanta hazırlıcam yarın istanbula geliyorumynaa:halay
iyi canım yabancı değilmiş zor olur ama ayrılmak
yaa ne güzel canım yaa hadi kalk hemen hazırlan -ciko-ciko
evet ama işte inş çok şımartmaz kendi çocuklarını çok şımartmış hiç sorumluluk vermemiş ben de öyle büyüsün istemiyorum bakalım inş güzel olur
evet ben kalkayım iyi geceler sana cnm
günaydın dünürüm , günaydın esra... :dertli::dertli:
ay ben çok fenayım yauuuu , sabah evde 10 numara sütlü mütlü kahvaltı ettim, sonuç ne oldu dersiniz :bitter::bitter: .. şimdi poça yiyorum mecburennn :cikolata:
kolumda ağrıyo :dertli: , havada bozdu moral de düştü :dertli:
günaydınnnnnGünaydın Kızlar
günaydın kızlar -ciko
günaydın dünürüm , günaydın esra... :dertli::dertli:
ay ben çok fenayım yauuuu , sabah evde 10 numara sütlü mütlü kahvaltı ettim, sonuç ne oldu dersiniz :bitter::bitter: .. şimdi poça yiyorum mecburennn :cikolata:
kolumda ağrıyo :dertli: , havada bozdu moral de düştü :dertli:
günaydınn dünyanın en güzel anneleri ve yavrularııııııgünaydın cicişlerrrrrrrrr....
geçmiş olsun cnm poğaçada yağlı mideni bulandırmazmı? ekmek arası bişeyler yap bence evde onu getir yanında. bende cuma günü aşı olcam:iyyyy: çok ağrıyomu kolun
çok aşırı değil ama ağrı var, korkma o kadar da kötü değil, güzel güzel vurdur iğneni..
minnoş zaten iş yerindeyim. evde ekmek arası hazırlayamadım.. sabah mutfak kokusundan mı neden bilmiyorum ama her sabah zor tutuyorum yediklerimi :lululu:
:lilav::lilav: sabah güzelce kalktım saçımı başımı topladım elbisemi giydimm keyifle. vestiyer yönelip sandeletimi aldım elime giyicem. aaaaa oda neeee girmiyorr. kabusmu ne. tekrar denedim olmadı. anlatabiliyomuyum olmadı. tabii moralmen eksilerdeyim aynen. hoop tekrar üstümü değiştim. pantolumu bluzumu giydim. babetleride çektim altına geldim işe. demem o ki giysilerden sonra ayakkabılarda da eleme var demek oluyo bu.
tuzlu çubuk atıştır o zaman cnm o fayda ediyor bulantıya. ama bence evde ekmek arası hazırlayıp getirsen daha iyi olur poğaça falan yağlı daha çok tiksinirsin
benim kızım faydalı şeyler yiyince çıkarıyo genelde, ben poğça filan yedimmi tık yok
sanırım mutfakla alakalı, bi de kuşlarında etkisi olabilir, ne kadar 2 günde bir temizlesende bi hafif koku oluyo, balkonu bi yaptırsak atıcam dışarı..
offffff :3: